bana yerime kendinizi koyarak cevap verin lütfen. 2009'dan beri bir kızı seviyorum. çok uğraştım ama beni sevmedi biz olamadık. aradan yıllar geçti. 4 yıldır hiç konuşmadık. ama ben onu hiç unutmadım. şu an her an iç kanamadan ölme riski olan karaciğer hastasıyım. hastalığa onun sayesinde bu kadar direndim. sevdiğim kız bana 16 saat uzaklıkta olan manisa da üniversite okuyor. uzaktan da olsa onu son bir kez görmek istiyorum. sevgilisi filan var mı bilmiyorum? sizce gitmeli miyim?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Kardeşim kimseye sormana gerek yok gitmek istiyorsan git yapmak istiyorsan yap sarılmak istiyorsan sarıl cevap ne olursa olsun ne derse desin sonra çeşke denemen için yap istediğini yoksa çeşkelerle yersin kendini ne istersen git yap onu çünkü zamanı geri alma gibi bir durumun olmayacak...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Usta sen nasıl bir kralsın yemin ederim gözlerim doldu okurken. Git baba içinde kalmasın git ve hatta onunla konuş içinde ne var ne yoksa da söyle. Allahtan şifa diliyorum güzel kardeşim senin için inşallah iyileşirsin sevdiğine de kavuşursun.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
çok teşekkür ederim. sağolun
- +1 yıl
Şu hayatta keşkelere yer yok gitme ihtimalini kafandan geçiriyosan git ama kendini yorma yıpratma çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
21 Yorumla- Soran+1 yıl
düşünüyorum. çok sağolun
- +1 yıl
Kendimi senin yerine koydum da giderdim.
Son bir kez de olsa görmek iyi gelirdi belki.
Hem belki konuşma şansın da olur.25 Yorumla- Soran+1 yıl
Konuşma şansım olmayacak
- +1 yıl
Peki. En azından görmek iyi gelebilir.
- Soran+1 yıl
Bir tek bu konuda eminim..
- +1 yıl
Umarım iyi gelir.
- Soran+1 yıl
İnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Biz buna mesefaler diyoruz, görmeden duymadan, dokunmadan sevmek, özleyerek sevmektir. Kendine güveniyorsanız gitmeni tavsiye ederim.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
çok sağolun
- +1 yıl
Git bence dostum zaman kaybetme bende sevdiğim kızı görmeye gideceğim:)
12 Yorumla- Soran+1 yıl
gidin mutlaka sizde
- +1 yıl
Kafam bazen karışıyor gitmwk için bazen sebep bulamıyorum ama verdiğim bir yemin vaar
- +1 yıl
Eğer sevdiğini biliyorsa seni görmek istemiyorsa ara konuş ama haberi yok ise uzaktan git ve gör hatta sarıl öp ki içinde kalmasın...
03 Yorumla- Soran+1 yıl
araryıp konuşacak birşey yok ki, neler hissettiğimi zaten biliyor. yanına gidemem ki
- +1 yıl
O zman öyle kalcan
- Soran+1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
bir kiza geri donmek en aptalca bir durum.. bence yeni birini bul.. ask atesini anca bir baska ask atesi sondurur kardesm..
00 Yorumla Çok geçmiş olsun iyi ol inşalah bu seni daha kötü yapmıcaksa git gör hangi bölüm bu arada
010 Yorumla- Soran+1 yıl
onu iyi olduğunu görmek beni kötü yapmaz ki, 4 yıllık tarih mi edebiyat mı öyle birşey
- Soran+1 yıl
merkez
- Soran+1 yıl
profilinde yazdığı kadarıyla biliyorum duvarı kapalı
- Soran+1 yıl
bilmiyorum o kadarını, duvarı kapalı
- Soran+1 yıl
araştırmadım o kadarını, ama öğrenmeden yola çıkmicam, çok teşekkür ederim
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Son bir kez seni görmek istiyorum diye mesaj at durumunu da şöyle , eğer biraz vicdan varsa sen bilirsin der
020 Yorumla- Soran+1 yıl
Durumumu söyleyemem çünkü bana acıyarak bakmasını istemem,
- Cevap sahibi+1 yıl
Git o zaman , uzaktan da izlersin sonrada da ararsın biraz 1,2 saat cafede oturalım mi diye?
- Soran+1 yıl
Sadece uzaktan birkez görüp dönücemm sevgilisi sevdiği vardır kızı rahatsız etmek istemem
- Cevap sahibi+1 yıl
Sana bir şey söyleyim mı? sen o hastalığı yencen... Allah şifa verir umarım
- Soran+1 yıl
Ben savaşmayı bıraktım herşeyi tukettim son yapacağım şey nasip olursa bu, sonrasını düşünmüyorum. Amin
- Cevap sahibi+1 yıl
Kaç yasindasin
- Soran+1 yıl
26 olucam az kaldı
- Cevap sahibi+1 yıl
Paketin var mı? Link 13 dk felan bir şey atcam izlersen bence biraz da olsa daha iyi Olcan inancın moralin önemli olduğu her hastalıkta... https://m. youtube. com/watch? v=eGvVxIqFNDU
- Cevap sahibi+1 yıl
- Cevap sahibi+1 yıl
Video içeriği;. Kadın uyanık, bilinci yerinde, narkoz yok ve kadın bu işleme inanıyor, olacak olan şeye inanıyor. Ve kendi bedenlerinde kadının önceden iyileşmiş olduğunun doğru hissini yaratmak için eğitimli 3 uygulayıcı var. Ve bilgisayar ekranında 2 resim göreceğiz. Resmin biri şifadan önce alınmış resim, diğeri gerçek zamanda kanserin yok olduğunu gösteren video. Şifa gerçekleşirken uygulayıcıların tonlama yaptıklarını, bir sözcük seslendireceklerini göreceksiniz, bu sözcükte herhangi bir sihir olmadığını bilmenizi istiyorum. Herhangi bir sözcük olabilirdi. Ama bu sözcük onların seçtiği bir sözcük. Onlar için bu hissi yaratan kelimenin bu olduğunda anlaşmışlar. Ama bu başka bir sözcük de olabilirdi. Bunu bilmenizi istiyorum - Soran+1 yıl
Paketim var böyle çok şey izledim gördüm artık avutmuyor
- Cevap sahibi+1 yıl
En son ne zaman gittin doktora
- Soran+1 yıl
Hatriniz için izlicem merak etmeyin, bu gibi çok şey gördüm denedim ama olmuyor artık
- Soran+1 yıl
Son 1 yılda defalarca
- Cevap sahibi+1 yıl
Eğitimin durumun ne? calisiyormusun
- Soran+1 yıl
İki üni okuyordum birini bitirdim diğerini yarıda dondurdum işte, ayakta zor duruyorum ne çalışması, bekliyorum öylece
- Cevap sahibi+1 yıl
Dua etcem ihsallah düzelirsin , hangi şehirdesin
- Soran+1 yıl
Cok sağol, Ordu
- Cevap sahibi+1 yıl
İyi geceler , sabah mutlu enerjik olman dileğimle :)
- Soran+1 yıl
Sana da iyi geceler , çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Sağlığını bir an önce toplamaya odaklan sevdiklerin yanındaysa başkasını puanlık düşünme kendini yıpratma kendini topladığın vakit çık karşısına güçlü olmaya çalış kardeşim hayatta duygusallığa yer yok dik durmaya çalış
04 Yorumla- Soran+1 yıl
dediğinizi çok denedim, gidişat değişiyor ama sonuç değişmiyor
- +1 yıl
Bu yazılan yorumlardan yapılan cevaplardan anlaşılan şu sen kendi bildiğini yap kardeşim çözüm yolu burası değil sensin 😉bir kere düşün karar ver geri adım atma
- Soran+1 yıl
çok sağolun
- +1 yıl
Git yanına kadar sokul tut kolundan götür 5 dakka da olsa konuş rahatla kardeşim 😉
Hayatta akıllı olduğun kadar deli de olacaksın beklemediği şeyleri yaşatıp göster belki bir ilgi duyma hissi duyar
gitmişken sarılmadan ayrılma bence ölüme gerçekten yakın hissediyorsan sevdiğine sarılmalısın
00 YorumlaBence direk yanına git uzaktan izleme
11 Yorumla- Soran+1 yıl
keşke dedğiniz gibi olsa ama bir beklediği değilim
- +1 yıl
Bence girmelisin onu unutamissin 16 saat sana 1 saniye gibi. Gelir gecer
00 Yorumla Geçmiş olsun bence de git ve gorus
10 Yorumla- +1 yıl
Git ve konus kesinlikle, izlemekle kalma
01 Yorumla- Soran+1 yıl
keşke dedğiniz kadar kolay olsa
- +1 yıl
Gidebilirsin ama için hep buruk olur
10 Yorumla - +1 yıl
Git bakalım.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence gitmesi Fas mantıklı belki içi rahatlıcak iki kelam edince görünce
Evet kesinlikle git. son bir kez görmelisin
10 Yorumla- +1 yıl
Bence git...
10 Yorumla - +1 yıl
Duygulandım
10 Yorumla - +1 yıl
Bu sadece canını acıtır unutmanıda zorlaştırır.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
8 yıl oldu ve benim onu unutacak kadar vaktim yok zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Git.
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim Kızı Uzaktan da Olsa Son Bir Kez Görmeye Gitmeli Miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar