Arkadaslar 7 yila yakindir evliyim. Görücü usulüne benzer bir evlilik yaptim 5.5 yaşında oğlum var. Tabikide bende her insan gibi mutlu olmak için evlendim. Ama esimin büyüme sekli ve aile yasantisindan ötürü hep bana zıt oldu ve her zaman kavga gürültü oldu. Neyse sonra hamile kaldi oglumuz oldu dedim belki çocuktan sonra duzelir ama hayir aksine dahada kötü oldu. Ben temizlik hastasiyim düzen severim mesela eşim ise tam tersi daha bir sürü sey bu sadece 1 tanesi. Nitekim zamanla benim eşime olan sevgim azalmaya basladi gozum ondan başkasını gormezken gozum kaymaya basladi ve büyük bir duygusal bosluk icindeyim. Sevmek asik olmak istiyorum icimde cok büyük bir eksiklik var bundan yana. Esim babasinin yanina gitti geldi defalarca bosanmak istedigimi soyledim ama o inatla sevdigini ve bosanmak istemedigi soyluyor ama benim onun sevgisinede inancim hic yok tamamen başka yolu ve caresi olmadigi icin ayrilmak istemiyor ailesi hic bir konuda destek olamiyor isi meslegide yok. Ben evlendigimizde hep kendisini geliştirmesi icin caba sarf ettim ama o hic istemedi. Ayrica her insanin bir sevdigi sey vardir ben mesela kilo konusuna cok takintiliyim hep zayiflamasini soyledigim halde dahada kilo aldi kadin olarak bile goremiyorum su anda. Hep disarda gördüğüm kadinlara ic çekiyorum esimde goremedigim icin kendimi sanssiz hissediyorum. Merhametimden dolayi kapiya atacak halimde yok onuda yapamiyorum bosanalim diyorum hayir diyor. Zaman zaman aldattigim oluyor ama icimde gram sevgi kalmadi esime karşı bende insanim 1 gun bile beraber uyumak bile gelmiyor icimden. Sevmeden yurutmek zorunda kaldigim bir evliligin içindeyim bitsin diye dua ediyorum ama bitmiyor maddi olarak gayet iyi seviyedeyim ama. napicam bilmiyorum. Sanirim ömrüm boyunca bir kadina asik olamamanin eksikligini ve sevmediğim biriyle yaşamanın acisini cekicem. Bir cok konuyada oglum sayesinde katlaniyorum lutfen fikirlerinizi belirtin bu durum bana kafayi yedirtecek ne yapsam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
nasıl kapatıcam burayı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar