Arkadaşlar ben 25 yaşında ogretmenim. Esim 36 yaşında doktor ve 2 yıldır evliyiz. Başlarda esim daha ilgili daha romantikti etkilendim sevdim evlendik ama zamanla ilgisizlesti gezmek istesem eve kapanıyor tv falan 11 gibi uyuyor ben geceye kadar otuuruyorum uyku tutmuyor çok sıkılıyorum ben. Son zamanlarda artık gozumun cidden başka erkeklere kaydığını farkettim. Eşimi fiziksel olarak aldatmam bunu biliyorum ama yine de başka erkeklere arada gözüm kaymasin istiyorum. Lütfen yargılamadan duzgunce bana yardımcı olup fikir verin :( ?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ilgisiz bırakıldığında bu tür istemdışı arayışlara girebilirler. Normaldir yani. Duygularını beslemek, ilgilenmek ve eş olmanın gereklerini sağlamak gerekir. Eşinin işi zor bir iş. Kafası gün içinde kazan gibi olabiliyordur. Keza senin de öyle. Oturup, sorunlarınızı halletmeniz gerekir.
Başka bir bakış açısı da kendine dürüst olmuyor olabilirsin. Yani yakıştırmıyor olabilirsin ama böyle dışa dönük bir ilgin olabilir. Evlilikler bir müddet sonra bu tür şeylere gebe olabiliyor. Sosyal insan sabit bir hayattan sıkılabilir. Sık yaşanır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşinle konuş beni çok ihmal ediyorsun unutmaki bende insanım duygularım isteklerim var başlarda böyle göstermedin kendini beraber zaman geçirmek gezmek istiyorum seni yaşamak sende beni yaşa.
Bu şekilde devam edersen bir birimizden uzaklaşıp kopacaz diye ihtar et.
O aynı devam ederse gözünün kaydığı kişilerden biri elbet mutlu eder seni. 😉113 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok
- +1 yıl
Sevgide eksilme zedelenme var anladığım kadarıyla.
İlişkilerde zaten belli başlı görevler ihmal edilir ise temel zedelenir normal olarak zedelenen temel binanın yıkılmasına neden olur.
Sende ona karşı birçok şey bitmiş lakin kurtarma çabası icindesin bitmesin diye ondan bir çaba görmez isen sende ipin ucunu bırakacaksın can.
Çocuk olmaması senin için dez avantaj.
Çocuk var çekeyim olayın yok
Soran+1 yılÇocuk düşünmüyorum bir süre kesinlikle
Soran+1 yılYapınca beni de tatmin ediyor ama haftada 1 2 günden fazla yapmıyoruz.
Soran+1 yılBence de az ama gün içinde hastalardan falan çok yorulduğunu söylüyor
- +1 yıl
Çok saçma benim işim hem bedenen hem beyin yorgunluğuna neden oluyor.
Ona rağmen 7 24 hep istekli hazır oluyorum ilişkilerim de bu hep sorun oluyordu istekli geç boşalma olayı partnerimin benden kacamasina neden oluyordu.
Sanırım insanların karakteri gibi Arzu istek şehvetleri de farklı
Soran+1 yılBelki
Soran+1 yılDahiliye
- Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir durum varsa bence aranızdaki sevgi bitmeye başlamış ve adamda nasılsa elde ettim mantıgı devreye girmişç böyle durumlarda empati yap. sen düşünüyorsan başkasını o da yapıyor olabilir ve bundan dolayı seninle ilgilenmiyor vakit gecirmek istemiyor olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu okumadan pas geç sen oğretmen hanim git annene daniş onun annesi ilede konuş fikir al yeni nesil sorunlarina cozum olmaz hep istek full istek destek sanarsin kostek olur
- +1 yıl
@AgoreMasif1 yorumu pas geçmek kişiye kalmış bu seni ilgilendirmez. kendi yorumunu yap kimseye karışma
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoltukta uyuklarken soyun adamın kucağına otur az baştan çıkar 😉 az isve cilve dene
16 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum ediyorum askim gün içinde hastalar çok yoruyor o bu diyor yarın erken kalkicam diyor beni itiyor sanki
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah ilginç peki önceden cinsel hayatınız nasıldı
Soran+1 yılİlk 1 yıl falan her konuda yine iyiydik sonra daha kötü oldu hep evde oturmak istiyor işten kalan vakitte
Cevap sahibi+1 yılBence çocuk falan da yapma daha da mutsuz olursun iyice uzaklasirsiniz
Soran+1 yılÇocuk zatenn dusunmuyorum bu ara hiç.
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi bencede yapma. Biraz daha dene bakalım olmazsa boşanmayi düşün ömür böyle geçmez daha gençsin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
75Cevap
+1 yılSiz ilgi delisi kadınların sorunu hep aynı. Hep ilgi bekleyeceğinize birazda ilgiyi siz gösterin. "Neyin var neden eskisi gibi değiliz" diyerek sen atak yap. Böyle ilgisizlik olduğunda size ilgi gösterenlere gözünüz kayıyor sürekli. Bu kadar basit düşünmeyin ve kendinize gelin. Dediğim gibi hep ilgi delisi olmaktansa biraz da empati kurun. Başka erkekler dediğin kısmına gelirsek onlarla irtibata geçmemelisin ve kocana sorununu söylemelisin. Tabi başka erkekleri katmadan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen ilgi görmeye çalışıyorsun. Eşinden göremediğin ilgiyi dışarıda arıyorsun. Ben asla böyle yapmam gibi kesin çizgiler çizenlerin bile neler yaptığını yaşayarak gördüm. Emin konuşmamak gerekiyor. Eşinle ortak yanlarınız fazla yok gibi sanki biraz mantık evliliği yapılmış sanırım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlıp karşına eksikliklerini istediklerini konuşacaksın, doktor olmuş adam da olmuştur herhalde anlar diye düşünüyorum. Güzel düşüncelerin var bunları da bozma.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyor gibi bilemiyorum
- +1 yıl
Yani çalışıyorum diyorsun, bunu nasıl yapıyorsun. Net konuşmalısın sonuçta o senin eşin. Biri mi var diye sorarak konuya girme de =D
Soran+1 yıl:( :(
+1 yılBurada sen tamamen haklısın sen her açıdan en güzel çağlarındasın en güzel yaşlarındasın şöyle düşünelim sen şimdi çiçek gibisin çiçeği nasıl sulamak gerekirse senide sevmek ilgi göstermek gerekir burada tamamen eşin suçlu
12 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışık bilemiyorum..
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan istersen özelden yaz benim adım fotoğrafın her şeyin bir gerçek en azından biraz dertleşiriz bence senin biraz dertleşmek ihtiyacın var
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Burada suç eşinde. Adam olucak. Adamı al karşına konuş bana değiştin ben buna bir çözüm bulmak istiyorum çünkü mutlu değilim de. Senin durumun için terapilerde yapılır ama böyle olmana eşin sebepken çıkıp sana terapi yapmak seni robotlaştırmak olur
10 Yorumla
+1 yılEğitimci bir öğretmenin en son, çaresini aradığı yer burası olmamali. İlişkiler üzerine psikolojik destek almalısınız.
30 YorumlaGözün çıksın diyesim geldi de demicem ciddi açıklama istediğin için :) ( uzmana danışman en mantıklısı olacaktır. Buradan gelen yorumların bir faydası olmayacaktır. )
10 Yorumla
+1 yılBu duygu erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da var zaten reelden çok bence sanal o duyguyu heyecanı hemen hemen her insan istiyor insan doğasında var şimdi bazıları yargılayacak ama gerçek olan bu ergenler bekarlar zaten anlamaz bunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle problemlerin var tamam orasını anladım ama 25 yaşında bir öğretmenin eşi biraz ilgisiz diye gözünün dışarı kayması mı gerekir?
12 Yorumla
Soran+1 yılYas meslek bilgilerini falan az buçuk gözünüzde soru canlansin anlayın durumu hayat tarzını diye verdim
- +1 yıl
Mesleği de bir kenara bırakalım. Normal şartlarda da dediğim şey geçerli. Bunlar halledemeyeceğiniz sorunlar değil. Eşiniz belki iş yüzünden yeterince vakit harcıyordur. Kalan vaktini evinde geçirmek hoşuna gidiyordur. Memnun olamadığınız şeyleri daha ileri boyutlara gelmeden eşinizle paylaşmanızı öneririm
Ya gözün kaymasin ya da boşan. ya da esinle düzgünce konuşup çözüm bulun.
30 YorumlaBunu eşinizle açık açık konuşmalısınız, Hem bugün gözünüz kaymaya başlarsa yarın arkası gelir. Allah'tan korkun.
10 Yorumla
+1 yılbu sadece kaddınlara olmuyor ve sadece sana da olmuyor merak etme , gayet normal bişey abartılmadığı sürece heyecan bile katar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de sağlık çalışanıyım ama eşinin durumu biraz farklı sanki ya🤔
15 Yorumla
Soran+1 yılDoktor musun anlamadim
Cevap sahibi+1 yılAcil tıp çalışanıyım ben 8 yıldır ama sanırım eşin iş konusunu fazla büyütüyor ve işi eve getiriyor desem🤔 mesela şu an nerde ne yapıyor neden yanında değil
Soran+1 yılUyuyor 2 saat önce yattı ben 1 ya da 2 den önce uyuyamiyorum tek basima evde oturuyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte sensiz yatağa gitmemesi lazım çünkü bu şekilde yaparak kendini senden soyutlamış gibi duruyor onu çok iyi anlıyorum arkadaşım.
Cevap sahibi+1 yılEğer müsaitsen takip at arkadaşım konuşalım bu konuyu seninle meslektaşım hakkında bazı sırları vereyim sana
+1 yılGözünü kaydırdığın şey ile ilişkini ortadan kaldırırsan çözülmüş olur. Aksine zinaya düşme ihtimalin var
10 Yorumlayaş farkı bunda doğal bir etken hayatınızın farklı dönemlerini yaşıyorsunuz ve doğal olarak sen de kendini mutlu hissetmek istiyorsun içinde bulunduğun hisler tamamen doğal
10 YorumlaEve kapanıp 11 gibi uyuyan eşe katlanmak da büyük sabır isterdi zaten.
20 Yorumla
+1 yılya bu konu biraz farklı sen bence hem haklısın hem haksız
20 Yorumla
+1 yılEşinle konuş fazla vakit ayırsın. Nereye kadar paranın kölesi olacaksınız.
14 Yorumla
Soran+1 yılKendi paramı kazanıyorum zaten olay para değil.
- +1 yıl
Ama doktorla da durumu iyi olduğu için evlendin
Soran+1 yılHayir ilgiliydi romantikti ne bileyim mutlu ediyordu
- +1 yıl
Belki öyleydi biraz ama neden mesela düşük statülü biriyle evlenmedin düşündün mü hiç?
Evli erkek abazalığı diye bir şey duymuştum ama kadınlarda da olması pek şaşırtmadı :D
10 Yorumla
+1 yılMal erkekler bu kadar yas farki olursa normal tabi kendi yasinda biriyle evleneydin
17 Yorumla- +1 yıl
Tabiki yas odakli
- +1 yıl
Ne alaka hemen bana laf attin ben bakireyim ne bilcem bu bilimsel bisey
- +1 yıl
Bilimsel cunku
+1 yıleşinle oturup konuşmalısın. erkekler odundur açık açık söylemeyince kendileri anlamazlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. ilgi görmeyen kadınların genel problemi bu ve kaçış yok bundan sanırım
10 Yorumla
+1 yılBunları ona anlat ve çözüm aramasını söyle yoksa olaylar büyür
10 Yorumla
+1 yılEşini bir silkele durumun farkına varmasını sağla ablacım
30 YorumlaHatayı kendinde ara.
Herzaman romantik oluyorsa sıkıntı zaten.
Nefsini terbiye et yoksada boşan eften püften sebeplerden saçma sapan fikirler oluşturmayın kafanızda.10 Yorumla
+1 yılbence senin sonun aldatma ile bitecek ya da adamı boşayacaksın
10 Yorumla
+1 yılKayna sorunu sende biter kocanla ilgilen evde özellikle evli olduğunuzu hatırlat çocuk var mı
15 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumuz yok
- +1 yıl
Artık olmalı
Soran+1 yılOlması konusunda ben emin değilim.
- +1 yıl
Olmalısın senden onu bekliyo bak senin yaşın küçük ona göre ama büyük artık baba olmak istiyor
- +1 yıl
Ama onun büyük
Önce kendine çeki düzen ver hata yapıp evliliğini bitirmek istemiyorsan tabi.
10 YorumlaBiraz cinselliğe önem verin bunlar evlilikte sizi ayakta tutar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun tam tersi bir durumda benim basimda ve ne yapacagimi hic bilmiyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCidden yanlis anlama ama bana özelden yazabilir misin
Soran+1 yılOzel den kimseye yazmam burada
Cevap sahibi+1 yılHmm belki yardimci olabilirsin bana diye düsünmüstüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisizleş belki farkına varır ya da arada yemekten sonra falan kahve nescafe yap uykusu kaçsın
20 Yorumlaİnsansın isteklerin var ve karşılayabilecek birilerini arıyorsun çok normal
10 Yorumla
+1 yılgeceleri de problem var bence onun için bu bakmalar
10 Yorumla
+1 yılBaşka erkeklerle konuşurken sert davran ez onları onlar uzak durur zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa kac yasina gelmis ogretmen olmussun
neden gidip iliski uzerine profesyonel bir destek almiyorsunda boyle bir platforma sorma geregi duyuyorsun10 Yorumla
+1 yılSosyal olarak paylaşımınız azaldı sanırım? Cinsel bağlamda nasılsınız? Ve daha fazla senle ilgilenmesi için neler yapılabilir mesela
12 Yorumla- +1 yıl
Benzer şeyler var dinlerim istersen
- +1 yıl
Ne doktoru eşin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana guzel bir cozum InşaAllah soyleyim
Yaparsan.13 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun
Cevap sahibi+1 yılGizlden cikayim
Takip atin.
Sozum bitince
Engel atin
Cevap sahibi+1 yılGizliden ciktim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin okulda yeterince yorulmuyor olmalısın. Dengi olan meslek olmadığı için onu anlaman imkansız
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle ya evliyim aldatamam yapamam ama gözüm kayıyo bana bakanları görüyorum beğeniyorsam bende bakıyorum
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Can_usa malesef
Cevap sahibi+1 yılTartışmayın lütfen iyi geceler
+1 yılFiziksel değil de yazışarak yatıştır bu kayma isteğini
12 Yorumla- +1 yıl
Ne farkı var fizikselden o zaman sacmalama
- +1 yıl
Abazalar iş başında
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılen son ne zaman birlikte oldunuz?
18 Yorumla
Soran+1 yılDün.
- +1 yıl
yanii gözünü dışarı kaydıracak tatminsizlik olabilir mi?
Soran+1 yılİlgisizlik ya da eve kapanma daha büyük etken gibi
- +1 yıl
sen nasıl bir ilgi istiyorsun peki ne yapsın sana?
Soran+1 yılYa sevgililer günü o bu kutlasin demiyorum zaten ama yemekten sonra uzanıp saatlerce maç siyaset izliyor bir kez kendiliğinden gelip benimle sarilsin eglensin mutfakta iş yaparken yanima gelsin vs basit şeyler aslında
- +1 yıl
aynen belki iş yerinde canı sıkılıyordur sen yanaşmayı denedin mi?
Soran+1 yılDenedim deniyorum benim de okulda velilerle müdürle sorunum olabiliyor evde ona yansitmiyorumki
- +1 yıl
anladımda konuşarak halledeceksiniz işte bunları peki ne yapıyor sen ona yanaşınca ne diyor?
Hiç eşinle oturup bu sorunla ilgili konuştunmu
12 Yorumla
Soran+1 yılYa anlatmaya çalışıyorum ama basit şekilde geçiştiriyor genelde
+1 yılSenin yaşlar şimdi tam top yıllar fiziksel qldatmanda yakındır emin ol
10 YorumlaSeni tatmin etmiyor seninde dışarı gidiyor aklın normal
12 Yorumla- +1 yıl
He abaza he ilgisiz diyor hemen ne anlıyor
+1 yılAldatmasanda bole devam ederse olur yano ilgi lazim sana
10 Yorumla
+1 yılKonusalim istermisn biraz ogretmenim
12 Yorumla
Soran+1 yılOzel den kimseyle konuşmam ya burada
- +1 yıl
Gelirsen ddim zaten canin saoun burdan anlatamam ozr dlerm
+1 yılbelki de eşinin hayatında başkası var...
12 Yorumla
Soran+1 yılO yok ya güvenim tam
- +1 yıl
iyi o zaman heyecan bittiyse çocukta yoksa boşanın ama daha önce terapi alın belki de ilişki de göremediğiniz yolunda gitmeyen şeyler vardır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de öğretmenim. Bu konuda konuşmak ister misin meslektaşım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrda misin hocam
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin ilgisini çekmeye çalış eşinde seni ilgisiz bırakmamalı tabi ortak bir şeyler yapın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki uzmanıyım konuşalım istersen ilşkşnizin düzelmesine yardımcı olurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tuzla gözlerini kaymasın.
20 YorumlaALLAH A sığın biz fayda etmeyiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılmonotonluk ve uyumsuzluk buna neden oluyor :(
50 Yorumla
+1 yılKendinizi uzmeyin. Yalniz degilsiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Tatmin olmak hakkin.
Eşinle konuş
vicdansızlık yapma19 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyor gibi bilemiyorum
Soran+1 yılGün içinde hastalar o bu çok yorulduğunu söylüyor ben de öğrencilerle yoruluyorum ama ona yansitmiyorumki
Soran+1 yılİzne çıksa bile evimizde takilalim her şeyimiz var kafasında ama ben evde daraliyorum yeni yerler kültürler görmek gezmek istiyorum
Soran+1 yılBöyle değildi çok değişti evlendikten sonra ya
Soran+1 yılKilo aldı ilgisizlesti o bu
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ortak birşeyler yapmaya ikna et.
10 Yorumla
+1 yılkayıyorsa, bitmiştir..
ayrılmalısın..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılır mı bu doktora bee
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLink vereyim, yaz bana özelden konuşalım.
10 YorumlaÖzel bır kurumda mı öğretmensın!
11 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem