Bşanmak istiyorum ama eşime, beni eve almamak için kapının kilidini değiştirdiği halde aşık olmadığım halde niye merhamet ediyorum?

O adama merhamet etmek bile istemiyorum. Dengesiz, patavatsız, anlayışsız birisi. Onunla hiç mutlu olmadım. Bana ailem sahip çıkmıyor. Zamanında da kendi ayaklarım üzerinde durmadım, kendime yatırım yapmadım. Üstüne bu hayvan adamdan çocuğum var. Ondan kurtulmayı hayal ediyorum. Gidecek yerim olmadığını biliyor beni kapının önüne koymakla tehdit ediyor. Ona güvenmiyorum. Bana dokunmasına izin vermiyorum. Bir mucize olsa şu adamdan kurtulsam ama bir yanımda merhamet ediyor ona. Biz boşansak, güçlü bir kadın olsam, çocuğumla kendime yeni bir gelecek kursam bu adam yıkılır. Ailesinde tek boşanan o olmuş olacak. Ailesi ona manevi olarak destek olmaz.
Bu adam kapının kilidini değiştirse de istediği boşanmak değil.
Yaklaşımı hayvan gibi. Bir türlü sevmedim bu adamı.
Bşanmak istiyorum ama eşime, beni eve almamak için kapının kilidini değiştirdiği halde aşık olmadığım halde niye merhamet ediyorum?
Cevapla