+1 yılErkekler kadınların sözünü kesmekten çekinmiyorlar. Bir tartışmadaki “söz kesme” lerin % 96’sı onlardan geliyor.
Kadınlar erkeklerden üç kat fazla telefon ediyor ve konuşmaları daha uzun sürüyor. Kadınların bir telefon konuşması ortalama yirmi dakika sürerken, erkekler için bu süre sadece altı dakika.
İşte kadınların geveze olduğu mitine son verecek bir açıklama: dilbilimcilere göre erkekler kesinlikle kadınlardan daha kolay ve daha uzun konuşuyorlar; özellikle topluluk önünde. Üstelik dinlemek yerine konuşmayı tercih ediyorlar.
Kadınlar evhamlı mı? Doğrusunu isterseniz, sağlık için erkeklerden %20 daha çok para harcıyorlar. Daha sık rahatsızlanıyorlar ama yakalandıkları hastalıklar daha hafif olanları.
“İdealinizdeki partner” konulu ankette ortaya çıkan sonuç şöyle: Erkeklerin %22.2’si dış görünümü önemsiyor. Kadınlarda ise bu oran %11.9
Kızlar okulda daha başarılı ama matematik konusunda altın madalya erkeklerin. Bu konuda Amerika’da yapılan bir araştırma, matematik alanında üstün yetenekli 416 çocuk arasında kızlarının oranının %12’ye karşı 1 olduğunu ortaya koyuyor.
Erkeklerin %68’i kadınların ise %50’si aşkın devam etmesinde erotizmin önemli olduğunu savunuyor.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizim ince düşünceli onların ise düz düşünmesi 😣
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
Teşekkürler bebeğim 😘
- +1 yıl
Rica ederim kuzum :)
Kadın erkek yoktur. İnsan vardır. Bu örnekle kadınların daha detaycı olduğu çıkarımı yapılamaz. Her erkeğin Barış olmadığı gibi her kadın Elçin değildir. Farz-ı misal mevzu giyimse, birçok kadından daha detaycıyımdır, malum güzellik ayrıntılarda gizlidir 😊 Ne erkekler tanıdım kadından hallice, ne kadınlar tanıdım bir erkekten yiğitçe 😊 Hz. Mevlana'dan da çakmamsı bir alıntı yaptım hadi iyisin 😉
215 Yorumla- +1 yıl
Allaha şükür bugün de iyiyim sayenizde :D
- +1 yıl
Tabi ki :D
- +1 yıl
Nasıl da bildiniz muhteşem yorumunuzu görüp iyi olmaya ihtiyacım olduğunu :D
- +1 yıl
Aslında mutsuz değildim doktor ama sizin ki meslek hastalığı sanırsam. İyileştirme aşkınızdan dolayı herkesin size ihtiyacınız olduğunu zannediyorsun ama olsundu :D
- +1 yıl
Sorun değil doktor. Böyle meslek hastalığı herkeste olsun. :D
- +1 yıl
Her yaptığım yorumu ciddiye alacağınızı bilseydim böyle bir yorum yapmazdım doktor. :D
- +1 yıl
Ne yazık ki neyse iyi tarafından bakın en azından kutsal bir mesleğiniz var. :D Hastalarınızla mutlu bir ömür diliyorum doktor :D
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/x86Pnk.jpg
galeri13.uludagsozluk.com/.../...iklar_1084193.jpg
Bunlara gülüyorum. ha bir de bu var:
img-s2.onedio.com/.../...9ab418ad89ff33b0ec27.webp
:D :D39 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru ve güzel karikatürler :D İkinci komik ama her kadın çok konuşmuyor. Yani beyni yorulan kadınlarda var ama cinsiyetçi biri olmadığını biliyorum. Bu sebeple karikatürü komik buldum. :D
- +1 yıl
Yok kadınlar daha çok konuşur ya, o yüzden attım bunu.
Zaten bu araştırılmış. Kadınların gün içerisinde konuştukları kelime sayısı, erkeklerin gün içinde konuştukları kelime sayısından üç kat daha fazlaymış. :D - +1 yıl
Kadınlar az konuşur demiyorum ama bu boş konuştukları anlamına gelmez ve inan bana erkeğin çok konuşanı daha kötü hele boş konuyorsa. :D
- +1 yıl
Evet ama şimdi bir araya geldiklerinde az dedikodu yapmıyorlar şimdi onu söyleyelim :D
- +1 yıl
Sana bir sır vereyim erkeklerin dedikodusu daha pis. Her iki cinsin yaptığı bir şey için neden kadınlarla özdeşleştirilmiş bir durum ki :D
- +1 yıl
Ama bunu kadınlar daha çok yapıyor :)
- +1 yıl
Yapan erkekler iyi yaptığından aradaki farkı kapatıyorlar :D
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Erkekler kadınlara göre daha korkak ve hazıra alışmış varlıklardır. Bir erkek dünyaya geldiği andan itibaren bir birey olarak kabul ediliyor. Lakin bir kadın dünyaya geldiğinde bir birey olduğunu kabul ettirene kadar oldukça fazla savaş veriyor. 20-25li yaşlarda bile çocuk gibi davranılan anne ve babasının izni dahilinde düşünme yetkisine sahip olan kişiler tanıyorum. Sonrasında erkekler oldukça rahat. Barışı örnek alalım, bir kıyafetle dolanmasına rağmen pasaklı özensiz diye eleştiriler görmemiştir. Sanmıyorum. Aynı şeyi elçin yapsaydı bu büyük bir aşağlanma durumu olabilirdi.
27 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum olmuş kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
Düşünen kadınların olması güzel. :)
- +1 yıl
Kesinlikle umarım kadın ve erkek eşitliğini gerçek anlamda sağlandığı bir ülke olmayı başarabiliriz.
- +1 yıl
Eğer bilinçlenen kadın sayısı artarsa bir gün o da olur.
+1 yılKadınlar daha detaycı
erkekler daha düzdür..
umursamazlar pek71 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum :D
+1 yılErkek: düz düşünür, çok takmaz daha toplum psikolojisi sağolsun ona herşey özgür muamelesi yapar oda bana herşey haktır zanneder
Kadın: detaycidir, herşeyi başarmak ister, güçlü durması gerektiğini düşünür yoksa zayıf göründüğünde hakkını yiyeceklerinden korkar.12 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ama bence her iki taraf içinde geçerli. Herkes güçlü durmak ister. fırtat farkı işte. farklıyız aynı olamayız. olsak bir anlamı olmazdı
- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle
^-^ ⛄
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen kadınların her şeyi pahalı :D
Bir çok kadından daha çok özenirim kendime, kendime bakmayı severim. Detay konusunda da aşırı detaycıyım zihnim sağ olsun.
10 Yorumlabu soru için milyoınlarca kitap yazıldı milyonlarca yazar bu dertten giddi ve sen dünyanın temellerini ayakta tutan bir konuyu incelemeye alarak dünyanın tekerine comak sokmaktasın dikkat et
duygulardan tuttuynda düşünce yapısına kadar birsürü fark var hangi birini anlatalımki:):):)10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olaylarin özünü kavrama konusunda erkekler bir tik geride kadinlar bir tik ileride..
Detaysal mevzularda sanirim bayanlar önlerde ama erkekler de yeni nesil özellikle öne gecmeye calisiyor gibi.. :/15 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bu farklılıklar kadın ve erkeği tamamlıyor.
- +1 yıl
Eksik yönlerini bulup bunu bir kusur olarak görüyorlar. Aslında bu eksiklikleri birbirini tamamlamak için var olduğunu farkedemiyorlar.
- +1 yıl
İnşallah bunu idrak eden insanla olmak bir şans cidden.
+1 yılErkekler fazla yalan söylemez ama kızların hayatı yalandır. Biz mantıksal yaklaşırız kızlar duygusal. Biz sadakat isteriz onlar da ister ama asla sadık olmazlar...
13 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın seviyorsa aldatmaz ama kadınlar aldatmıyor diyemem. Erkekler sevdiği halde aldatabiliyor. Farklılık ve değişiklik için. Bu konuda size katılamıyorum.
- +1 yıl
Bunları söylemek hoş değil ama ben kocalarını çok seven kadınlarla beraber oldum. Buraya bir cevap yazıyorsam bilgim olduğundandır. Seviyorsa aldatmaz 80 li yıllarda kaldı günümüze dönün artık...
- +1 yıl
Ben sadakate önem veren hatta arkadaşlığımda bile ihanete tahammül eden biri olmadığımdan aldatmaları anlayamıyorum. Bu konuda fikir sahibi olmak istemiyorum. Bu yüzden fikrimi beyan ettim ama insanoğlu garip. Bazılarını hiç anlayamıyorsun. Bu tarz insanları da anlamak istemiyorum.
+1 yılKadın: eflatun nar çiçeği buz mavisi yavru ağzı saks mavisi su yeşili
Erkek: mavi yeşil renk değil mi ne fark eder be kanks31 Yorumla- +1 yıl
Aynen ana renkleri biliyorlar yeter :D
+1 yılKadin çok ince düşünür, erkekse vurdumduymazliga vurur herşeyi 😕
10 Yorumla
+1 yılÇok basit soru kadınlar güç bakımdan evizdir erkeğin altında olmaya mahkumdur birde kadın daha duygusal yalanı mevcut güldürmeyin beni benim bildiğim şiirleri hep erkekler yazmış nerde o duygusal kadın lar. Birde para mevzusu kadın lar para için kendini düşünmeden satar yakışıklı erkek görse adeta kolesi olur. Sözde eşitiz hak var der işine gelince de ben kadınım der kısacası kadin = nankör = hadsiz değersiz geneeli böyledir vardır evlat iyisi ancak türkiyede sanmıyorum. Boylarida cok kısadır fizikleri çok kötü oralara girmek istemiyorum yoksa kadından soğuyorum. İşte kadin ile erkek farkligigi genelde budur.
14 Yorumla- +1 yıl
O halde erkeklerle evlenebilirsin.
- +1 yıl
Kadınlardan hoşlanmayabilirsin ama genellemelerle onları hor görmen ve aşağılaman cidden hoş değil. Aynı şeyi hemcinslerin için söyleyebiliyorsan cinsiyetçi değil insanların sadece kusurlarını gören olumsuz bir insan olduğunu düşünürüm ama eğer sadece kadınların kusurlarını gören ve erkeklerin kadınlardan iyi olduğunu düşünüyorsan kadınlar tarafından reddedilmiş ya da zamanında olumsuz bir geçmişin olduğunu düşünüyorum. Kadınlarla olumsuz bir geçmişin olduysa hepsi hakkında olumsuz düşünmeni anlayabiliyorum ama bu haklı olduğun anlamına gelmez. Zamanla umarım güven veren insanlarla karşılar bu durumun üstesinden gelirsin inşallah.
- +1 yıl
Küçük kızım benim nasihata ihtiyacım yok kadın için kendini başka şeye adayıp depresyona giren salak kadar dün ya da cahili yoktur merak etme ben tür kadinlarini sevmiyorum
- +1 yıl
@Narin_Bayan peki
Biz 500 farklı türde düşünebiliyoruz. Erkekler sadece 2-3 tür
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum :D Erkekler çok basit düşünüyor kadınlar çok detaylı.
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 10 Yorumla
+1 yılKadın daha zekidir daha şeytanidir şeytanla aynı odaya kapatmışlar şeytan kurtarın beni demiş 😂 tabi şakaydı kadın sabırlıdır kadın annedir kadınlar çok sever en çok seven kadınlardır kadınlar melektir
10 YorumlaKADIN VE ERKEĞİN FARKI TAMAMEN BEYİNDE BAŞLAR
Aslında düşünce ve bakış açıları farklılıkları ortaya koyuyor bu durum bazen kadınlar veya erkekler arasında bile farklılıklara yol açabiliyor10 Yorumla
+1 yılBaşta kadın sever erkek kabullenmez sonra kadının aklı başına gelir ve erkeği kendine aşık eder erkeklerde aşık olur yani mantıktir sonra yerini duyguya birakir erkekte sonra kadınınki duygudur sonra mantığa bırakır
10 Yorumla
+1 yılKadinlar en ufak olayi dahi buyutur hatta kavga cikarir ornek corabini niye oraya bıraktın vs. Erkek icinse bunlarin cogu normaldir garipsenmez her olayi buyutmez.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha çok yalan ve daha iyi yalan söyler. İkna kabiliyetleri yüksektir. İşe girerken güzel giyimli bir bayanı mı alırlar yoksa yüksek dereceli bir erkeği mi tabi ki bayanı alırlar. Toplumda daha çok torpil geçilen kişilerdir.
10 YorumlaKızlar gereksiz detaylara çok fazla takılıyorlar erkekler ise önemli detaylara sadece..
114 Yorumla- +1 yıl
Keşke hepsi sadece önemli detaylara takılsa. Çoğu hiçbir şeyi dert etmiyor. Fazla rahatlar. Çoğu olayın özünü kavramaktan aciz. :D
- +1 yıl
Detayın gereksiz olduğunu düşünen erkekler. Detaylara dikkat ettiğimiz için kadınların yaptığı işler daha iyi ve güzel oluyor.
- +1 yıl
Her iş demedim kadınların detaylara takılarak yaptığı işler dedim :D
- +1 yıl
Böyle bir iddiam yok zaten :D
- +1 yıl
Kadınlar her konuda detaycı değiller. Detaycı olduğu konularda iyiler diyorum.
- +1 yıl
Sinir olmadım sinir olsam böyle cevap veren biri değilim ayrıca sana sinir olmuyorum küçük kardeşim gibisin. Senle uğraşmayı seviyorum :D
- +1 yıl
Laf sokardım. Sinirlendiğimde kalp kırma özelliği geliyor bana. Kalbini kırarsam bil ki sinirlenmişimdir. :D
erkekler kiyafet seçerken bakarak alır kadınlar dünyayi dener almadan cikar 😂 :)
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı. Kadinin memesi var erkegin tovbe esf.
Yjjjksamlar efendim. Deliye bagladim.20 Yorumla
+1 yılRuhsal duygusal ve algisal farkli yapilardayiz daha ne olsn
20 YorumlaKadınlar iğne deliğine kadar inceler. Erkeklere he desen tamam djdjf
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Komik bir farklılık olsa da :) Şairin de dediği gibi : Biri can alır biri can verir.
20 YorumlaKadınlar konuşarak erkekler susarak rahatlar çoğu kez
10 YorumlaKadin zeki, takintili, duygusal
Erkek duz, umursamaz, gevsektir.10 YorumlaErkek görünene aldanır, kadın görünmeyen gerçekleri ele alır.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar duygusal olarak, erkekler fiziksel olarak daha güçlü
10 Yorumla
+1 yılKadın veya erkek hiç farkı yoktur.. İnsan olan ve insan görünümlü canlılar arasında çok fark vardır ama..
30 YorumlaÜç şehir nasıl o kıyafetle durabildi anlamadım, leş gibi kokmistur.
10 YorumlaErkekler hiç detaycı değildir kadınlar adeta bir detay makinesi
10 Yorumlaher insana göre değişir bu. cinsiyet değil karakter meselesi, mesela ben bir kadın olarak araba kullanmakta kendimi geliştirmeye çalışıyorum, seviyorum yani. mesela erkek arkadaşım da çok ince düşünen birisi. dediğim gibi cinsiyet değil karakter meselesi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzuhahahahhaha çok iyi ya kadınlara fazla iş ve gereksiz yük yüklüyor bu dünya. bence gereksiz
12 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi yük merak ettim
+1 yılKadınlara çiçek verirseniz sevinirler, erkeklere çiçek verirseniz hepsini yerler.
21 Yorumla
+1 yılEn guzel farki fotograf aciklamis..
40 Yorumla
+1 yılSay say bitmez. Bir kere eşit değildir en büyük fark
10 YorumlaDuzuz yani tek seri uretim kafa yapisi ayni 😂😂😂 kadinlar muhtesem bir sey 🤗🤗😎😍
10 YorumlaDuygularını daha çabuk belli edebilirler ama erkekler saklarlar
10 Yorumla
+1 yılBayanlar daha duygusal oldukları için erkek arkadaşını kendi oyuncağı zanlediyorlar
10 Yorumla
+1 yılKadınlar tanrıçadır erkekler bir kadınla anlam bulabilir.
10 Yorumla
+1 yılBen çok düz düşünürüm. Etrafımda ki kadınlar çok detaylıca düşünür.
10 Yorumla
+1 yıldetaycılık ve yüzeysellik..
kadınlar detaycı, erkekler ise yüzeyseldir..10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum kişiliğe bağlı ben iyi derim sen benim iyi dediğime kötü dersin değişir yani.
10 Yorumla
+1 yılBen genelleme yapmaya karşıyım erkek gibi kadın ve kadın gibi erkekler tanıdım siz siz olun genelleme yapmayın bence erkek ve kadın yoktur her erkek ve her kadın birbirinden farklıdır
10 Yorumla
+1 yılErkek daha dayanıklıdır kadınlara göre duygularını daha iyi saklar
10 Yorumla
+1 yılsadece fizik üstünlüğü gerisi aynı zeka kadın erkek de ya da hak talep etmek de eşit
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha zeki daha kurnaz daha akıllı
Biz erkeklerden..
Gördüğüm budur fazla söze gerek yok10 Yorumla
+1 yılErkekler analitik kadınlar duygusal anlamda daha baskın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ikna etmek için yaratılmış.
https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c&t=1s00 Yorumla Daha detaycilar daha çok duygusallar daha çok ürkekler yapi gereği
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkiz altina bir ped koymadan sokaga cikamaz. erkek kalkar gider sokaklara.
10 YorumlaKadınlar duygusal erkekler mantiksal
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. diyecek söz kalmamış noktayı koymuşsun :)
20 Yorumla
+1 yılBen daha çok Barış gibi yapanlardanım 😄
10 Yorumla
+1 yılYok birbirimizden farkımız
10 Yorumlahormonal farklılıklar...
10 Yorumla
+1 yılKadın detaycıdır, erkek yüzeysel
10 Yorumlabiri detaycı diğeri yüzeysel bakıyor.
10 Yorumla
+1 yılErkekler standart işte yav.
10 YorumlaAyrıntı
Takılma
Zevkler20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam