+1 yılKahvaltı hazırlamama nedenine bağlı olarak değişir yapacaklarım. Genelde hoşgörülü davranırım. Bana bir şey için kızmışsa ve haklıysa sarılırım öperim koklarım kollarimla çepe çevre sararım sarmalarim kuzucuğumu kahvaltıyı yatagına getiririm ve böylelikle barısırız, bana kızmış ve haksızsa biraz daha sürünsün diye yüz vermem aramam sormam ama akşam eve çiçeğimle gelirim. :)
16 Yorumla- +1 yıl
Romantik adam görün :D
- +1 yıl
Hafta sonları degişik aktiviteler yaparız her türlü gönlünü alırım;
Farklı restorantlarda lezzetler deneyebiliriz, yıldızları seyredebiliriz, su tabancasıyla, eğlenebiliriz, piknik yapabilir, sinemaya gidebiliriz, masaj geceleri düzenleyebiliriz, birlikte yemek yapabiliriz, filmi evde de izleyebiliriz aynı battaniyenin içinde kucağımda yatırabilirim kuzucuğumu, birbirimiz için alışveriş yaparız, bol konuşmalı bir aşk filminde sesi kısar karakterleri biz konuştururuz, güneşin doğuşunu, batışını izleyebiliriz, birlikte yeni aktiviteler öğrenmek için kurslara gideriz gitar kursu, resim kursu, folklör, birbirimizin resmini çizebiliriz, bilardo oynarız, lünaparka gideriz, kamp yaparız, çift vatandaşım her avrupa ülkelesine pasaportumu gösterip dilediğimce gezebiliriz benim sayemde o da çift vatandaş olur evlendiğimizde, hem o ülkelerde çeşitli aktivitelere katılabilir değişik deneyimler yaşayabiliriz, birbirimize kitap okuyabiliriz, futbol, basketbol, boks maçlarına gideriz, - +1 yıl
birlikte ormana bisiklet sürmeye gidebiliriz, ya da yol bisikletlerimiz ile şehirler arası seyahat edebiliriz. playstation ve bilgisayar oyunları oynayabiliriz, konsere, tiyatroya, müzikale gidebiliriz, hayvanat bahçesine gidebiliriz, puzzle yapabiliriz, birbirimize kitap okuyabiliriz, balık tutmaya gidebiliriz, jenga, tabu, monopoly, scrabble gibi oyunlar oynayabiliriz, çiçek dikebiliriz, uçurtma uçurabiliriz, festivallere katılabiliriz, ilk buluşmamızmış gibi rol yapabiliriz, beraber geçici dövme yapmaya gideriz, at binmeye gideriz, müzelere gideriz, evde birbirimize sarılıp uyuyabiliriz, yastık savaşı yapabiliriz, el kızartmaca oynayabiliriz, birbirimizi taciz ve tahrik etmece oynarız sonrasında sevişebiliriz, alkol alabiliriz, birbirimizi kızdırmaca oynayabiliriz, bilmeceler sorabiliriz birbirimize fıkralar anlatabiliriz, kapı zillerine basıp kaçabiliriz, aktivite yelpazesi geniş biriyim yazın serin kışın sıcak tutarım hayat arkadaşımı <3
- +1 yıl
@nurok öküzün trene baktığı gibi bakacak değiliz ya birbirimize bir şeyler yapıcaz tabi :D
En İyi Cevaplar
+1 yıleşimin görevi kahvaltı hazırlamak değil zaten neden hazırlamayınca dert olsun kadın hep ev işi mi yapar sizin gözünüzde
35 Yorumla- +1 yıl
Ben de onu diyorum.
- +1 yıl
@Balkir değilim. ama bunu düşünebilmek için evli olmama gerek yok hayat müşterek
- +1 yıl
Kardeşim erkeğin ve kadının sorumlukları vardır. İki taraftan biri bu sorumlulukları yerine getirmez ve bunu alışkanlık haline getirirse hayatın müşterekliği falan kalmaz. Erkek para kazanıp yuvasını geçindirmek, eşini ve çocuklarını kimseye muhtaç etmemekle, kadın da o yuvanın içini düzenlemekle yükümlüdür.
Peygamber Efendimiz kızı Fatıma ile Hz. Ali'yi evlendireceği zaman; "Çeşmeden su getirmek, hamur yoğurup ekmek yapmak, evin temizliğini yapıp iç işlerini düzenlemek Fatıma’ya aittir. Dış işleri de Ali’nin sorumluluğundadır!." buyurmuştur. Evlilikte herkes yerini ve çizgisini bilmeli.
Gelelim hayatın müşterekliği konusuna. Çiftlerden biri hasta olduğu zaman ya da kendi vazifesini yerine getiremeyecek durumda olduğu zaman diğer kişi o eksiği kapatmakla yükümlüdür. - +1 yıl
@Balkir Sorumlulukları olabilir. Ama bu demek olmuyor bir kahvaltı için karşıdakini kırmalıyız. Peygamberimiz olsa o da öyle yapardı.
+1 yılBana kahvalti hazirlmasi şaşırtır zaten öyle beklentim yok ben haziralirim
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme belki öyle biri çıkar karşına :D
- +1 yıl
Biri çıkti ama bakalim kahvalti hazırlıycakmi bana 😂
Kahvaltı yapmadığımdan eşim bana kahvaltı hazırlamaması gerektiğini bilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
hazırlamazsa gider kndım hazırlarım eşime yataga geetırırım birgunde ben yapayım ne olacak :) elimizemi yapısacak sanki :) kurban olurum ama bil bakalım ne eksik :D
17 Yorumla- +1 yıl
Eş :D
- +1 yıl
Anladım :d Allah hayırlı kısmeler çıkarsın karşınıza. Öyle demeyin ya :D
- +1 yıl
Hhahh olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Valla mis gibi uyuyorsa ben erken kalktıysam ben hazırlarım kadıncağızı niye uyandırıp rahatsız ediyim uyusun mışıl mışıl
12 Yorumla- +1 yıl
Uyanık da hazırlamıyosa
hiç takılmam hergun hazırlayınca ıyıde bıgun hazırlamayınca kotumu yanı bence bısey olmaz ben hazırlarım hatta ona
12 Yorumla- +1 yıl
Bravo
Çoğu zaman hazırlamaz zaten. O yüzden yadırgamam. Alıştım bir nevi...
13 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim @martymcfly beni engellemiş. O yüzden cevabı burdan vermek zorunda kaldım. Kadın mal değildir, bize Peygamber Efendimiz'in Veda Hutbesi'nde buyurduğu gibi Allah'ın emanetidir. Nasıl ki biz eşimizi kimseye muhtaç etmiyorsak, eksiklerini gidermeye çalışıyorsak eşimiz de ona göre davranmalı ve vazifelerini yerine getirmelidir. Vazifelerini yerine getirmiyorsa da 1 uyarırsın, 2 uyarırsın 3'üncüde Allah'a havale eder kendi işini kendin görürsün.
- +1 yıl
Ben size hak veriyorum. Çünkü Allah için konuşuyorsunuz. Bu yüzden asla karşı gelmem
+1 yılHic birsey yapmam alirim esimi kahvaltiya gotururumbiraz da olumlu tarafindan bakin
12 Yorumla- +1 yıl
Hep öyle derler de. Öyle olsunn
- +1 yıl
Vallaha bizimki lafta bitmiyor. beni tanimiyorsun benim cevrem nasil. birisi oldugumu bilir o yuzden. kimseye kendimi kanitlayacak degilim
Eşler birbirinin kölesi değildir, birlikte hayatı paylaşmak için var olan bireylerdir. Her işi beraber yapabilmeyi öğrenmek, sevdiğine kıyamamak gerçek sevgiyi getirir esasen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. O kadar bir beklentim yok. Canı istememiş olabilir ya da başka sebepler. O yapmadıysa ben hazırlarım ona. Kahvaltı şart. Bir çok olasılık var anliyacagin
10 YorumlaHer sabah kalkar kahvaltısını hazırlarım. Birsey deme sansı ve hakkı yok 😉
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sorun yok her hafta sonu buyuk keyıfle ben hazırlıyorum kahvaltıları hazırladıktan sonra esimi kaldırıyorum hayatımkahvaltı hazır dıye keyıfle yapıyorum
10 Yorumla
+1 yıldışarı çıkarsın zaten evde hazırlayıp bir de ortalığı batırmasın :D
10 Yorumla
+1 yılsıkıntı olmaz ilk başta neden yapmadığını öğrenirim sonrada beraber hazırlarız zaten birlikte hazırlanan kahvaltı yemek daha tatlı güzel geliyor :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılYemek konusunsa pek katı değilim diyelim ki eşim var kavga etik ya da hasta birseyler hazirlamadi ya da o gun kendini iyi hissetmiyor ya dışarda halederim ya da evde yapar cikarim
00 Yorumla
+1 yılO bana hazirlamadiysa ben ona hazırlarım supriz olur
10 Yorumla
+1 yılsinirlenirim ne demek hazırlamadı yaa. ben çalişiyom o hazirlicak :)
13 Yorumla- +1 yıl
O da çalışyorsa :D
- +1 yıl
Yine o hazirlicak banane yoksa boşarım hıh. hazirliyanını bulurum :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 kez hazırlamadıysa kendim birşeyler hazırlarım sıkıntı değil, alışkanlık haline getiriyorsa onunla konuşur, sebeplerini sorarım...
10 Yorumla
+1 yılsorun etmem ceza olarak ben dışarı kahvaltıya götürecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgider dışarda simit tost bişeyle geçiştiririp, kuaför parası isteyince de sabah kahvaltısını dışarda para verip yaptığım için cepte kuruş kalmadı derim ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Simit tost parası kuaför parasını karşılıyor mu ki :D
Cevap sahibi+1 yıldüşün işte ona vereceğim kuaför parasını dışarda yerim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılKendime hazırlar yerim. Beni düşünmeyeni ben düşünmem 😂
02 Yorumla- +1 yıl
O sana her gün hazırlıycak Bir kere de sen hazırlarsın nolcak
- +1 yıl
Ya öyle bir durum varsa tamam. Ama her gün olursa yapıcak bişey yok
+1 yılben hazirlarim
aman nolcak :D32 Yorumla- +1 yıl
:D Hemen yelkenleri suya indirmemek lazım
- +1 yıl
problem etmek icin daha buyuk seyler olabileceginden oyle durumlari takmam :D
+1 yılKırk yılda bir hazırlıyor napıcam alıştım hazırlamaya gider hazırlarım yine
00 Yorumla
+1 yılKendi yaptıda bana hazirlamadiysa çıkar kendim dışarıda yer gelirim
00 Yorumla
+1 yılKahvalatı hazırlamak kimsenin görevi değil, hasta falan değilsem kendim hazırlarım sorun değil
00 Yorumla
+1 yılEşim hazırlamadıysa ben hazırlarım ne var bunda be :)
00 Yorumla
+1 yılHazırlarım ama ihtiyaç uydurup en uzak markete yollarım :D
05 Yorumla- +1 yıl
@egetnyr Hem de en ağırlarından kolları kopsun :D hayatım zeytinyağı bitmiş un bitmiş 20şer kilo al gel :D
- +1 yıl
@egetnyr adam keşke kahvaltı hazırlasaydım bu ne menem çile diyecek :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evimin rızkını dışarda yememi istemiyor ise hazırlar.
O onun aile kadını olup olmayacağını gösterir02 Yorumla- +1 yıl
Siz hazırlayın olmaz mı
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBbirlikte hazirlariz ne var bunda buyutucek napicaksin ki sen olsan naparsin dovcen mi bir kahvalti icin
03 Yorumla- +1 yıl
Ben dövmem siz döver misiniz acaba diye sordum.
- +1 yıl
Kesinlikle hayir bayanlara el kalkmaz
- +1 yıl
Onlar bize en buyuk emanettir
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekme tokat döverim işi ne karı kısmının bir yemek yapacaklar onuda beceremiyorsa defolsun gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
Deolsun mu? Aşçı mı alıyorsun eve
- +1 yıl
Allah senin gibilerden korusun o zaman
Ayda bir ya da iki kere olabilir. Ama daha fazlası asla
10 Yorumla
+1 yılBen hazirlarim ama biryere kadr cunki mutfakda iyi degilim :)
04 Yorumla- +1 yıl
Kahvaltı ya akşam yemeği hazırlamıyosun sonuçta
- +1 yıl
Domates bile kesemem tüm yerse buyursun
- +1 yıl
Odunsunuz he hepiniz
- +1 yıl
Sizde marangoz olunda ham olarak kalmayalim :)
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hesap sorarım hatub nerde benim kahvaltım derim 😂
14 Yorumla- +1 yıl
E yine hazırlamadı
- +1 yıl
Yine yine kalkmadı
+1 yılçok problem olmaz..
zaten kahvaltı yapmayı sevmem..00 YorumlaIleride evlendin diyelim aynı sorun yaşarsam Yani bu gibi sorunlar yaşarsam nasıl davranıyorsa ben de ona öyle davranırım her şey karşılıklıdır
00 Yorumla
+1 yılEşim yok hiç şaşırmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe demek kahvaltı hazirlamadi
Bunu düşüncesi bile kötü o an kendimi kaybedebilirim 😂😂😂02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir. İnsanık hali.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum canim zaten ben ona kiyamam kízmaya 😀
Döverim nasi hazirlamaz 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Dövmek ne ben boşamayı düşünürdüm. Evlenseydim eğer :D
Kahvaltıyı bem ısmarlarım hadi hazırlan manzaralı bir yere kahvaltıya gidelim ;)
00 Yorumlahazırlamazsa değil hazırladığı zaman hayırdır derim
00 Yorumla
+1 yılkalkip ben hazirlarim
30 YorumlaBana kimse kahvaltı hazırlamadı
10 Yorumla
+1 yılİlk kalkan hazirlar... o hazirlamak zorunda degil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kafasında tabak kırarım. Al sana hareket
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBen hazırlarım yani illa o yapacak değil ya
10 Yorumla Hep o mu hazırlayacak. Kalkıp hazırlarım
10 Yorumla
+1 yılHazırlayana kadar başının etini yerdim 😂
10 YorumlaBen kalkar ona hazırlarım belki ki yorulmuş.
10 Yorumla
+1 yıleşim olmasın sjsjsjsj
10 YorumlaEşimiz mi var ki 😒
12 Yorumla- +1 yıl
Varsayım. Ya da olunca nasıl davranırsınıız
+1 yılBen hazırlarım ona da yedirmem 😄
10 Yorumla
+1 yılKendim hazırlarım 😀
12 Yorumla- +1 yıl
İkinize mi kendine mii
- +1 yıl
Yapmışken tam olsun ayrımcılık nedir yaf
+1 yılBen hazırlarım sıkıntı yok
10 Yorumlakahvaltı hazırlarım :d
10 Yorumla
+1 yılkalkar kendi elimle alır yerim
10 YorumlaE ben hazırlarım? Ac mı kalıcaz
10 YorumlaKalkıp hazırlarım ne edeyim?
00 Yorumla
+1 yılKavgamı edelim aşkım uzaylıların yanında şimdi 👽
00 Yorumla
+1 yılBirşey yapmadım bir daha çocuk verdim
00 Yorumla
+1 yılKendim hazırlarım ne yapacm
10 Yorumla
+1 yılÇay koyarım gerisi gelir zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir hastadir kıyamam ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabikide bosarım
12 Yorumla- +1 yıl
Helal kız
Cevap sahibi+1 yılbaşka secenek birakmiyorlar insana. . ne demek kahvaltı hazırlamamak ya.. ben ne için evlendim ozaman. .
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat