Yani şu an flört ediyoruz hadi artık sevgili olalım mı diyorsunuz? Geçişi nasıl sağlıyorsunuz? Dile getirmeden yapılabilir mi?

Yani şu an flört ediyoruz hadi artık sevgili olalım mı diyorsunuz? Geçişi nasıl sağlıyorsunuz? Dile getirmeden yapılabilir mi?
Selaam,
Flört evresinden sevgililik dönemine geçiş, ilişkideki en heyecan verici ve bir o kadar da kritik zamanlardan biridir. Flört birini tanıma ve aranızdaki kimyayı keşfetme süreci. Bu evrede, karşılıklı ilgi ve duygular yavaş yavaş gelişir. Bu duyguların sevgililikle taçlanması, doğru adımların atılmasını gerektirir. Şimdi flörtten sevgililiğe geçişin nasıl olacağını detaylıca inceleyelim.

Flört ve sevgili olma arasındaki en büyük fark, ilişkinin resmiyet kazanmasıdır. Flört ederken, birbirinizi tanımaya çalışır, ortak ilgi alanlarınızı keşfeder ve uyumunuzu test edersiniz. Bu dönemde ilişkinin ciddiyeti henüz belirlenmemiştir ve iki taraf da kendi hayatlarını ayrı sürdürmektedir. Sevgili olduğunuzda ise, ilişkiniz daha derin ve bağlılık içeren bir hale gelir. Artık birbirinizin hayatında daha kalıcı bir yer edinmişsinizdir ve geleceğe dair planlar yapmaya başlarsınız. Mesela flört döneminde spontane planlar yaparken, sevgili olduğunuzda tatillerinizi bile birlikte planlayabilirsiniz.

Flörtten sevgililiğe geçiş, doğru zamanda ve hislerin olgunlaştığı bir anda gerçekleşmelidir. İlişkinin bu noktaya ulaşabilmesi için, her iki tarafın da duygusal olarak hazır olması önemlidir. Öncelikle, karşı tarafla dürüst ve açık iletişim kurmalısın. Onun da seninle aynı duyguları paylaştığından emin olmalısın. Bu aşamada, geleceğe dair beklentilerinizi ve ilişkinin nasıl ilerlemesini istediğinizi konuşmalısınız. Örneğin, bir akşam yemeğinde romantik bir ortamda bu konuyu açmak etkili olabilir.

Flört süresi, ilişkiden ilişkiye değişir. Kimi çiftler için birkaç ay yeterliyken, kimileri daha uzun bir süreye ihtiyaç duyabilir. Önemli olan, iki tarafın da birbirini tam anlamıyla tanıdığını ve duygusal olarak hazır olduğunu hissetmesidir. Kısa sürede sevgili olmanın dezavantajları olabileceği gibi, uzun süre flört etmenin de getirdiği bazı riskler vardır. Mesela, çok uzun süre flört etmek, ilişkinin ilerlemesi gerektiği yerde takılı kalmasına neden olabilir.

Flörtten sevgililiğe geçmek için en doğru zaman, her iki tarafın da ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak istediğini hissettiği andır. Bunun için, karşılıklı güven ve samimiyetin oluşması şarttır. Birlikte geçirdiğiniz zamanlarda huzur ve mutluluk hissediyorsanız, gelecekle ilgili ortak hayaller kuruyorsanız ve en önemlisi birbirinizin hayatında daha fazla yer almak istiyorsanız, sevgili olmanın zamanı gelmiş demektir. Bu noktada, sevgililik teklifini özel bir anıyla taçlandırarak unutulmaz kılabilirsiniz.
Unutma flörtten sevgililiğe geçiş, aceleye getirilmemesi gereken bir süreç. İlişkinin doğal akışında ilerlemesine izin ver ve hislerinin seni yönlendirmesine izin ver. Sevgi ve güven dolu bir ilişki için zaman ve emek harcamak her zaman en iyi sonucu getirir. 😊
Bunu düşünen kişilere "ergen" diyorum. Yok sevgililik yok çıkma teklifi yok şu yok bu bir bitmiyo birde sadece ikiniz mutlu oldunuz icim takılın illa adı gerekmiyor :)
Öyle saçma şeymi olur
Kendiliğinden geçiyor zaten geçeceği varsa özel bir şey yapmaya gerek olmuyor.
Valla görüşüyorduk bir gün bir mekandan çıktık bana dediki nasıl gidiyor dedim benim için çok güzel sonra girdik gülhane parkına baktık baktık uzun uzun film başladı mı şimdi dedim gel bakim buraya dedim sarıldık ellerim saçlarında bankta başladık böyle de gelişebiliyor insana göre.
Dudaklarla mühürlemek lazım 😊 o şekilde tescillenir herhalde
Neden flört döneminde öpüşülmez mı?
Cevap
102Cevap
Kendiliğinden gelişebilir.
Ortada bir teklifin olmasına gerek yoktur.
Ama genelde kızlar “şimdi biz neyiz?” sorusunu sormadan rahat edemezler 😂
@NaneAylin aynen
Yaa bırakın kızlar daha çok sorar erkek zaten hoşlanıyorsa sevgili gözüyle bakar kız emin olmak için biz neyiz diye sor hadi dağlın şimdi kızlar 😂😂
Aynen bende sana katılıyorum öyleleride var.. Nadir çıkıyodur öyle Şapşalar 😅😂😂 Ama kızında erkeğe yaklaşımı önemli tabi o konuda o Cesareti vermesi gerekiyor kızın..
Naneaylin ehehehehe
Sen ne dedin o öyle deyince
Ne alakası var kardeşim. Değil mi Özlem hanım
İlk önce flört edilir flört zaten test sürüşü gibidir bakarsın ortak yönleri niz var birbirinizle uyumlusunuz birbiriniz den de hoslanıyorsanız ondan sonra olaylar ya aniden gerçekleşir ya da genellikle kizlar sorar simdi biz neyiz diye sizde ne demek istiyosanız onu dersiniz
Bu güzel bir cevaptı. 👍
Teşekkürler
Doğruydu.
Flort suresi onemli artik bazi konularda paralel dusunmeye baslanabiliyor, flort suresi sanirim 6 aydan biraz kisa, Turkiye'de 6 ayda sofordan evlenen zorlasa cocuk yapqcak insan cok... ama flort tam olarak kaliteli bir tanisma suresi olarak gecirilmeli. Bu sureyi eger atlattik diyorsan bence konusmak zaman kaybi.. haaa illa adi konsun diyorsan da sen bilirsin konus yani. Konusmak iyidir.
Erkek harekete geçmeli 😅 Onun amacı belliyse kadın ya kabul eder ya da reddeder 😅
Veriyorum taktikleri toplanin. Bir foto isteyin fotoya 20-25 sn bakin. Sonrasinda “ya bir sey soyliyim mi bence biz evlenelim ya” yazin. O andan itibaren level atlamissinizdir. Uygulayin bunu kazanirsiniz.
Flört döneminizde sıkıntı yaşayıp bunları beraberce el ele vererek atlatmışsanız sevgili dönemine geçmişsiniz demektir...
Aniden gelen bir öpücük, direk sevgililiğe çevirir 😊
Ya da, böyle sesiyle bile ruhuma işliyorsa ve bende onun ruhuna işliyorsam.. Olmuştur bu iş
flört döneminin sevgililik döneminden farkı nedir ki? artık ilk görüşmede yorgan altına giriyor insanlar siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz
Elini tutup alnından öper helalimsin der 😂😂😂 sonra nikah dairesine gider evlenirler 😂 the end mutlu son
Genellikle şimdi biz neyiz sorusundan sonraki evredir.. İki tarafta birbirini sevdiği halde bu soruyu sorup işin adını koymadan edemez.. Kendiliğinden doğal bir sekilde gelişip bir anlık küçük bir yakınlasmayla başlaması bence en iyi geçiştir
Ben bu düşünceleri 15 16 yaşlarında yapıyordum belki daha ufakken böyle sacma sacma şeyleri yazmayın seviyorsan hoşlanırsın ne flörtü konuşursun olursa soylersin yüzüne
Bir tarafın adım atması gerekir :) aslında biraz saçma bir durum çıkma teklifi falan mı edilmesi gerekir bilemedim.😂 bazıları direkt sevgili moduna geçebiliyor
Harbi ya berbat bir şey o ya. Ne sevgili ne arkadaş ne bir şey. Resmen araftasın 😂
Valla biz 1 yıldır flört evresindeyiz bilsem geçişi yapcam ama olmuyo yani
Dile getirmek yerine buluşmada öperseniz otomatik olarak bir üst seviyeye geçersiniz
Bkz: yiyişmek
Temiz kagidi
Ikametgah belgesi
Önceki iliskilerinden referans mektubu
Sağlık raporu
2 resim
Nüfus kağıdı fotokopisi
Yapılabilir tabi, buluşalım dersin sonra bir öpücük tamam o iş :P
Kendiliğinden olabilir. İki tarafında birbirini daha sık görmek ve konuşmak isteyi arttığında ve duygularından emin olduklarında daha ileri aşamaya gitmek isteyeceklerdir.
Bunun bir gecis sekli mi var? Yani konuşurken belli ediyorsundur kendini ama belki açılmayla belki "pes et hadi söyle" imalı bir konuşmayla bu başlayabilir.
Kasmak ile bir alakası yok. Sonuçta bir teklif gelmeli bence erkekten. Bu adımı atmamak için kasmaya gerek yok takılalım diyen erkeklere başka bişey diyoruz 😁
Ben genelde dile getirmiyorum, kendiliğinden oluyor.
Özgür ruhlu bir kadın olduğum için sahiplenme içgüdüleri ağır basıyor sanırım :D
Bir anda taraflardan birinin "hadi daha ne bekliyoruz, sevgilili olalım artık " demesiyle geçiş yapılır
merdivenle flört aşamasından sevgili aşamasına tırmanılıyor :/
Hiç geçilmemeli bence boka sarıyor.
Belli bir xpere ulaşınca kızlarsoruyordan ikinizinde tlefonuna mesaj geliyor '' Tebrikler artık sevgilisiniz '' diye
Anlam ifade edecek işaretler yollarım konuşmalarda ya da müzik sözlerinden. Hiçbirinden birşey anlamadıysa direk söyler nokta koyarım olur biter.
"Şimdi biz neyiz?" Sorusu kadin tarafindan soruldugu gün sevgililige adim atilir. Kendimden biliyorum😂
Ciddi soylutorum bu site bana her gun turk gebcliginin ne kadar acinacak halde oldugunu daha da iyi belletiyor.
Soruya bak arkadas.
Yiyismeye başlayınca olur o iş sen çaktırmadan bir yakınlaş eleman atlar zaten hemen
Benim için flört falan fark etmiyor. Benimle konusuyorsaa benimdir. Net yani.!
Patavatsız sürekli espri düzeyindekiler, kanka muhabbeti yapacaklar flört işine girmesin..
Dile getirmeye gerek yok, olacağı varsa kendiliğinden oluyor zaten.
ne teklif oldu ne de "şimdi biz neyiz?" sorusu :D
1 hafta boyunca o kadar çok sohbet ettik ki kendimizi bambaşka bir konumda bulduk. böylesi daha güzel bence :)
Samimiyet ve yakınlığın boyutuna göre level atlanır.
Tabiki hadi sevgili olalim denmez, asil dile getirerek yapilmaz. sarilip opucen ;D
Vallahi benim işim olmaz Ben bilmem en güzeli arkadaşla tanışma birbirine uyuyorsa evlenme
Bir geçişi yok konuşurken bir bakıyorsun işler baya ilerlemiş sevgili olmuşsunuz
dile getirmeden oluyor genelde ufak çaplı kıskanmalar sahiplenmeler başlıyor sonra da bir bakmışsın sevgilisiniz
Ulan yaaaaa. Biz efsane geçmiştik. Çaktırmadan.. Ama anlatmıycam çünkü bize özel*,*
Dile getirmeden 'biz neyiz şimdi?'demeden de olunur diye düşünüyorum.
Böyle bir şey işte :D
ee yani flört bitti hadi sevgili olduk diyecek haliniz yok ya :)
Cevabı basit soru. önce buluyoruz, sonra yapıyoruz. ;)
Hersey kendiliginden gelişir zaten bir şeyi tescillemek gerekmez
tabi öpüşerek olur ilişkiye girerek olur başkada aklıma bşey gelmiyor
Dile getirmekten kasıt hitaplarla olabilir, yakinlastikca iliski sekillenir
O değilde şu telefon bir zamanların iphonesiydi neyse aynen biri adım atması lazım
Seni seviyorum diyince sevgili olunmus olmuyor mu😂
Bu böyle sipariş verir gibi olmaz ki, zamanla geçiş olur
Yapılır şu kullanilan aşk cümleleri var ya canım bitanem daha sonra çaktırmadan aşkım 🙄💓
Erkeklere bağlı Hemen yapismali yanağını ya da dudagina 😅😅😅
Ben koluna girmiştim ve artık söyle içindekileri demiştim ama artık her şey belli aramızda gibisinden bir şey konuştum yeni yıla girdiğimizde oldu. 2018 e sevgili ile girdim yani
Şimdi bir nikah masası fotoğrafi atarsın sonra otursana şöyle dersin sonrası gelişir zaten 😀
Kendi kendine olur sanırım benim 3 yıllık bir ilişkim var şu an sözlü sayılırız tanıştıktan 2 gün sonra tasinalim demişti tabi kabul etmedim yüz vermedim ama ask işte şimdi bu durumdayız
GEÇ yazıp 3340 'a gönderiyorsun.
Hahahaha
Bahshahhaaaaaagah
Ahhahahahah :D Allah m ya.
O bir yolu bulunup pekişir merak etme...
Peki
Çalışıyorum 😔
Yok be iş 😂
İyiyim ben sen de beni iyice psikolojisi bozuk bişey yaptın 😂
Ay sus be 😂 tüm sırları dokeceksin ortaya sen git rum öldür 😂
Hadi ya 😂 sık hiç acıma 🙄
😂😂 kadın var mı
Ahaha çok eğlenceli ya 😂
Farkında olmadan geçiyorum ben bir bakıyorum sevgili olmuşum 😁
Öncelikle soru sormak ve cevaplayarak xper atlaman lazim 😊
İki taraftanda seni seviyorum benzeri cümleler çıkarsa ortaya zaten ismi otomatik olarak koyuluyo
Biz neyiz ya da ben neyinim gibi sorularla başlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?