Erkek arkadaşım 2 yıl boyunca dengesiz hareketlerle benimle oynadı evlilik hayalleri kurdurttu sonra sebepsiz terketti Her yerden engelledi bana çok haksızlık etti canım çok acıyor dayanabilir miyim bu acıya , ben hangi kızla konuşmasından rahatsızlık duyduysam beni terkedip onları seçti sizce böylesi karaktersiz bir insan ileride değerimi anlar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kız arkadaşım sözlendikten 3 gün sonra başkasını seviyorum onunla evlencem dedi gitti. İkincisinin evlenme teklifi etmeme bi kaç gün kala benden başka 2 sevgilisi daha olduğunu tesadüfen öğrendim. Üçüncüsü kız grubundaki arkadaşlarının gazına gelip beni 2 kişiyle aldatan sevgilimin üzerinden denemeye kalkıştı. İlki 2 yıllık, ikincisi 4 buçuk yıllık, üçüncüsü 3 yıllık ilişkimdi. İlk kız arkadaşım gidince uyku bozukluğuna yakalandım, uzun bi süre ilaçlar vs işte. Şimdi bilirsin ki erkekler duygusal olarak kadınlardan daha güçsüz. Haliyle böyle durumları atlatmaları daha zor. burada olması gereken şey kendine olan saygını ve kendine verdiğin değeri ön plana çıkarman. İnan bana geçiyor her şey. Ölürüm bu acıyla diyosun ama ölmüyorsun. Bittim diyosun, küllerinden tekrar nasıl doğduğunu sen bile anlayamıyorsun. Sabırı elden bırakma lütfen. Bu süreçte sevdiğin şeyleri ve insanları daha yakın tut kendine. Sevdiğin şeyleri daha sık yapmaya çalış, sevdiğin sana iyi gelen insanlarla daha sık görüşmeye çalış. Bir de küçük bir tavsiye, yazmayı ihmal etme. Al kalemi kağıdı eline (kurşun kalem olsun), her gün sana yaptıklarını ve yaşattıklarını yaz. İçinde ne var ne yok kağıda dök. Bu senin içinde bişeleri tutmanı engelleyecek ve rahatlatacak. Son olarak düzenli olarak melisa çayı kullan. Her gün uyumadan 1 saat kadar önce bir fincan içebilirsin. Fazlasını içme zarar verir. Günlük 1 fincan içince melisa çayı zihni boşaltır ve bu sebeple rahatlatır, sakinleştirir ve daha huzurlu hissetmene sebep olur.
Umarım yazdıklarım az da olsa iyi gelir sana :)35 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi geldi özelden bir şey sorabilir miyim
- +1 yıl
Tabiki sorabilirsin. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım :)
Soran+1 yılYazdım diğer kutuna bakar mısın
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılYa arkadaşım aklını başına alsana sen bu insandan sana hiç hayır gelir mi sen öyle değerli öyle kıymetlisin ki verilmiş sadakan varmıs ki Rabbim seni ondan koruyarak seni terk etmesine izin vermiş sen şimdi onun insan olması adam olmasını merahmwtli olmasini sana dönmesini mi istiyorsun kendini bile bile zarara sokup onunla evlenmeyi mi düşünüyorsun dünyada iyilerden az kötülerden çok var bu adam kötü biri ilk önce bunu kabul ederek devam et yoluna sonrada dünyada az bulunan iyilerden bir adam çıkmasi icin Allah a çok ca dua et buluncada onu sev onun değerini bil aşk ancak sevmeye layık biriyle evlenince anlam kazanır sana hayatini zehir eden birini sevsen ne önemi var hayatını mahvedicek seni herzamann heranda üzecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız uzak durmam en doğrusu
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynısı banada oldu geçmiş olsun
012 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu peki döndü mü sonra
- +1 yıl
Döndü dönmesinde tekrar terk etti
Beni defalarca terk etti
Eger dönse agzına kürekle çak süründür sonrada sen terk et
Soran+1 yılNe kadar zaman sonra döndü
- +1 yıl
1 ay sonra
Soran+1 yılŞimdi ne kadar süredir senden ayrı
- +1 yıl
Bi 2 ay oluyo ama Instagram hikayelerime bakıyo ya da onu sinirlendircek birsey yapsam yazıyo
Soran+1 yılAcaba bu da pişman olacak mı
- +1 yıl
Sanmam sadece duygusal boşluğunu doldurmak için yaz
- +1 yıl
*yazar
Soran+1 yılÖzelden yazabilir miyim
Soran+1 yılEvet döndü evlilik teklifi ile hem de
- +1 yıl
Hayırlı olsun xd mutluluklar dilerim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeraber olmak gibi terkedilmek veya, terketmekte ilişkilerin doğal bir, sonucu. beklentiye girmemeni tavsiye, ederim, vazgeçmeyi öğrenmelisin, gelen ağam, giden paşam diyebilmelisin, yoksakahrolur durursun, sana yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik hayali kurdurup günler sonrasında inkar edip terkedip gitmek de normal mi
Cevap sahibi+1 yılO hayali sen kurmuşsun, hayal işte
Soran+1 yılHayır bana evlilik şartlarım bunlar kabul ediyor musun dedi ben de kabul ettim tamam dedi şöyle yaparız bunu böyle yaparız bilmem ne sonra da inkar etti
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış anlama ama değerin pek kalmamış digerlerin değerini ölçüyor 😁
030 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım bu durumda
Soran+1 yılAma yaptıkları zoruma gidiyor benimle oynadı gitti
Soran+1 yılBir de sebep benmişim gibi gösterdi
Soran+1 yılSeviyordum evlilik hayali kurdurtup birkaç gün sonra inkar etti
Soran+1 yılOnun güvenilmez olduğunu söylediler ama o da ben öyle bir değilim falan deyip geçiştirdi
Soran+1 yılCanım çok acıyor çok artık huzurum yok zoruma gidiyor böylesi iğrenç bir insan bana nasıl yapar sevmekten sahiplenmekten başka bir şey yapmadım
Soran+1 yılHem de çok ama şimdi başkasına gitse o ilgiyi sevgiyi bulamayacağı için boşluğa düşer mi
Soran+1 yılEvet hayatında birkaç kişi ile beraberlik yaşadığını söyledi onlarla evlenmediğine göre sonrası da böyle olur bana da sen gebersen de seni almam dedi nasıl zoruma gitti
Soran+1 yılBana bunları söylediğinde çıkıyorduk zaten sonrasında patlak verdi kıskançlık başladı ben de sürekli olur olmaz kişilere karşı. Bazen de o kızları arzuladığını falan düşünerek kendime çok acı çektirdim. bitirmeye çalıştım da olmadı
Soran+1 yılBenden bir şey almadı sadece huzurumu aldı güvenimi aldı. Yoksa beraberlik yaşanmadı izin vermedim kendisi istiyordu
Soran+1 yılYa işte dönsün istiyorum ama ben ondan intikam alayım istiyorum sonuçta kendisini nasıl sevdiğimi biliyor zamanla dönmek ister mi boşluğ düşüp
Soran+1 yılTamam işte hiç mi boşluğa düşmeyecek
Soran+1 yıl27
Soran+1 yılİlk defa sevdim ilk evlilik düşündüğüm insan
Soran+1 yılNe alaka
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Cok fazla takiyorsunuz bu mevzulari evlilik hersey degil kismette varsa oluyor ama onun yaptigi cok yanlis pisman olacaktir
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim tek hatam fazla sahiplenip kıskançlık yapmam bunun için de beni kız arkadaşlarınla tanıştır bu geçecektir dedim yapmadı ama evlilikle kandırıp terketti seni sevmiyorum sen istediğin halde seninle konuşuyorum dedi. Bu dediklerinden sonra döner mi sence
Soran+1 yıl😞sevdim
- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yıldeğerini anlayınca yine karaktersizle olmaya devam edersin demekki
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
bu cevabından belli. o zaman niye ağlıuyon terketti diye
Soran+1 yılAnlamadım nasıl yani
- +1 yıl
Anlasaniz şaşardim bunu sormazdiniz zaten
+1 yılAnlasa ne olacak ki iyi ki gitmiş diyeceksin ılerde üzülmene değmez
033 Yorumla
Soran+1 yılBen de iyi ki demeyi çok istiyorum çok da seviyorum geçer mi sence ben evlenince ailene bile bakarım dedim eğer fena biri olsaydım zaten böylesi davranmazdı
- +1 yıl
Geçer zamanla geçiyor merak etme iyi birisin yazdıklarına göre elinden geleni yapmışsın
Soran+1 yılHakaret etti sustum boğmaya çalıştı sustum kötü davrandı alttan aldım yama bunları hak etmedim
- +1 yıl
Bence gitmesi hayırlı olmuştur
Soran+1 yılAma bana yaptığı kötülüklerin bedelini de ödesin canı yansın istiyorum
- +1 yıl
Yaşar inş diyelim o zaman
Soran+1 yılYa bir erkek kendisini seven bir kıza neden böyle yapar niyetim ona inanıp bir yuva kurmaktı
- +1 yıl
Vakit geçirmek için... bazı şeyleri fark edip ilişiği kesmeliydin
- +1 yıl
Kendini durdurmayı da bileceksin
Soran+1 yılVakit geçirmek için umut verip almak bir kızın duygularıyla oynamak mı gerekiyordu
- +1 yıl
İnsanları anlayamıyoruz işte sen kaptırmışsın bu da iyi olmamış
Soran+1 yılBelki de o da gerçekten sevdiğimi gördü ondan kaçtı
- +1 yıl
Aynen basit gelmiş olabilirsin
Soran+1 yılBasit derken
Soran+1 yılNiyeti sadece cinsellik olan kızlar daha mı değerli onu anlamadım
- +1 yıl
Hayır cinsellik demedim kastetmedim sevgini her firsatta belli etmişsin tarzında
Soran+1 yılAnladım ama böylesi insanlar kendisini sevenden kaçarlar başkasına köpek olurlar değer görmeyince dönerler değil mi
- +1 yıl
Yok dönmezler hep o umutla duruyorsunuz
- +1 yıl
Boğmaya calışan bi insandan hayır gelir mi daha umut bağlıyorsunuz ya siz kızlar akıllanmazsınız :)))
Soran+1 yılBir de bir şey soracağım alkol alıyordu çok çok zayıftı ve dengesiz konuşmaları vardı acaba hasta mıydı sürekli sıçrıyordu bir anda sinir basıyor kalkıp gidiyordu
- +1 yıl
Yaw şu tip insana mı sevgi besliyorsun ne hastası allasen alkolikmiş
Soran+1 yılBağımlısı mı
- +1 yıl
E öyle dediğine göre şiddet de uyguluyor
Soran+1 yılEvet kaç defa saçımı çekip beni boğmaya çalıştı
- +1 yıl
Bence iyi olmuş zamanla da silersin kalbinden
Soran+1 yılSilerim de başkasına nasıl güveneceğim 😞
- +1 yıl
Evet o konuda hemfikirim bende güvenmek zor
- +1 yıl
Akışına bırak
Soran+1 yıl😞 ama öyle ağır şeyler söyledi ki ben onu kaybetmemek için sustum sen ev alacaksın yok bir oda benim olacak ayrı olacak daha neler neler çok canımı acıttı düzelir dedim terketti
- +1 yıl
Zor bi tip
Soran+1 yılTuhaf bi kişilik ya herkese iyi yüzünü gösterdi bana en kötü
- +1 yıl
Şans gerçek yüzünü göstermiş :))
Soran+1 yılEn başından beri hiç güven vermiyordu net olmayıp boşluklar yarata ben de o boşlukları kendi kafamdan doldurdum sonra bana kuruntu yapıyorsun dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPara için geri dönebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden para için
Böyle yvsaklara şans verirsen hep böyle olur
03 Yorumla
Soran+1 yılBöylesi kardeşim kişi de kendini adam sanıyor ortalıkta dolanıyor
Soran+1 yılkardeşim kişi diyecektim
+1 yılİkinizin Burcu neydi y
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılee bul baska birini
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
suraya bir nasılım sorusu sorsan 50 tane erkek yazar daha ne düşünon
+1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAnlar
06 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman
- +1 yıl
Müsait bı zamanda
Soran+1 yılOndan uzak olduğum bir zamanda mı
- +1 yıl
Boşta kalınca
Soran+1 yılEvet genelde boşta kalınca ben ona yazınca şans veriyordu ya da kendi yazıyordu ama sevgili olarak değil normal konuşma canınsıkılınca aklına geliyorum demek
- +1 yıl
Aynen canım
Anlamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi
+1 yılKurtulmuş gözüyle bakabilsen keşke
02 Yorumla
Soran+1 yılHislerim olduğu için onu diyemiyorum şimdi belki zamanla derim
- +1 yıl
İnş dersin
+1 yılBirlikte oldu mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Peki seni kullandimi cinsel olarak
029 Yorumla
Soran+1 yılHayır izin vermedim
Soran+1 yılİzin vermedim diyorum o istiyordu ben reddettim belki de rahat yaşayamadığı için terketti bilemiyorum
Soran+1 yılAma normal göstermeye çalışıyordu yaşayalım herkes yaşıyor falan ben kabul etmedim sürekli eve gelmeyi istiyordu
Soran+1 yılEvet sürekli eve gelmek istiyordu ben dışarıda görüşmeyi sevmiyorum dedi eve geleyim
Soran+1 yılEv boş değil evde kimse olmayınca ya da evdekini gönder diyordu
Soran+1 yıl27-30
Soran+1 yılNe oteli ya ben evlilik öncesi ilişki yaşamak istemiyorum
Soran+1 yılO teklifleri edince ben kız kardeşini kattığım için pek yapamıyordu
Soran+1 yılBahanesi çok maddiyat yok bilmem çocuk sevmiyorum diyor bilmiyorum bazen onun hasta olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılYa acaba gerçekten niyeti o muydu
Soran+1 yılÖpüşme de olmadı sevmiyorum
Soran+1 yılAma canımı yaktı
Soran+1 yılBazen diyordu ilişkinin ilerisi de olsa anlaşamazsak biter bu normal diyordu
Soran+1 yılÇakal evet aynı şeyi kız kardeşinden örmek verince deliriyordu
+1 yılBurçunu söyle sana adam olur mu olmaz ı söyleyim
06 Yorumla
Soran+1 yılBalık
- +1 yıl
Adam olur
Soran+1 yılHiç yazmazsam yaptıklarının farkına varır mı döner mi
- +1 yıl
Senin burcun nedir
Soran+1 yılBurçla alası ne anlamıyorum
- +1 yıl
Burc yorumcusuyum özlden ya alakasını söyleyim sana