Erkek arkadaşımdan sırf artık biraz bişeylerin farkında olsun diye ayrıldım. Dün bittiğini söyledim ama sert konuştum. Halen cevap vermedi. Sizce kabullendiği için mi susuyor yoksa birkaç gün geçip sakinleşmemi mi bekliyor? Neden susar sizce bir erkek o kadar içimi döküp bitti dedim ve sitem ettim. İnsan demez mi yanlış düşünüyorsun aşkım vs. Kendisi uzman çavuş bu arada. Doğru düzgün whatsapp a bile girmiyor birkaç gündür.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer kişi kafasında bitirdiyse, ayrılmak istediğini söylüyorsa bitmiştir. Zorla devam edemezsin. Eğer benim gibi düşünen biriyse alacağın cevap ya "Tamam" olur ya da hiç cevap almazsın. Bu onun da beklediği anlamına gelmez bu, zorlamanın gereksizliğinin farkında olduğunu gösterir.
13 Yorumla- +1 yıl
İnsan ilişkilerinin basit olması gerektiğini düşünüyorum her zaman, hissettiğin şeyi söylemelisin tersini değil. Benim gibi biriyse, diğer şeylerde değil belki ama ikili ilişkilerde düz olunmasını isteyen biriyse bunu da düz algılayıp bırakmş olabilir. Bana söylense dediğim gibi "Tamam" der bırakırım. Üstelemeye gerek yok. Kimseyle zorla birlikte olamazsın.
En İyi Cevaplar
Söyleyecek söz kalmamış demektir. Rest için bile olsa ayrilik lafi girmisse o iliski biter benim icin. Gidip ne yalvaririm, ne ikna etmeye calisirim. Bizim de gururumuz var.
21 Yorumla
WhatsApp’a girmemek bizlerin de kullandığı bir meraklandırma taktiğidir ama susmasının bir çok anlamı olabilir. Gururundan olabilir zaten onum için çoktan bitmiştir ondan olabilir ciddiye almamıştır vs. Senden bir adım bekliyor olabilir ama atma bence bekle
11 Yorumla
+1 yılBen tm cevabını almıştım tamam yazmaya bile tenezzül etmedi beyefendi. Valla erkekleri anlamak zor ne düşünüyo kim bilir
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
29Cevap
+1 yılBelli ki mutsuz ediyor seni, çok iyi yapmışsın, sen açıkça diyeceğini demişsin. Önemli olan sensin sonra o ve ikiniz. yoksa kişiliksiz kalırsın ilişkide boğulur gidersin, ya ortak noktada gelir senle anlaşır ya da gelmez. Sen de önüne bakarsın tatlım daha çok gençsin sana yetmeyen aşağı çeken ilişkide olacağına yalnız ol ol ki yeni kısmet gelebilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı. Yav adama cikip yaziyosun ayrilik mesaji sert konusuyosun. Sonra niye susuyo diyosun salak misin sen abim.. madem umrundaydi bu kadar neden ayrildin? .. sizin kafaniz neyle calisiyo ben anlamadim ki.. calismiyo belli ki...
15 Yorumla- +1 yıl
Üslubunu düzelt bir önce. Haftalardır düzelmesini bekliyorum. Kaç defa konuştum yine aynı. Ciddiyetimi anlasın diye böyle bişey yaptım. Başka çare bırakmadı napabilirim? Sussam olmadı konuşsam olmadı. Ayrılmak istemiyorum diyip ayrıymış gibi uzak davrandı hep takmadı beni. Ona çok sevgimi hissettirdim diye rahatlaştığını düşündüm ve o yüzden kaybetme korkusu yaşasın istedim. Anladın mı?
- +1 yıl
Bana karsi duzeltmicen abi manyak misin.. kendi kisiligini duzeltcen.. 22 yasina gelmissin allaskina ya.. adam asker. Kim bilir derdi mi var neyi var senin su tribinle mi ugrascak senin... Bak iki secenek yani net tribe girme hic.. ya zirlamican ayrilcan net.. ya da ayrilmak istemiyosan gereksiz oyunlar oynamayip katlancan
Belki o da bunu bekliyordu, belki de hata olarak gördüğün şeyleri bilerek yaptı ve senin soğumanı bekledi, sen ayrılmak isterken de ekmeğine yağ sürdün, bilinmez.
10 Yorumla
+1 yılŞaire sormuşlar gidenmidir terk eden yoksa kalanmi? Sair eyer kalan gidenin arkasından seslenmiyorsa çoktan terketmistir demiş.. Seven aninda tepki verir eyer seslenmiyorsa kusura bakma o seni çoktan terk etmiş
14 Yorumla- +1 yıl
@Yakamoz26 tecrübe:) zamana bağlı olarak yani (yoksa benim yaşanmış ole bir tecrübem yok)😁
- +1 yıl
Spirete tan acimasiz gerçekler... Üzgünüm...
+1 yılUmrunda değilsin dir bende böyle ayrıldım 2. gün aradı özür diledi
111 Yorumla- +1 yıl
Sert böyle kavgacıydı ilk dedim bu böyle olmaz ben bu şekil devam etmek istemiyorum felan normalde whatsaapta günlük durumlara bakmazdı gece ayrıldım ertesi gün geçti 2. gün mesaj attı dedi işte ben seni unutamadım sen hemen unuttum mu vay be dedi böyle mesaj attı ama sett biri normalde yani kavgacı vs. yani sakin bir yapısı yok
- +1 yıl
Ayrıldık gece ertesi gün whasap günlük durumu gördü ertesi gün yazdı yani özür dilerim dedi ben unutamadım seni sen hemen unuttun mu beni dedi
- +1 yıl
Daha yeni barıştık bugün devam ya ama tabi yazınca hemen cvp felan atmadım şimdi benden mesaj bekliyormuş demesin gibi hemen atmadım cvp bugün barıştık daha yani insan severse ya da birşey bitirmesine mutlaka döner bitirmişse kesinlikle dönmez hiç yazma mesaj atma ona bekle biraz
- +1 yıl
Düzeldi mi özür diledi daha şu an bunu zaman göstercek şu an bilmiyorum
- +1 yıl
Ya dedim sen böyle böylesin felan sucladım onu dedi haklısın felan sonra bitsin o da kabl etti 2 gün geri döndğ
- +1 yıl
Olur tamam atarım
+1 yılGidip artistlik yapip pesimden kossun degerimi bilsin ayriliyim dersen g*t olursun unut artik o donmez sana asker adam coluk cocukla mi ugrasicak.
04 Yorumla- +1 yıl
Sıkışmışsın köşeye millete saldirma madem ayrilik msji attin mesaj bekleme o zmn
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeni birini bulması çok ta zor değil, demekki senin demeni bekliyormuş, bir daha seninle muhatab olmaya gerek duymaz.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerketmisşin işte daha ne bekliyosun yani onla ilgili? Adam zaten asker kafasında bir dünya şey var birde senin yaptığına bak. Çocukluk tamamen çocukluk.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir skntı varsa yanında olunarak beraber çözülür böyle tek başına bırakılarak çözüldüğünü daha hiç görmedim
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun çoktan bitmiş sizin ilişki
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim sert çıkışım için bende terkedildim. 6 yılımızı verdik ve sonra o gitti ben kaldım. Şimdi böyle bir durum görünce tekrardan canım yandı
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni. Çok iyi anlıyorum. Hakkında hayırlısı olur inşallah
Belki de kendisi de düşünmek istemiştir. Yani kendi iç muhasebesini yapmak istemiştir?
05 Yorumla
+1 yılheralde kadınların en büyük sorunu da bu ya. aklında yazdıkları senaryonun gerçekte olmaması ve böyle ortada kalmak.
00 Yorumla
+1 yılBende olsam bende cevap vermem başıma geldi tinlamadim bile sonra eşşek gibi geri yazdı gene tinlamadim
27 Yorumla- +1 yıl
Ayrılan sizsiniz bizim suçumuz ney
- +1 yıl
Sen kalbinden bitirmissin ve onu söylüyorsun olan olmuş biten bitmiş
- +1 yıl
Neyse kardeşim sen ne istediğini bilmiyorsun iyi gunler
+1 yılUff hem tersleyip ayrılmışsın hemde cevap bekliyosun biri bana yapsa sallamam tabii mesajını madem pişman olcaksınız yapmayin milletin duygulariyla oynamayın
06 Yorumla- +1 yıl
o zaman pişman olmucaksın sonuçlarina katlanicaksin
- +1 yıl
ya. z ba na
- +1 yıl
ta. kip e. t ben atarim
“Awm ben neler hayal ediyorum bide senin dediğine bak” demenin farklı bir yolu diye düşünüyorum
07 Yorumla
+1 yılTakmamıştır. Bakalım bir tek sen mi vardın hayatında?
00 YorumlaSenin pişman olacagini biliyor cunku
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem kendin ayrılıp hemde sana yazmasını mı bekliyorsun grurludur bende olsam yazmam hem çekip gidiceksin hemde cevap bekliyceksin yanlış aşk kusurlarıyla sevmektir 😉
11 Yorumla
+1 yılkabullenmiş durumu anlamış yani kafasında bitmiş zaten.
00 Yorumlaseni hiç takmamış direk cevap bu
11 Yorumla
+1 yılohhh iyi yapmissin bosver
02 Yorumla- +1 yıl
unutursun bosver
Neler söyledin ayrılırken.
01 Yorumla
+1 yıldiyecek söz bulmamıştır
00 YorumlaLafı ağzından almışsın demek ki 🤔
00 YorumlaÖyle yaptın mı koyar insana
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöyleyecek bir şey bırakmamışsın
01 Yorumla
+1 yılSana afyondayim deyip afrinde olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Tkp
Seni hiç sevmemiş demekki..😊
02 Yorumlademekki o da bekliyormuştu
00 YorumlaUtandığı için susuyor olabilir kız ayool
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki o da bitmesini istiyordu.
00 YorumlaKurtulduğuna sevinmiştir
00 Yorumla
+1 yılCiddiye almamıştır belki
01 Yorumla
+1 yılZil takıp oynamış
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmrunda değilsin demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu anı beklermiş
00 Yorumla
+1 yılSi et
10 Yorumla
+1 yılSklememis seni
10 Yorumlasenden istedi mi hiç
02 Yorumla
+1 yılUtangaç birimi
011 Yorumla- +1 yıl
Sen le mi yaşıt
- +1 yıl
25 yaşında yani
- +1 yıl
Sen mi tanıştın
- +1 yıl
Öyle ise döner çünkü de
- +1 yıl
İlk tanıştığın da çekingen mi idi
+1 yılsenintqkmamis
00 Yorumla
+1 yılOhhh mis
00 Yorumlaoda istemiyor demkki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOsbir cekiyordur😍
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımı terk ettim ama hiçbir şey söylemedi. Bu ne anlama gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım