Kızlar neden hep erkeklerin peşinden koşar da adamların peşinden koşmaz? Heey sen karşı cinsim olan hanımefendi neden adamları üzüyorsunuz?

Güzel da piyasa daraldı Mr soruları üfleyen efendisi.
Çoğu erkek olmak ile yetiniyor. Fedakarlık anlatmayın kamon zorluklar ya doğrulardan korkmaz mı ülkede yarısı fetoydu şimdi akpartili arada türk bayrağı kaldırıyor ne doğrular 😁Orient insan peh poh sistemde büyür, itaat ister , alıngan.
Burada kadin erkek Ilişkilerde iyi sörfçü olmakta faydası var.
Ama esas bomba sonra gelecek - tombik eller ile tuşları dokunan erkek çocuklar erken yaşta obez kısır olacak, her hafta sonu fast food yediren şehirli anne babalar her türlü yetmezliği bekliyor bu erkek çocukları, eminim evde hiç bir kızca ev işi yapmıyor bu küçük erkekler. Artık kitapta Jack Londonlari okuruz
Diyabet sonumuz olacak yakında çok haklısın ayrı bir konu anne babadan terbiye ahlak edep davranış adına birşey görmeyen yeni nesil anne babalarda evlatlarına birşey veremiyor sonuç hep hüsran ;)
Yani demek istediğim bugünkü erkekler yarınki erkeklerden kat kat iyi. Biraz organik varlıklara benziyorlar. Sadece şekillendirmek şart.
Bu arada kısır çift çoğaldı herkes cinselliği konuşuyor ama çocuk yapamayan çift arttı. Kendileri korumak gerek yoksa erkek gereksiz varlık olarak tarihe geçecek
Bende aynı şeyi diyorum sağlıksız beslenme sonucu aile bilinçsiz olursa olur ;) herkes obez diyabet olacak gibi sırf tembellikten evde yemek yapmayı bilen kadın yok :)
Ben hep adamların peşindeydim ve hiçbir adamı yüz üstü bırakmadım.
Çoğu bilir de işine gelmediği için bilmiyormuş gibi davranır
Cevap
0Cevap
Erkek çok ama hiç adama rastlamadım
İlerde rastlaman dileğiyle :)
E ilk basta herkes adam gibi maske cok napalim
Üzmeyin ceylanlar adamları :))
Genelleme yapma bence
Harika anlatmis 👏🏼bayildim
Herkes adam olamıyor bu yüzden👏
Güzel yazı
Aynen bakalım biri bulur belki seni :)
bılıyorum
Hayır bilmem
Adam olun
O kadar kafamı bozmayın der gibi :D
Yerinde bir tepki hakılsın üstüne alınan alınsın diyelim ;)
Hahahhahaha haklısın bende dahil :D :D
Vardır biseyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar