Erkek arkadaşım beni terketti?

Onunla 4 aydır konuşuyoruz, 2 aydır sevgiliydik. 12ci sınıftayız, tüm ilklerimi onunla yaşadım, ilk o öptü beni, ilk o elimden tuttu. İyi olması için elimden geleni yaptım, normalde sınava bile gitmeyecekti, onu dershaneye götürdüm, tüm konuları tek tek anlattım. Oyun bağımlılığı vardı, her gün 10 saatten fazla oynardı. Oyunlarını sildirdim, bağımlılığını yenmesine yardım ettim ki, ailesi şimdiyedek başaramamıştı. Arkadaşları sigara içip, içki içer, o adamlardan uzak tutmaya çalıştım, kötü yollara sapmasın diye. Hep birileriyle kavga ederdi, sinirli olurdu, etmesin diye tüm gün iyi bir dille ona izah ederdim.

4 gün önce annesinin benle olmak istemediğini söyledi bana. Annesi demiş ki ayrılmassan, kızın annesine, dershanedeki öğretmenlere söyleyip meseleyi büğütürüm. Erkek arkadaşımda öyle yapmaması için annesine benden ayrılacağını söylemiş. Bunları söyleyip ayrıldı benden. Dershane günlerinin bile hepsini değiştirdi. Beni 1 yıl bekle dedi.

Sizce beni sevdi mi? Seven insan bir yolunu bulmazmıydı? Tek çare ayrılmakmıydı? Yüzümü en az 1 yıl görmeyecek, amma onu beklemem lazımmış. Annesine söz verdiği için benle konuşamazmış. Bir söz için sevdiğini aniden terk etmeye değer mi?

Erkek arkadaşım beni terketti?