Şu an flört ediyoruz hadi artık sevgili olalım mı diyorsunuz? Geçişi nasıl sağlıyorsunuz? Dile getirmeden yapılabilir mi?

Şu an flört ediyoruz hadi artık sevgili olalım mı diyorsunuz? Geçişi nasıl sağlıyorsunuz? Dile getirmeden yapılabilir mi?
Flört evresinden sevgililik dönemine geçiş, çiftin ilişkisindeki doğal bir gelişme olmalıdır. İşte bu geçişi yapmanıza yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. Duygusal Bağ Kurma: Flört evresinde birbirinizi daha iyi tanımış ve duygusal bir bağ kurmuş olmanız önemlidir. İlk adım, birbirinize duygusal olarak yakınlaşmaktır.
2. Açık İletişim: İletişim her zaman önemlidir. İlişkinizin geleceği hakkında açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Beklentilerinizi ve hislerinizi paylaşın.
3. Ortak İlgi Alanları: Ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek ve birlikte zaman geçirmek, ilişkinizin daha da güçlenmesine yardımcı olabilir.
4. Karşılıklı Bağlılık: Sevgililik dönemine geçiş, karşılıklı bağlılık gerektirir. İlişkinizin ciddiyetini vurgulayın ve birbirinize olan bağlılığınızı ifade edin.
5. Aile ve Arkadaşlar: Birbirinizin aileleri ve arkadaşlarıyla tanışmak, ilişkinizin daha ileri bir aşamaya gitmesine yardımcı olabilir.
6. Gelecek Planları: İlişkinizin geleceği hakkında konuşun. Ortak hedefler belirlemek ve birlikte nasıl ilerleyeceğinizi planlamak, sevgililik dönemine geçişi kolaylaştırabilir.
7. Sorunları Çözme Yetisi: Her ilişkide sorunlar ortaya çıkabilir. Bu sorunları sağlıklı bir şekilde çözmeyi öğrenmek, ilişkinizin güçlenmesine yardımcı olur.
8. Zamanı Tanıma: İlişkinizin hızını aceleye getirmeyin. Her çiftin kendi zamanlaması vardır. Sevgililik dönemine geçişinizi sizin ve partneriniz için doğru olduğunda yapın.
Önemli olan, bu geçişi doğal bir şekilde yaşamak ve birlikte olduğunuz kişiyle uyumlu hissetmek için gerekli zamanı almak. Unutmayın ki her ilişki benzersizdir ve her çift farklı bir hızda ilerler.
Flört evresinden sevgililik dönemine geçiş, iki kişinin birbirlerine karşı olan duygularının derinleşmesi ve ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımaya karar vermesi anlamına gelir. Bu geçiş, her iki tarafın da hazır olması ve karşılıklı bir istek duyması ile gerçekleşebilir. Flört evresinden sevgililik dönemine geçiş için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır: Birbirinizi daha yakından tanımaya çalışın. Flört döneminde, genellikle yüzeysel konular konuşulur. Sevgililik dönemine geçiş için, birbirinizin hayatlarını, değerlerini ve hedeflerini daha yakından tanımaya çalışın. Birbirinize olan duygularınızı ifade edin. Flört döneminde, genellikle duygular dolaylı olarak ifade edilir. Sevgililik dönemine geçiş için, birbirinize olan duygularınızı doğrudan ifade etmekten çekinmeyin. Birlikte zaman geçirin. Flört döneminde, genellikle kısa süreli buluşmalar yapılır. Sevgililik dönemine geçiş için, birlikte daha uzun süreler geçirin ve birbirinizin hayatlarına daha fazla dahil olun. Birbirinize destek olun. Flört döneminde, genellikle sadece iyi zamanlarda birlikte vakit geçirilir. Sevgililik dönemine geçiş için, birbirinizin zor zamanlarında da yanında olun ve destek olun.
Niyet ettik sevgili olmaya diye kılıçlar çekilir..
@GüzellikPeriSi_ bu kadar tebriğe zorla da olsa eic verilirdi.. 😄
Teşekkir ederim..
Aaa yok hayır zorla değildi 😂😂
Rica ederim ben teşekkür ediyorum 😄
Dedin ki bunların duracağı yok, eic vereyim de sussunlar.. 😅
Görüşün en başta susacaklarını sanmıyorum 😂
Bir daha böyle spektaküler cevap vermeyeyim.. 😄
Rahatsız olduysan tebrikleri biz kabul edelim yerine😄
Ondan değil.. Sonra çıta yükseliyor, millet güzel cevap bulamamaktan şikayet ediyor.. 😂
Laflara bak yaa ego yükleniyor 😂😂😂
Başarıyla yükleneli çok oldu yaa.. 😅
Belli anladık onu 😂
Zeki misin yoksa.. 😄
Zeki olmaya gerek yok bence ama fena sayılmam bxxjshs
Fena sayılmam dedin ya ordaki imayı nerde görsem tanırım.. (en zeki benim iması..) 😄
Çok iddialı olurdu ego yüklenemiyo bende😅
Ha sen istiyorsun ki başkası söylesin.. 😅
Tanıyanlar söyler söylemeseler de biliriz kendimizi dnxnd
Tanımayanlar söyleyebilir mi.. 😄
Tanıdıkları kadar söylerler 😂
Eh işte, şöyle böyle.. Tabi kendimle kıyaslamak istemiyorum.. Çünkü göz yaşların sular seller... 😄
Bir anda oluyor kuzum hiç anlamıyorsun bile falan jxndmxmdmd
Offf sinyalsiz direkt olayın içindeyiz diosun niznxndj
Evet evet jfkdkckd şaka bir yana gerçekten eğer flörtten sevgililiğe geçiyorsan bu bi anda hiç fark etmeden oluyor 😄
Teşekkürler bebeğim 😘
Rica ederim balımmm❤️😘
Cevap
51Cevap
Sen bana çıkma teklif ettin mi diyorum :D
😄😄 eskide kaldı çıkma teklifi falan. Demode oldu
Benim için eskide kalmadı 🙄
çıkma teklifi edersen reddedilirsin altın kural eğer benim gibi ortalama altı tipin varsa
@DogukanXeria tabikide. Çıkma teklifi de neymiş. Sevgili gibi öpüş. Sevgilisindir zaten
İlişkiye bakış açınız bunlar olduğundan beri kimin eli kimin cebinde belli değil
benim elim hep kendi cebimde
@DogukanXeria shsj tamam
Benim elimde kendi cebimde. Kimsenin cebine girmedi daha 😅
Ohooo hiç sevgiliniz olmadı mı sizin?
benim olmadı
@DogukanXeria benim oldu da seks olmadı
Bir anda oluyor diyenlere kanma. Amatör hepsi. Sevgili olduğunuzun kesinleşmesi için 3 tane şeyin olması lazım.
1) Cinsellik. Bu olmazsa arkadaştan farkınız yoktur.
2) El ele tutuşma. Cinsellik var ama el ele tutuşmuyorsanız fb siniz demektir.
3) İki tarafın da birbirine duygular beslemesi ve sevgili olduğunu bir şekilde sözleriyle belli etmesi lazım.
bunlardan bir tanesi bile yoksa o sevgililik başlamadan biter.
Sevgili olmadan mı cinsellik olacak anlamadı ben
Sorunu anlamadım
Flört döneminde cinsellik olur mu?
Flört döneminin sonunda 3-5 artık kaç gün sürerse ondan sonra olur ve sevgililiğe geçilir.
Ya bence flört evresi saçma bir şey yani flört ediyoruz hadi sevgili olalım mı olmayalım mı ondan sonra sevgili olduktan sonra nişan yapalım mı yapmayalım mı hadi nişan yaptık evlenelim mi evlenmeyelim olan Avrupa'ya vizemi alıyoruz, seni seviyorum kadınım ol derim olursa olur olmazsa herkes yoluna bakar nedir arkadaşım saçma sapan Avrupalı özentisi ya
Elini tuttuğunda rahatsız olmuyor ya da "seni seviyorum" dediğinde ölü balık gibi yüzüne bakmıyorsa "Sevgililik evresi" başlamış demektir.
Flört aşamasında bunları yaptığınız zaman sevgililik aşamasını görememek olasıdır.
Flört etmiyorum, normal tanışıp en geç 2 hafta içerisinde görüşüp bakışıyoruz. Olumluysa bir makas atıyorum ve sevgililik başlıyor.
Benim flört dönemim yok, iki sohbet eder sonra adını koyarım
sohbetin niyeti belli oluyor ama değil mi
Ben bunu bilmiyorum ya bakıyorum karşı taraf sevgili rütbesi vermiş kabul ediyorum ben de 😅
Erkekten borç isteyin, o parayı geri alabilmek için sizinle uzun vadeli ilişki düşünecek ve sevgili olacaksınız asdjdk
Güzel taktik nxjdn
abi para sende kalsın dedi ayrıldı napmalıyım
Kıskanma ve kısıtlanma başlandıgı an sevgililik evresine geçilmiştir.
Bu yüzden en güzeli flörtte kalmak sanırımm
Ne gıcık süreçler 😄😄 ya sevgilisin ya değilsin işte
Arada kalmak nasıl davranacağını bilememek çok sıkıntı 😄
Flört kalksın çıkma teklifi geri gelsin 😄
Flört döneminden sevgililiğe geçtiğinizi gösteren işaretlerArtık o kadar sıradan değil. Biriyle daha sık görüşmek istiyorsan ve diğer kişilerle o kadar da ilgilenmemeye başladıysan o zaman flörtünüz bir ilişki evresine geçebilir diyebiliriz. ... Ebeveynlerle tanışmak. ... İlgi alanları, hedefler aynı olmaya başlamıştır. https://www. elele. com. tr/iliski-seks/flort-doneminden-sevgililige-gectiginizi-gosteren-isaretler? p=5
Gidiyorsun eve flim aciyorsun koltukta kucağinda uyuya kaliyorsun fotoda olduğu gibi geceyi anlatmasam da olur sabah birde bakiyorsunki aaa sevgli olmusun duş kahvaltii vs vs bunuda yapamayacak olan otursun evde.
Açıkçası bilmiyorum biz tanıştık ertesi gün yemeğe çıktık, bir sonraki gün seviştik 1 ay sonra nişanlandın 3 ay sonrada evlendik. 😀😀 sanırım sizin flörtten sevgililiğe geçemediğiniz sürede biz evlenmiştik 😀
Ben anlamıyorum çoğu zaman flört müyüz sevgili mi 😅
Flörtte kal mutlu ol 😅
Flört şeyi bana saçma geliyor her boku yiyip olmadı başkasına mı diyorsunuz anlamadım gitti seviyorsun adam gibi karşısına cik seviyorum de bunla mı uğraşacağım
Net bir şekilde ne istediğini belli etmezsen sonsuza dek flört evresinde kalıyorsun. Zaten ilişki isteyen erkek kendini belli ediyor. İstemiyorsa hep arayan sen oluyorsun bir noktadan sonra. Seni sürekli sürüncemede bırakıyorsa da ondan hayır gelmez uzaklaş. Yoksa cebinde oyun olursun. Bir bakmışsın yıllar geçmiş o evlenmiş sen hala kalem kutundaki kalemlere bakıyorsun.
Oturup sevgili olalım diye kararlaştırarak nsjdjdjdjjf
Şaka şaka. Bu mevzu kadının sorumluluğundadır. Nihayetinde seksin kapı bekçisi kadın, ilişkinin kapı bekçisi de erkektir.
ne gülüyon!!😤😡😠🤬😩😑😌😬🤒
Aynı sorular yine... senden hoşlanıyorum dersin. Karşı taraf da der muhtemelen. Sonra sevgili olursunuz işte. Kendiliğinden oluyor hoşlandığını söyledikten sonra.
İnsan önce kendini bilmeli ve isteklerine kulak vermelidir. Aksi taktirde her hoşlandığı kişiyle flört yaşayıp sonuçsuz birliktelikler yaşamaya mahkumdur.
Bunun tarifi olsaydı o tarifi vereni daşlayın. Flört evresinden sevgili evresine geçemeyene kapıyı gösteriniz :D
Bana ses kaydında aşkım demişti böylece sevgili olduğumuzu anladım 😀
peki baştan göndermeli mesajlar. sohbet aşamasında mesajlı konuşmalar yapıyorsa da artık sevgili olmuş olur muyuz
@DogukanXeria evet
Dillete destan o soru sorularak bence geçiş yapılır ya da flört noktalanır: ”şimdi biz neyiz?”
Olmuyorsa zorlama sevgili olacağın kişiyle flört evresinde sıkışıp zorlamak isteği duymazsın.
ilk seksten sonra genelde kadın sorar beni ne olarak görüyorsun diye erkek orada cevabını verir
Flört işini ben pek anlamıyorum ve flört etmeyide sevmem. Anlaşıyosak direk sevgili olmak en güzeli bence.
Sevişmelisin sevişirken noterde sevişiyonuz onayliyor dotunuze damga basıyor 475 TL ücreti var ziraat bankasına yatiriyorsunuz
Ben geçiş yapamıyorum maalesef, flört o kadar uzun sürüyor ki karşımdaki insan sıkılıyor haklı olarak
Flört mlort bilmem ben, sevgili oldun bitti, kim çıkarttı laa bu flört u mk
Güzellik perisi olarak bunu bilmen lazımdı aslında 😂😂. Bence o kişilere ve duruma göre değişen bişey kimisi adını koysak mı artık der kimisi biranda o evreye geçmiştir farkında olmazlar çok göreceli yani.
Yanlış soru olmuş erkekler sevgililik evresine geçişi nasıl yapar olaraktı
Gerçekten sevilip, seviyorsanız o zamanla olur zaten merak etmeyin...
Eğer senin içine sindiyse bu ilişki ve ondan eminsen ağzını ara derim
Yani bilemeyiz. kişiler seviyorsa biri dile getirir illa.
Ben akışında yaşıyorum ilişki kendi yolunu bulduğunda anlıyorsun zaten.
Hiç anlamıyorum o işlerden. Kendiliğinden olur sanırım
Flört etmek değil de ciddi ilişki isteyen erkekleri seçerek
Birbirinize uyumunuz bağıniz tutarsa sevdinizi anlayınca zaten kendi kendine gelişiyor heralde
Bir sabah uyanıyorsun ve bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz
Kadın izin verir ve erkek teklif eder iki taraf ta birbirine çekiliyorsa sevgili olunur nett.
Öyle bir evreni varmış ben herkes flörtte kalıyor sanıyordum jsjdjd
Zamanla oluyor.. zamana bırakınca oluyor , hadi sevgili olalım derse tribi yer
Kıskanma ve karışma varsa evre atlamış olunur.
İlerleyince bir taraf adım atıyor bence. Konuşmak gerekir.
Artık biz sevgiliyiz diyerek 😄
Dile getirmeden ancak iki tarafta aynı şekilde davranırsa olur
İki tarafta kendi duygularından eminse zaten bir şekilde sevgili olurlar. Ergen gibi kıvranıp durmazlar
Gazı bırak, debriyaja bas ve sonraki aşamaya geç
Hadi gel seninle sevgili olalım demeyle olmuyor. İki kişinin kalpleri bir atıyorsa zamanla sevgili moduna girersiniz.
edevletten ikemetgah alıp kaymakamlığa başvuracaksınız
biz 3 yıl arkadaşlığın ardından 6 ay kadar sevgili olup bi anda evlendik ne olduğunu ben bile anlamadım odhfodn gerçekten hiç ummadığın anda oluyor
Kendiliginden zaman ile olur zaten
Öpecen sarilacan ta. mam
Flörtten sevgili olmaz.
Yapılmaz flört daha iyi
uygun bir ortamda dudaklarına yapışarak
Evliliğe niyet eder gibi 😅
Tatlı bir geçiş olur
Ben gecemiyorum iste
Uzun ve arzulu ilk öpüşme unutulmaz olur.💙
Direk söylerim beğendim diye aşk olsun artık diye
İyice Emin olduk tan sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?