4 aydır konuşuyoruz onun kaldığı şehre gittim ve sadece iki defa bulusabildik şu an yine ayrıyız ve birbirimizi şu an çok seviyoruz buluştuğumuz gün zaten beni baya iyi buldu tatlı buldu ama gel gör ki mesafeler beni karamsarlığa surukledi ileride nasıl devam edicez bilmiyorum sadece benle konuştuğu zaman yalnız hissetmiyorum onun dışında hep yalnızim tarifi zorbi durum ne yapmalıyım bunun için ayrıca dışarıda gördüğüm çiftleri de yanyanalar diye kiskanirim hep ve sonra da üzülürüm işte 😞 yorumlarınızı bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bizimki hiç görüşmeden iki yıl sürdü ama sonuç hüsran
Neden peki
Çok üzüldüm
Geçmiş olsun
Gitmiyor dedi bitirdi üstülemedim bende sonuçta beni istemeyen birine neden kal diye yalvarayım ki
Teşekkür ederim
İlişkiniz güzel gidiyorsa ayrılmayın sonra pişman olmanızı istemem
Gerçekten çok zor bulusamamak peki senin için bı sorun olmuyor muydu sadece o mu bunu sorun ediyordu
İlişkimiz çok güzel ilerliyor çok şükür
Hayır hiç sorun olmadı bu bizim için hep isterdik bir arada olmayı ama şartlar bizi ayrılmaya itti
Sevindim sizin adınıza
Demekki mesafelerin önemi yok önemli olan tarafların birbirine olan sadakati
Kesinlikle, kalpler bir olduktan sonra gerisi önemli değil
Evet haklsin bu konuda
Peki şu an bı ilişkin var mı merak dttim
Tövbe ettim dnssn
Neden ki
Yalnız olmak kötü hissettirmiyo mu
Ya açıkçası yalnızlığı ne kadar çok sevsem de insan bir yerden sonra yanında biri olsun istiyor, yanında olmasınıda geçtim kalbinde biri olsun istiyor ama ben artık girmek istemiyorum o tarz işlere bende yarattığı tek şey yıkım
Bu aslında karşı tarafın karakterine bağlı bı durum
Ama gerçekten sanalda ilişki yürütmek çok zor
Evet zor
Biz iki defa yüz yüze buluştuk ama sanki böyle hayaldi geldi geçti gibi gercekdisi bı ilişki gibi hissediyorum ne yazık ki
Bu yüzden acaba ayrılsam mi diye düşünmedim değil ama ben bunu istemiyorum çünkü o kız çok zor dönemlerden geçti ve onu yıkmak gunlerce ağlatmak istemiyorum çok duygusal biri ve gerçekten ilgiyi hakediyor bu yüzden ayrilmak benim vicdanıma aykırı geliyor
Size sahip olduğu için baya şanslı bir kızmış iyi düşünmüşsünüz
Açıkçası ben ah almaktansa ah çeken taraf olmayı seçerim kul hakkı kadar zor bişey yok çünkü
Bu yüzden iyi düşünün
Beni gururlandirdiginiz için çok teşekkür ederimmm
Bu konuda haklısınız gerçekten ben de çok düşünceli bı insan olduğum için kimseyi yarı yolda bırakamam asla
Gerçekten şu an çok şanslı olduğunu ben de farkettim :)
Sevindim :)
Bı şey dicem burdan yazmak zaman aliyo dm gelir misin
Bı kac sorum olucakta
Tabii ama o kadar da bilgili değilim açıkçası sizi yanlış yönlendirmek de istemem
Olsun en azından fikrinizi dinlemek isterim
Peki
Bitmez dediğin ilişki bitiyo gitmez dediğin insanlar gidiyo çok üzgünüm ki böyle. Eğer bu durumda olmaktan mutlu değilsen sürdürme derim
Ama doğru insan olduğuna eminim bu yüzden ayrılmak istemiyorum
Ben de emindim 5 yıllık ilişkim bitti dostum
Ve hergün beraberdik biz
Aynı evde yaşadık
Herşeyi beraber deneyim ettik beraber öğrendik
Ama bi anda gidiverdi
5 yıl mi
Buna rağmen nasıl bitiyor anlamış değilim
İnanır mısın tartışmazdık bile
Boş gününüz olmamış resmen nasıl gider ya
Ben de anlayamıyorum
17 yaşında tanıştık
18imizde ilişkimiz başladı
Tahminimce hayata bi kere geliyoruz bu yaşlarımız bidaha gelmicek doyasıya yaşamalıyım kafasına girdi diyr düşünüyorum
Diceğim o ki
Hayatındaki doğru insan ikinci kişi değil her zaman sensin
Merkeze kendini koymazsan çok sert düşersin
Hmm bak dediğin gibi olabilir
Ve can acın kolay kolay dinmez
Sen şu an mutlu musun değil misin ona bakıcaksın
Vallahi haklısın o konuda önce kendi hedeflerin hayallerin sonrada seni isteyen kızla olursun biter
Uzak mesafe seni yoruyo mu yıpratıyo mu ona bakıcaksın
Tabi sen de istersen onu
Tek tavsiyem her zaman kendin için yaşa
Ama beni o mutlu ediyo deme çünkğ mutlu olmak için birine ihtiyacın yok
Aslında şöyle dışarıda böyle çiftler görüyorum birbirlerine sariliyorlae falan filan onlara imrenerek bakıyorum sonra bizim uzak oldugumuz aklıma geliyo anlık olarak modum dusuyo sorun bu
Bu durum seni üzüyosa madem. 4 ay 4 yıl olmadan daha çok bağlanmadan yollarınızı ayırın derim ama tabi ki bunun kararı sana kalmış
Ben onu üzmek istemiyorum günlerce bunu düşünsun ağlasın istemiyorum kız çok zorlu dönemlerden geçti ve şu an zar zor toparlandı onu tekrar yıkmak bana vicdanen rahatsızlık verir
O kadar aynı ki
Psikolojisi berbatken omzumda ağlatırdım onu
Benimle iyileşti
Gülerken yanında beni istemiyo şimdi
Bu gerçekten korkutucu bı şey
Yani bu kadar basit olmamalı
Haftalarca ağladım dostum Bu kadar kolay olmamalı diye gözlerim kurudu ağlamaktan seslerim kısıldı. Ağzımdan lokma geçmedi haftalarca serumluk oldum kaç defa ama hayat da insanlar da acımasızlar ve bi an geliyo senin için canını vericek olan o insan kendi keyfi için seni bi anda silip atabiliyo ve öyle bi şok oluyosun ki anlatamam sana
Senin adina çok üzüldüm dostum o kadar sacma bı olay ki ben bile şu an ağzım açık okudum kendi keyfi dediğin zaten belki bı kaç sene surucek surmicek hayat hep böyle devam mı edicek her mutluluğun bir donu vardir önemli olan iç huzur senleyken huzuru bulmuştu ama geçici hevesi seçti bunu bir altal zihinden başkası yapamaz o yüzden sen değil o kaybeder dostum ve kaybettiği vakit de senin değerini anlar ama artık geç olur kendi kuyusunu kendi kazmış yani
Demem o ki kendin için yaşa
Bundan sonra bunun için yasicam ben de katılıyorum sana