Bazı karşı cinsler var ki bıraksan ömrü billah flört döneminde kalırlar. E "höh" diyesi de geliyo insanın. :D Nedir bu taktikler, konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz döneminden nasıl o "sevgililik" dönemine cumburlop atlanır?
Flört dönemini sevgililik dönemine çevirmek için neler uygulamalıyız?
Bu işler genelde o evreye bir tek tarafın geçme taktikleriyle olmuyor. Olsa da sürmüyor devamı gelmiyor. 2 tarafta istiyorsa zaten kendiliğinden gelişir. Her gittiğin yere götürür çevrene sokarsın. Herkes de bilir senin sevgilin o. Arayan olunca kız arkadaşımlayım der net bir şekilde. Ama eğer bir taraf flörtte kalmak istiyosa, o zaten seni ciddiye almıyor bir sevgililik mevzusunu bile fazla buluyor demektir. Böylelerine taktik değil direkt uçan tekmeyle yolculuk yaptırıcaksın uzaklara
Flörtten sevgililiğe geçiş her zaman birdenbire olur. Yavaş gözükür ama olduğunda birdenbire olmuş gibi gelir, ne garip. Hiçbir şey için acele etmeyin mutluluğun tadını çıkarın sizin en güzel zamanlarınız flört zamanlarınız. Gezin, coşun, mutlu olun.
Her iki tarafında temkinli davrandığı , erkeklerin öküzlüğünü kadınların cadılığını göstermedikleri zevkli günler. Sevgili evresi ile o dönemden pek eser kalmaz. Aslında flört döneminden sevgili dönemine çok şey aktarilsa çok daha zevkli gececek bir dönem meydana gelir. Ama çoğu kişi o evreleri berbat ediyor. Soruna gelince kendiliğinden gelişir ya da bir taraf daha belirgin telaffuz eder.
Ben anlamıyorum mesela flört muyuz sevgili miyiz. Genelde coooook uzun zaman sonra soruyorum. Biz sevgili olmuşuz bile her şey güzel ya annem kızlar falan tarih sorarsa ne dicem bir tarih belirleyelim suna diyorum :D
Yok yahu taktik değil iş işten geçmiş oluyor zaten ben bunu sorduğumda. bir tarih ver bana diyince bir 2 3 ay oncesinden "ya şu gün konsere gitmiştik o gün olsun mu" falan gibi bir teklifle geliyor genelde karşı taraf. Sevgili olduğumuzu öğrendiğimde 3 aylık sevgili olmuş oluyoruz zaten 😁
Zamansız oluyor bende arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı kötü bir şekilde biz öyle olmayalım olur mu dedikten sonra hemen sevgilim olur musun dedi olduk çakallık yapmıştı 😂😊
"Şimdi biz neyiz? :/ " Eğer gerçekten seviyorsa bunun adını koyar. Gönül eğlendiriyorsa erkekleri en bıktıran soru olan bu soruya arkadaşız deyip sizden koşarak uzaklaşır. 😄
Arkadaşlar, kesinlikle başınızdan savarmış gibi davranın işe yarıyor. Ama çok da boşlamayın karşınızdakini. Bu erkek içinde kız içinde geçerli. Detaylı anlatım isteyen mesaj atabilir
Flörtte belli sınırların oluyor. Senin Yanında biri arasa onu, arkadaşımlayım diyor. Kız arkadaşım sevgilim gibi kelimelerle tanıtılmıyorsun etrafa. Ve buna benzer birçok örnek..
Önce nekadar ilgili olduğunu anlamak sonra hayatında 4 te kaçını ederim korkusunu öğrenmek kazanmak mı kaybetmek mi değer verdiğine kısmen katılmak çoğu zaman aynası olmaya özen gösterin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kendiliğinden gelişiyor zaten ya, bir çabaya gerek yok bence.
Mesele sevgili değil, sevmek, sorsan herkes seviyor ama herkes üzgün mutsuz sevgili çok basit heran herhangibi biri ile olabilirsin sevgili olmak da şart değil sevgili gibi takılabilirsin insanlar aştı kendini iki dakika da sevgili üçüncü dakika da sevisiuorlar sevgilim yok istemiyorum da istesem hemen yaparım bir tane daha fazlasını da gerek yok önemli olan sevmek sevilmek den önce sevmek sevilmek sonra huzurlu ve mutlu bir yuva kurabilmek gelecek düşünmek
İlk nickim buydu Mayıs ayında acmistim daha sonra küçük_prens vardı sonra Soner_Demirer vardı bir ara sıkılmıştım farklı Nickler de kullanmıştım resim koymadan ash_katchum kaybolan_yillar birkaç hesabım tartışma küfür yüzünden kapanmisti ben seni hatırlıyorum valla
Herkesin hafızası değer verildigi şeyler farklı hatirlamaman normal o yüzden 😊bende bir ara bıraktım geri geldim bir hafta filan oldu en güzeli bir varmış bir yokmuş masal gibi 😅
Yok yok öyle demek istemedim ki ben 😊insanların değer verdiği şeyler değildir benim hafızam kuvvetli biraz ondan dolayı senin için önemi yoktu demek ki hatirlamaman normaldir yani 😊inşAllah mutlu sonsuzluk olur bizim masalimiz mutlu son olmasın bende öyleyim valla
En İyi Cevaplar