Yoğun duygu paylaşımı (itirafı) sonrası mı, ilk öpücük sonrası mı..

"Tamam artık o benim minik bebeğim" ne zaman dersiniz.. 🤫
Yoğun duygu paylaşımı (itirafı) sonrası mı, ilk öpücük sonrası mı..
"Tamam artık o benim minik bebeğim" ne zaman dersiniz.. 🤫
Normal, ciddi bir ilişki için bu şartlar sağlandıysa ve iki taraf da birbirine duygu itirafında bulunup sevgili olmak istediğinin farkına varırsa flörtlükten sevgililiğe geçiş tamamlanmış olur.
Çıkar ilişkisi, zevkine ilişki, fb ilişkisi, etrafına hava atma ilişkisi niyeti yoksa düzgün bir ilişki başlangıcı için bu maddeler şarttır.
Teşekkürler
Dokunduğum, öpücüğü kondurduğum an benimdir.
Cevap
34Cevap
Flört olayı zaten sevgili olmadan birbirine yavşama evresi. Takılmak yerine bari sevgili olalım diyorlar.
Çok fazla uzatmaya gerek yok ya. Direkt olarak sevgililiğe geçiş yapmak lazım.
Başvuru yapıp terfi bekliyoruz.. Noter huzurunda kura çekiliyor.. 😄
Değerlendirme olduysa devamı gelir
yani,, yasla alakali herhalde biraz daha mantiksal yaklasiyorum sanirim ben. gozlemlerim kendimi, onu, ailelerimizi zevklerimizi degerlendiririm. kendimi yaninda iyi hissediyosam ama baska soru isaretlerim varsa oturur anlatir onun da fikrini sorarim, ortak bi noktada bulusulur illa ki. evlilige giden yol gozuyle bakiyorum ben buna sonucta.
Genellikle çiftler anlaşır konuşur zaten bunu hissederler direk.. Flörtten sevgililiğe geçiş, iki kişinin birbirlerini daha iyi tanıması ve aralarındaki ilişkinin ciddileşmesi ile gerçekleşir. Bu geçiş, genellikle zamanla ve karşılıklı olarak gelişir. flörtten sevgililiğe geçişin her zaman kolay olmadığını unutmayın. Karşınızdaki kişi de sizinle aynı duyguları paylaşmayabilir. Bu nedenle, duygularınızı ifade ederken dikkatli olmalısınız.
Zor bir soru.. Şeffaf olmak ve dürüst olmak şart. İlişkinin ilerleyen evrelerinde sürprizler ile karşılaşmak iki taraf içinde problem olacaktır.
bir şey bitecekse başında bitmelidir.. Olacaksa da inceldiği yerden kopmalıdır..
Ya kızım aslında flört diye bir şey yok ya sevgilisindir ya da değilsindir ya İlk başlarda böyle el ele tutuşmadan göz göze o flört olabilir hadi ondan sonra el ele tutuşursun böyle sarılırsın falan o sevgililik dönemi işte.
Ben begendigim bir kadin ile bir kez yemek yerim. Umdugum gibi bir kadinsa onunla sevgili olurum. Ama öyle bir kadin daha bulamadim.. zaten bulursamda evlenirim.
Ben düz adamım flört mlört anlamam. sohbet ederim birbirimize iyi gelirsek auramızdan enerjimizden zaten bunu anlarız ve birlikteliğe adım atılır. Büyük ihtimal o sırada ilk öpücük de gelir.
Arada cinsellik başladığı anda artık sevgili moduna girmiş olur. Yani cevabı çok net bir soru...
Güzel bir gün ve güzel bir geceden sonraki sabah bi portal açılıyor kara delik gibü düşün ama oradan geçince oluyor
kendimi sürekli ona çekildiğimi sürekli konuşmak birşeyler paylaşmak istediğimi hissettiğim zaman seni seçtim pikachu derim :)
Onu düşünmeden edemediğini anladığında olmuştur o iş
Kendiliginden olur ablacim gecis zamani yoktur onun
Flörtlüğü çok uzatmadan geçiş yapmak en iyisi
Flörtken sosyal medyadan konuşulur numara alınırsa sevgililiğe geçilir 😂
Bilmem hiç başıma gelmedi ben o geçişi sağlayamadım.
ya baksana galiba ben senden hoşlanıyorum. dediğin zaman olur :D
bir kızla 65 gün flört ettik son gün bana ben sanırım doğru kişiyi buldum dedi şok oldum 😂
Yeminle bunun üstünden 2 ay geçti, az önce Instagram'da gördüm ki beraber Mersin'e tatile gitmiş.
Yolu benle kesişen son 4 kişiden 1 i evlendi ,1 i nişanlandı, 1 i güzel bir ilişkide tatile çıktı sonuncusu yeni atandı onunda yakındır takipteyim 😄
Tabiki benden ayrılan 3 ay içinde mutluluğa kavuşuyor, darısı başıma artık 😊
En İyi Cevaplar