Uzak mesafe ilişkimden ayrılmalı mıyım?

birkaç aydır uzak mesafe ilişkim var ilk yanıma geldiği zaman bi ilişkimiz yoktu bazen arkadaşıymışım gibi bazen flörtüm gibi davranıyodu geldiği zaman bir ilişkiye başladık o gelmeden önce birlikte bilgisayar oyunları oynadığım biriyle konuşuyodum ama aramızda asla öyle flörtleşme falan olmadı asker arkadaşı gibiydik ben flörtümün gelceğimi öğrenince direkt arkadaşımla olan konuşmayı kestim. flörtüm geldikten birkaç gün sonra benim telefonumla foto çekerken instagramıma girdi ben elinden almak istedim ama vermedi ve oyun oynadığım çocukla mesajlaşmalara girdi. olayı tamamen yanlış anlayıp o günden sonra onu aldatmışım gibi davrandı. öyle kötü bi ilişkimiz yok ama tartıştığımız zaman bana onu aldatmışım gibi imalar yapıp alındığımı söyleyince istediğin gibi anlıyosun ben öyle demedim beni suçlu çıkartmaya çalışıyosun diyip beni suçluyo. her tartışmamızda aynı şey. normalde instagramımda 1000 takipçim vardı kıskançlığı ve çıkardığı kavgalar yüzünden onları 300 e indirdim ve tanımadığım herkesi çıkardım sadece aynı okulda olduklarım kaldı. ona rağmen bana takip ettiğim bir erkeğin fotosunu atıp bu kim nerden tanışıyosunuz?gibi sorular sorup beni kötü hissettiriyo. tartıştığımız zaman bana canım gibi davranıyo bazen küfür yediğim de oluyo. tartışmanın konusu ne olursa olsun başta yaşadığımız olaya getirip onu sebep gösteriyo. gerçekten bazen dayanamıyorum yaptığı imalara çünkü hayatım boyunca aldatmak kavramından nefret eden biriydim ve bununla suçlanıyorum. ayrıca normalde herkese karşı mesafeli biriyim. erkeklere karşı sevgilim olmasa bile uzak duran bi insanım. o da bunu biliyo ama bilmesine rağmen bu şekilde davranıyo. bugün yarım saatlik kalıcağım kursa haber vermedim diye beni azarlayıp kavga başlattı ve bana “ normalde haber veren kız bugün niye haber vermiyo?” diyip bana yine ima yaptı. güvenip güvenmediğini sorduğumda başta yaşadığımız olay yüzünden böyle olduğunu söyledi. bende “madem böyle olucaktı biz niye bi ilişkiye başladık” dedim. beni ayrılmak istemekle suçladı. her tartıştığımızda hep kendimi suçlu hisettim kendim bile onu aldattığıma inandım neredeyse. kavga ettikten sonra o arkadaşlarıyla dışarı çıkar hep güle oynaya ama ben gözlerim şişene kadar ağlayıp kendimi yemeden içmeden keserim. o da bunun farkında olmasına rağmen hiç önemsemedi bu durumu. ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilmiyorum. ayrılmamı gerektirecek bir durum var mı yoksa bunlar her ilişkide olan şeyler mi? bilen birileri cevap verebilir mi
Uzak mesafe ilişkimden ayrılmalı mıyım?