Bu resimdeki gibi detaylara ve ayrıntılara çok önem verir.

Bu resimdeki gibi detaylara ve ayrıntılara çok önem verir.

Ay şu renk olayını benimde çözmem lazım ama her şey ana rengindeki gibi geliyor. Mor bir elbise görüyorum, “Hayır o lila!” Ama mor olmasını değiştirmiyor yani. Neymiş turkuazmış, hayır mavi, o bir mavi. Hadi diyelim zaten siz haklısınız, ben nasıl o kadar rengi ezberliycem?
Kadınlar çok duygusal oluyor ama bu ağlak ya da kırılgan anlamında değil öfke kin nefret mutluluk hüzün hepsini çok hızlıca yaşıyorlar sabırsızlar hep en iyisi olma çabasındalar yanlarındaki bir başka kızı kıskanırlar rakip olarak görürler tripli ve komplike oluyorlar konuşurken hep bir mesafe hissedersin rahat olamazsın ama erkekler öyle değil aşırı rahatlar hatta uçarı kaçarı hareketleri oluyor güvenemiyosun erkek arkadaşlarına bağlılar kolay kolay satmazlar kafalarının içi odacıklar halindedir sevgilisine vereceği ilgi ayrı spor salonuna vereceği ilgi ayrı ailesine ayıracağı vakit ayrıdır hepsini bir arada yapamaz kızların erkek arkadaşım ilgisiz demesi de bundan kaynaklıdır
Bizim hayır dememiz
-kızgınım sana
- aslında evet diyorum ama birwz daha ısrar et istiyorum
- ben hayır dedim sen evet algılamalısın…
Demek.
Bir erkeğin hayır demesi hayırdır bu kadar😂
Biz kompleks erkekler çok düz programlılar…
Düz program candır.
Cevap
2Cevap
iyi ki de kuaföre gitmiyorum haa😃
Renk konusu da gözümün sevdiği renge aşığım. Öyle yok şarap rengi açıktı koyuydu anlamam o işlerden bi lilayi biliyom gerisi yok ayırt edemem 2 saat.
Kalk nikahı kıyıyoruz 😅
Yok daha 2 sene var😂
Yorumları okuduktan sonra erkek olduğumu resmen unuttum, ben basbaya kadın çıktım. Birde yukardaki renk olayı yanlış.
detaycı oluşumuz 😀
Bir elbiseyi alıp almamakta çok kararsızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?