Sevgilisine psikolojik olarak destek olan, yediği içtiğini takip eden. Özel günlerinde ya da mutsuzken onu gülümseten bir sevgili aynı şeyleri karşıdan beklerken, neden sonuç hep şımarıklık oluyor?
Sevgilisine özen gösteren birisinin, ilişkide karşılık beklemesi bencillik midir?
Karsidaki insan bencildir karsiliksiz olan sadece iyiliktir ama nezakaten herseye bir tesekkur edilmeli kimi zaman konusarak kimi zaman baska bir bocimde karsiligi olmali ama ama suda var bazi insanlar karsidakine yaptirmak istrdikleri seyler icin özen veya ilgi gosterir yani kendine borclu olmasi borclu kalınmasini ister ben bunu tasdik etmiyorum yaptirim olmadan kisinin icinde varsa zaten sana bir sekilde cevap verir
Bence olması gereken budur zaten, bir taraf elinden geldiğince sizin de belirttiğiniz şeyleri yapmaya çalışıyor ama karşı taraftan hala tık gelmiyorsa popişleri kaldırmaya gerek yok diye düşünüyorum efenim😊
Elbette karşısına birisi çıkacaktır, çok da şaapmamak lazım 😊 Hayırlısı deyip geçmek lazım 😀
Günaydın. Her insan bir değil ama. Senin dediğin ilgi alaka ve özenide her erkek yapmaz. Yapılanada her kız şımarıkça yaklaşmaz.. Yani dönüp dolaşıp aynı yere varıyoruz. Doğru insan meselesi. Allah hakeden ve iyi niyet taşıyan herkesin karşısına doğru kadın, doğru erkek, doğru arkadaşları çıkarsın.🙏
Sevgide ilgide karşılıklı duygularla yaşanır , yapılan şeye birebir karşılık değildir istenen , aynı şekilde düşüldüğünü ve değer verildiğini hissetmek ister insan.
sevginin karşılıklı olmasından daha önemli olan eşit olması.. bir taraf daha çok seviyorsa veya ilgi gösteriyorsa karşı tarafın az ilgi göstermesi ona yetmeyecektir..
Sevdiğime özen gösteririm hayatımın merkezine yerleşir herşey ondan bir parça karışık beklemek başka sevgi beklemek başka menfaatt ve çıkar başka hayırlısı
Herkes kendi aşkından sorumludur. Sen gerçekten aşkın için yılmadan çabalarsan karşındaki de çabalayacaktır. Bu soruyu da sormamış olacaksın. Zaten bu soruyu soruyorsan ya zaman yanlış ya da insan yanlış.
En İyi Cevaplar