Kahvaltı hazırlamıyorum diye eşim kavga çıkardı. Kahvaltıyı kadın mı hazırlamalıdır?

İkimiz de çalışıyoruz ve ben sabahları sadece bitki çayı ve kahve içip öyle işe gitmeyi tercih ediyorum çünkü duş-kıyafet seçimi-makyaj-saç anca yetişiyorum. Eşim de kahvaltı bağımlısı bir insan ve her sabah kahvaltı yok mu diye uyanıyor kaç aylık evliyiz hala alışamadı hazırlanmamasına. Haftasonları da o hazırlıyor çünkü ben sabah bir şey yiyemiyorum ona eşlik etmek için bir iki şey alıp yersem yiyorum o kadar. Geçen gün kavga çıkardı "Sabahın köründe o kadar saç makyaj yapacağına bir gün de kocana bir çay zeytin peynir koysan nolur sanki" diye sitem etti ben de tamam bekle makyajım bitsin omlet yaparım sana dedim ve anlamadığım bir şekilde kapıyı çarpıp çıktı işe erken gitti. Günlerdir bana sırf bu yüzden soğuk davranıyor bu sabah da evdeyiz diye çok güzel bir kahvaltı hazırladım iştahım yok dedi yemedi trip attı. Ben hazırlamak zorunda mıyım ki bu tribi çekiyorum akşam yemeğini yorgun geldiğim halde yapıyorum zaten?
Kahvaltı hazırlamıyorum diye eşim kavga çıkardı. Kahvaltıyı kadın mı hazırlamalıdır?