Uzak mesafe sevgilimden ayrılmalı miyim?

4. Ayımızı bitirdik 5. Aya gircez ve uzak mesafe ilişkisi, birbirimizi henüz hiç görmedik Temmuz sonu görmeyi planlıyorduk, fakat son zamanlarda ilişkimiz gerçekten çok toksik ve bunu ben söylemiyorum bütün çevremdeki insanlarda toksik olduğunu düşünüyor, sevgilim çok kontrolcu herşeyimi kontrol etmek istiyor, önceden aldatma yaşamış ondan dolayı anlayış duymaya çalışıyorum ama hiç özelim yokmuş gibi hissediyorum. Hesabımdaki 30-40 tane erkeği dedi diye sildim ama bana hala güvenmiyor sürekli dediklerimin yalan olduğunu düşünüyor onu geçtim bundan çnce ben 2 kez gerçekten ayrıldım, oda 5 kez ayrılmak istedi, her seferinde yeniden barıştık, gerçekten bilmiyorum bu 2. ilişkim ve beni gerçekten çok sevdiğini söylüyor, bana daha önceden parada attı mesela bana ilgide veriyor (?) Ama hergün kavga ediyoruz, dünde kavga ettik ben kaç kez özür diledim artık saymadım aynı zamanda kavga etme sebebimizde başka erkeklerle konuşmamı istememesiydi bende okeyledim ama bazı şeylerdede beni zorlamamasını istedim ama bu onu çok yanlış anladı 3-4 saat kavga ettik seslidede yazışarakta, şu anda bana çok soğuk davranıyor,(bunun sebebide dün bana sordu benim için bütün herkesi siler misin ailen dışı dedi bende silemem dedim) 4 aylık bir ilişkide neden herkesi şu anda silmem gerektiğini çözemedim haksız mıyım bilmiyorum, etrafımdakilere sorsam direk beni tutucaklark ve ayrıl diyecekleri için beni tanımayan online insanlara sormam gerektiğini düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun.
Uzak mesafe sevgilimden ayrılmalı miyim?