Kendi içimde sevgilimi affedemiyorum lütfen yardımcı olun

ciddi bir ilişkim var ve zorluklar sonucunda kurduğumuz bir ilişkimiz var ikimizde çok çaba gösterdik bugüne kadar ilişkimize zarar verecek beni üzecek yıpratacak bir şey yapmadı bir şeyi yapmak istiyorsa ve ben hayır diyorsam yapmadı ama bu sefer beni ezip geçtiğini düşünüyorum ama o da dahil çevremdeki herkes büyüttüğümü söylüyor durum şu ki o yıllar önce üni. için kıbrısta yaşamış 2 yıl gibi bir süre o zamanlarda ben hayatında yoktum kıbrısta çok yakın olduğu abisi gibi gördüğü birinin düğünü varmış ve sevgilim oraya gitti ben gitmesini hiç istemedim çünkü bahsettiğimiz yer kıbrıs ona güveniyorum ama onu bunalttığım için gittiğini düşünüyorum benden uzaklaşmasından korkuyorum çünkü burda evi var ve çok güzel bir yaşantımız var hep benimle beraber şimdi gidişi neden bilmiyorum ama canımı çok yakıyor ve ona gitmesini istemediğimi yıpranacağımı söyledim keyfimden gitmiyorum zorundayım yoksa senin üzüleceğin hiçbişey yapmam dedi bugün gitti cumartesi günü gelicek yurtdışında da olduğu için çok sık konuşamıyoruz ama çok acı çekiyorum aradığında soğuk konuştum bu onu üzüyor biliyorum ama bende zor durumdayım ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Kendi içimde sevgilimi affedemiyorum lütfen yardımcı olun