Cevabın nedir?
+1 yılÖzgürlük derler sonra birde şöyle yapsın böyle yapsın derler. Tamam her gün de fazla bence ama en azından haftada 1-2 gün arkadaşlarımla geçirmek isterim. Ama arkadaşlarımı hepsini tanır bilir eşim olacak kişi. Şeffaf olurum o konuda.
Ayrıca bence bu cinsiyetle ilgili değil kişilikle alakalı bir durumdur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek onune ne koyarsan onu yer. Sikayet etme, mukemmeliyetci olma ve her isteginin sorgulanmadan yerine getirilmesini isteyen taraf kadindir. Erkegi mutlu etmek icin 40 takla atmaya gerek yok ama kadini her an mutlu etmek icin bazen agizla kus tutmak bile yeterli olmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılKadınları mutlu etmek daha zordur. Çünkü kadınların istekleri bitmek bilmez. Hoş, şu açıdan bakınca yüksek beklenti içine giren taraf sadece kadınlar olmuyor. Erkeklerinde beklentileri oldukça fazladır ancak kadınlar değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Kadar değil*
+1 yılGenel olarak erkekleri memnun etmenin daha zor olduğunu düşünüyorum. Ne istediklerini bilmiyorlar çünkü.
120 Yorumla- +1 yıl
Sadece her şeyi istiyorsunuz dimi :D
- +1 yıl
huzur verene siz ne veriyorsunuz huzursuzluk :))) iyiler kötülere kötüler iyiler bu dünya böyle :)
- +1 yıl
Ne istediğini bilmeyen çok 😒
- +1 yıl
@Atarlı_şekerparee desteğim de geldi bak @DüşbaZ__ :)
- +1 yıl
Arkandayım abla 😍💪
- +1 yıl
@Atarlı_şekerparee eksik olma balım :)
- +1 yıl
şımarık kadınlar öyle dersen kabul ederim. ben üstüme alınmıyorum valla :))
- +1 yıl
Abla hakkından geliriz düşbazn biz😍
Düşbaz iki kızın arasında kalacak topukla derim 😂😂 - +1 yıl
Sağlı sollu kroşe gelir 😂
- +1 yıl
Sen öyle san @DüşbaZ__ :D Bu senin bildiğin iki kızın arasında kalmalara benzemez :D :D
- +1 yıl
Kolay gelsin o zaman size. Hiçbir şey istemiyormuşsunuz zaten :))
- +1 yıl
Ee kadının en küçük hatasını da kabul etmez böylesi
Herkesle gezsin tozsun sonra karısınin ilk öpücüğü onunla olsun ister yok yaaa - +1 yıl
@DüşbaZ__ Farkımızı hala anlayamadıysan ne diyelim sana :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Dünyayı kadınların ayağına sersen niye bu tarafa sermedin der :D
o yüzden kadınları memnun edemezsin
#emre0010 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında bu cinsiyet meselesi değil ya da sadece kadın erkek ilişkileri için geçerli bir durum değil.. insanlar doyumsuz.. insanları mutlu etmek memnun etmek imkansız.. ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.. ne yaparsan yap karşı taraf hep daha fazlasını ister.. iş hayatında da da böyle patronlar asla memnun olmaz hep daha fazla çalışmanı ister...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ailede babamı mutlu etmek daha zor annemin genelde babamdan huzurdan başka bir şey istediğini görmedim lakin babamın anneme yaptırdıkları benim evlilikten soğuma ana sebebim. Her ne kadar genelleme yapmak istemesem de çoğunlukla çevremde böyle adamlar mevcut.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılEğer işini biliyorsan ilişkiye başlamadan 2 ilişkiye girince erkek 2 yaparken kadın 4 u bulur ama işini güzel yapacak ve hassas noktaları bilmen gerekiyor erkek böyle olursa kadın asla ayrılmaz yanından
10 Yorumla
+1 yılBence iki türün de memnuniyetsiz bir kesimi var iki tarafında doyumsuz olduğu hiçbişeyden keyif almadıkları zamanlar olduğu doğru ama azcık kafası çalışan bir erkek bir kadını kolayca memnun edebilir bence
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin karnını doyur kumandayı eline ver bir iki kırıt daha ne isterler 😸 kadınları memnun etmek zor tabi
22 YorumlaKafin mutlu olmaz
Kafinin yoluna seril ne bicim. serildin sirt ustu seril der
Orlide alirsin ama askoommmmm ben gul seviyom der
Doyumsuzuz velhasil kelam ;)
Sal gitsin10 Yorumla
+1 yılHangi taraf ne istediğini bilmiyorsa o tarafı mutlu etmek zor olur
40 Yorumla
+1 yılKadın erkek fark etmez doyumsuz olan insan herzaman bir adım öndedir memnuniyetsizlikte.
20 Yorumlaerkekler memnun olmaz. kızlar salak bir çiçeğe böceğe kanıp affedecek kadar :D
10 Yorumla
+1 yılBu konuda kadın erkek ayırımı değil de kişilik ayırımı yapmak gerek. Her türlü çift gördüm çünki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. okumuştum bunu ve hepside doğru tespit..) cins bu kadın milleti:)
10 Yorumla
+1 yılErkekleri memnun etmek zor çünkü biz iki güzel söze kanıyoruz. Ama karşı tarafa ne söylersen söyle ne yaparsan yap memnun olmuyor. Ya da ben doğru kişiyle birlikte değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu her iki cins içinde geçerli karşımdaki kişinin bana yaralı olöası yeter hiç kimseden hiç birşey istemedim. Eski erkek arkadaşım açsan birşeyler alayım mı sana dedi istemezdim ne çiçek ne çikolata hiç birşey istemem sadece güven vermediniz isterim
10 YorumlaErkek otoritesini korumalı
40 YorumlaDoyumsuz olanı memnun etmek zor.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar sadece ilgi sevgi ister ama erkekler seks den başka bir bok istemezler. Erkeklere değer verince memnun olmuyor illa cinsel ihtiyacını karsilamassan ayrılıyor. İşte böyle serefsizler bazı erkekler
10 YorumlaKişilik olarak değişken bir durumdur. Ama erkeklerin bazı kafaları düz mantıktır. Kadın ilişkisinde incelik arar. Mantıktan çok kalbi şefkati arar.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar işte bariiii diyip avutuyorlar kendilerini..
peki adamlr? onları memnun edecek şeyler neymiş?00 Yorumla
+1 yılkesinlikle doğru..
kadın her zaman bir tık sonrasını ister, yaratılışı gereği..10 YorumlaBir atasöz derki Kadınların önüne kırmızı halı sersek keşke şu tarafa serseydin der birde siz düşünün..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kadınları memnun etmek zor.
10 Yorumlaİnsanoğlunun fıtratı böyledir oldukça fazlasını ister kadını erkeği yoktur bu işin
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum da memnun edilmesi zor biri değilim bence. Kolay mutlu olurum. 😄
00 Yorumla
+1 yılErkekleri tabiki, birşey isterler yaparsın sonra daha fazlasını isterler.
00 YorumlaAvukatmış ama boşmuş. Oradan bunu çıkarmış yani yazıklar olsun
00 YorumlaTabiki de kadınlar zor ne verirsen hep daha fazlasıni ister bu kadınin dogasinda var.
00 Yorumla
+1 yılÇok şımartmışlar bu kadınları hep ondan öyle oluyor ;)
00 YorumlaBenım hiç böyle beklentilerim olmadı sevse yeterdi gerisi gelırdı ama ben yetmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim her akşam evde temizlik ütü yapsın ben ondan niye şikayetçi oluyum yaa
10 YorumlaBunun cinsiyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum sadece karakter meselesi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyumsuzluk kadın erkek için fark etmez ama nekadar fedakâr olursan okadar'da değersiz olursun bu her iki taraf için de geçerli
00 Yorumla
+1 yılerkekleri cok zor hic bisey beyenmeyen memnuniyetsizler 😕
10 Yorumla
+1 yılBence kadınları. Ornekten de belli olmak uzere 😄 Doğru yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlara bazen iyi bazen kötü davranacaksın o zaman kontrol sende olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadını yaa ikna olmaz çünkü ama erkeği kandirabilirsin kadını asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yazikki cok dogru 😕😕 cogu kadinlarimiz öyle.. bir an kendimi de görür gibi oldum 😂
00 Yorumla
+1 yılErkekleri memnun etmek daha zor.
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olanı memnun etmek
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGönlü yüksekte olan kimseyi memnun edemezsiniz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Sevgili iken kadını, evli iken erkeği
10 YorumlaKadınları memnun etmek zor
10 YorumlaYeni nesilde her ikisini de
10 YorumlaKadını memnun etmek daha zor boyu ve kalınlığını bir türlü beğenmiyorlar
00 YorumlaKadınları memnun etmek.
10 YorumlaKadınları tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Kesinlikle erkekler
126 Yorumla- +1 yıl
Kullanmak değil ya. Bizi hiç anlamıyorsunuz. Dünyada ki erkeklerin %80 i sizin değiminizle aldatıyor biliyorsunuz, Bu erkeğin karaktersizliginden değil, doğası gereği tek eşli kalmıyor. Libido gereği bunu yapıyor. Aldatma değil bu. Bizimde duygularımız var. Bizde sadece bir kişiye aşık oluyoruz sizin gibi. Ama cinsel olarak bir kişi ile Kalamıyoruz çoğumuz. Ben eşimi çok severim, hep onun mutluluğu için çabalarım, ama cinsel olarak başka kadınlara gözüm kayabilir, buna engel olamıyoruz. Doğamız da var
- +1 yıl
Sıkışmadm. o kadar yuzsuzsun ki daha ne diim. Kafan calismiyor. Dunya erkeklerin etrafnda dönsün istyorsun. Sen milleti aldatirsan baska bir erkek de senin karindan hoslanabilir. E gozum kaydi aldattm dicek. Senin bakis acina gore her erkek esini aldatirsa kadinlar da rahat durmaz.
Karaktere göre değişir kesin konuşmamak lazım.
00 YorumlaDoyumsuzsan memnun edilemezsin bunun cinsiyeti yok
00 Yorumlaİnsanları memnun etmek zor 🙄
00 YorumlaIliskileri memnun etmek zor
00 Yorumla
+1 yılBence de çok doğru tespitler.
00 YorumlaBu da soru mu gardaşım tabi ki kadinlar
10 Yorumla
+1 yılKadınları memnun etmek daha zor :D
10 Yorumlakadınları mutlu etmek zordur
10 Yorumla
+1 yılKadını bence
20 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilmeyeni memnun etmk zor
10 Yorumla
+1 yılKadınlar.
#devilschild00 Yorumla
+1 yılcinsiyet olarak değil kişi olarak bakılır buna
00 YorumlaIsteklerinin zamanını ve yerini bilmeyeni
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkilerde kadınları mı memnun etmek daha zor yoksa erkekleri mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım