Erkek arkadaşım benden ayrıldı?

2 hafta önce erkek arkadaşımla galerisinde eski kız arkadaşının fotografını ben 2 kez sil yani dememe rağmen silmediği için tartışmıştık. Sonrasında çözüme varamadık ve ben 1 aylıgına memleketime gitmeden gerçekleşti bu biz de çözemediğimiz için ara verelim dedik. Ara verelim dedikten 8 gun sonra ilk kez o yazdı ve konuştuk düşündün mü vs vs ben düşündüğümü ama hala bir yere varamadıgmı tartışırken sinirle söylediklerini unutamadıgımı söyledim halbuki ondan sadece ben yaptım bi canım seni üzdüm bunu aşabilmek için neler yapabiliriz vs gibi çözüm yolları bekliyordum ki çözelim. Fakat mesajdan konuşurken yine uzadı aynı konulara girdik ve dedi ki olmuyor böyle farklı insanlarız ne yazık ki birlikte olamayız benimle 5 aydır ilişkimizi wp dan bunları söyleyerek bitirebildi inanabiliyor musunuz😭

Güncellemeler
1 yıl
ben ona sadece şunu dedim ben de ayrılmayı düşündüm ama çabalayıp çözüme ulaşabilecekken bunu tercih etmedim aslında ne kadar basitmiş bunu söyleyebilmen kolaylaştırdıgın için teşekkürler dedim o sonra çok şey kattın bana bilmem ne teşekkür ederim falan filan zırvaladı
Erkek arkadaşım benden ayrıldı?