Bir kadını mı memnun etmek daha zor yoksa bir erkeği mi? Hangisi daha zor memnun edilir.. Doğru söze ne denir diyorum 😀😀 Biz kadınlar az değiliz erkeklerin çektiği çile değilde nedir? 😅#Mademoiselle88♥️
Kadınları mı memnun etmek daha zor yoksa erkekleri mi?
Aslında bu konuda erkeklerin objektif olduğunu düşünüyorum. Kadınları mutlu etmek subjektif bir olay. Böyle söyleyince anlamazsınız. Örneklemek gerekirse; bir erkek herhangi bir kadının aynı jestine, aynı karşılığı verecektir ancak kadınlar önemli görmedikleri bir erkek tarafından el üstünde tutulsa da gönülleri hoş durmaz. Aynı kadın, sevdiği erkek ağzına s*çsa bile, tatlı niyetine yer.
Bence her ikisi için de memnun etme adina emek, ilgi, saygi şart.. bir türlü hiç birşeyle memnun olmayan miymiy tipler var tabi, bide susuz kalan çiçeğin öldüğüne şaşıran bilinçsizler, ama normal şartlerde Kadinida Erkeğide memnun etmek imkansiz değil..
Garanti kadınlar. Örneğin üreticiler kadınlar için yüzlerce renk tonunda ve binbir türlü desende giyim üretirler. çünkü kadınlar kolay beğenmez. Mükemmeli arayan kimseyi memnun etmek zordur.
Karakterle ilgili bir durum bu. Cinsiyete göre ayrım olmaz. Şimdi benim hayatımda da hep erkekler memnun değildi sürekli mız mız napalım genelleyelim mi😄
kadınları memnun etmek çok zordur :-D bizim önümüze bir kuru fasülye bir soğan bir pilav koysanız da yeter ya kedi gibi uysalız yemeğimizi yer Garfield gibi pinekleriz :-D :-D
Hani ruh ikizi derler ya. İşte onu yakalyabilmek gerekiyor sanırım. Tam buldum işte bu bu yaaa diyorsunuz ama artık iş işten geçmiş. O evliii siz evlisiniz. 😉😎
Kadınları :-) kadının ayağına dünyayı sermişler, şu tarafa olsa olmazmıydı? demiş. :-)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle şeyleri cinsiyete göre ayırmanızı saćma buluyorum karakter kişilik hayata bakış açısına göre değişir bazısı ufak bir çikolatayla mutlu olur bazısına araba alırsın beğenmez
En İyi Cevaplar