Eşim beni sevsin hep benimle ilgilensin gözü dışarıda olmasın diye ne yapmalıyım
Ya da ne yaparsam onun hoşuna gider.
Eşim beni sevsin hep benimle ilgilensin gözü dışarıda olmasın diye ne yapmalıyım
Ya da ne yaparsam onun hoşuna gider.
Evilikte kimse kimseyi darlamayacak
Dediklerim her iki taraf için geçerli;
Çok aşırı kıskançlık, bakımsızlık, kendini salıvermek, aşırı konuşmak, aşırı sessizlik, aşırı seks, kısacası herşeyi aşırısı bıktırır.
Herşeyin ortasını bulacaksınız. Ne az ne fazla. Siz başım ağrıyor demenize rağmen size yumulan eşiniz hakkında şunu demezmisiniz "ne kadar bencil"
Çok haklısınız
Teşekkürler
Sadece bir kaç tavsiye
Bir de birbirinizle dertleşme zamanı yaratın. Açık açık herşeyi konuşun. Hoşlanmadığın bir huyum, hareketim varsa elimden geldiğince düzeltmeye gayret edeceğim tarzında. Varsa gayret edin cidden faydasını göreceksiniz.
Her zaman hoşça ve dostça kalın..
Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacm.
Saygılarımla
Mutluluklar diliyorumm
Teşekkür ederim
🙏🙏
İyi geceler
ya çok kasma bence bak sana şunu söyliyeyim gözü dışarı kayacak bir erkeğin tamam mı her dediğini yap ister geyşası ol bir dediğini iki etme gene gözü kayar ama yapmayacak erkek senden başkasına sen yanında yokken bile dönüp bakmaz
Çok doğru
o yüzden hayatı akışına bırak senin olan zaten seninle kalacaktır
❤️❤️
Cevap
15Cevap
Valla bilmiyorum ama eşim bana napıyosa benim gözüm dışarı kaymıyor , onları anlatabirim
Bakımlı olduğu için mi yoksa her haliyle mi ona karşı öylesiniz
Her haliyle
Umarım hep böyle devam eder
Anlatabilirim sana da taktikleri
Göz kaymak istiyorsa kayar, sen ne yaparsan yap eninde sonunda kayar. Doğru adamlar seçerseniz bunu düşünmek zorunda kalmazsınız
Bakımlı olmalısınız ve eşiniz sizi arzulamalı daima
Hizmetin ve hürmetini eksik etme birde cinsel yönden oldukça tatmin et kölen olur
Eğer göz kaymak isterse en Seksi kadın ol yine kayar :)
Meşrebi bozuk ise ne yaparsan yap durduramazsın.
Bunu ona sorsana biz ne bilelim kocişin ne sever neyden hoşlanır
Uzaya otoban kaç şerit olsun?
Fark etmez 😂
Anlamana sevindim, zeki kadınları severim.
Sen bunu dert etme sadece içinden geldiği gibi davran. Sevgini, saygını, ilgini eksik etme.
Adamsa zaten gözü dışarda olmaz. Adam değilse ne yaparsan yap engelleyemezsin.
Haklısın
Neden böyle düşünüyorsun
Sanki ilgisiz gibi geliyor bana
Böyle düşünürsen farketmeden kayar gider kaybetme korkun olmasın seni sen için sevmeli gözü dışarıya kaymasın diye çaba göstermen tek taraflı ve anlamsız olur bu duyguları onunda yasaması gerekiyor karakteri sağlam olması lazım
Zira yoksa naparsan yap yinede aldatır
Ne yapmam lazım
Kendine değer ver kendini şımart giy süslen bakım yap gez sosyalleş kendini mutlu et sen bunu yaparsan eşin Zaten bütün ilgiyi sana gösterecek çünkü kendini seviyorsun
Ama sen kendine değer vermezsen kimse vermez
Denicem inşallah işe yarar
Uzaya bisikletle gitmek daha olası
Atla üstüne güzel seksi kıyafet giy
Cilve yatak gulumse erpiri yap
sahiplen
cann ewli msn
Evet
sade kall,
inan her şey yoluna girer..
Evde çok seksi şeyler giy gözü doysun
Mevzu derin :)
Maalesef
Nasıl yani
niye yav seviyorsa gözü pek dışarıda olmaz
Sevgisinden pek emin değilm, yani sevse bile sevgisini pek göstermiyor. O yüzden anlayamadım :))
Evde dikkat et kendine.
Bakım şart diyorsun yani
Anladım ben
😂 😂
Sınırsız ol. Heyecana açık ol.
Sürekli ilgisini Çek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar