Uzak mesafe sevgilimden ayrılmalı mıyım sizce?

3 yıldır sevgiliyiz bir kez yanıma geldi o gelişinde de 1 buçuk senelik ilişkimiz vardı ve ben gelmezsen bu ilişki biter sen korkaksın cesaretsizsin gibi tehditlerimle gelmişti 4 gün kaldı gelmek için bir çaba göstermiyor özledim deyip ağlıyor ama ne gelmek istediğini söylüyo ne de geleceğini 3. Senemize girecez ocakta hiç bir çaba göremiyorum görüntülü bile konuşmuyoruz sesli de aynı şekilde hep bi bahanesi var en son geçen hafta görüntülü konuştuk oda benim ısrarım ile aylardır konuşmuyoruz diye çok üzüldüğümü söylüyodum o yüzden konuştuk görüntülğ konuşurken ağladı beni özlediğini söyleyip mesajlaşırken sevdiğini hissettiriyo ama bilmiyorum ne yapmalıyım kendimi soğumuş gibi hissediyorum aslında bu hissim şu olaydan sonra ortaya çıktı ben bunun geçen sene açtığı bi hesaba girdim yanlışlıkla hesapta gmail adresi telefon numarası var onun adı ile hesabında kaydettikleri beğenileri tamamen onun ilgi alanı ama bana o hesaptan haberi olmadığını söylüyo yani büyük yeminler etti içten içe inanmasam da ilişkime devam ettim onu sevdiğim için ama yanlış yaptığımı hissediyorum çevremdeki herkes ayrılmamı söylüyo sizce ne yapmalıyım
Uzak mesafe sevgilimden ayrılmalı mıyım sizce?