Uzak mesafe sevgilimden ayrılmalı mıyım?

En son 3 ay önce beraberdik hep aynı şehirdeydik hep buluşurduk, ailesiyle tanışıyorum. Onlarda kalmışlığım bile var. Şartlar benim memlekete dönmemi gerektirdi ve 3 ay önce döndüm. Geçici bir süre memlekette olacağım birkaç ay daha. Ama aramız genellikle çok güzeldir. Bir haftalık geldim sevgilimi görmeye bu şehre. Beni almaya havaalanına geldi, kalacağım arkadaşıma bıraktı geç saatte indiğim için pek vakit geçiremedik arkadaşımın evine kalacaktım oraya bıraktı. O da kendi arkadaşının evinde kalmaya gitti. Ora da yarım saatlik yol. Ertesi gün tanışma yıldönümümüzdü, bu sebeple geldim zaten. Arkadaşlarıyla sabaha kadar takılmış o yüzden geç uyandı 2-3 gibi. Sonra arkadaşıyla iş yerine gittiler bir mesele yüzünden. Daha sonra en yakın arkadaşının dedesinin cenazesine gitti. Gece geleyim o zaman takılırız dedim gerek var mı ki dedi yarın sabah işe gideceği için (Ama daha önce ertesi gün işe gideceği zaman onlarda kaldım) Biz yıldönümünde görüşememiş olduk. Ben tartıştım, gece kaldığım evin kapısına geldi 15-20 dk görüştük döndü. Ertesi gün buluştuk 4-5 saat vakit geçirdik hava yağışlıydı 9 gibi evlere dağıldık. Bugün de işe gitti, gitmeden dedim ineceğin durağa geleyim gitmeden bi sarılayım dedim (iş yeri bana 15 dk uzaklıkta) yok aşkım geç kaldım zaten gelme dedi, çıkışta da “bugün buluşmuyoruz dimi ben eve geçiyorum” dedi. Ben de nasıl istersen dedim eve mi geçmek istiyorsun dedim hem hava yağışlı hem de biraz hasta hissediyorum dedi. (Hasta değil sadece havalar soğuk ya herkes gibi biraz kırgınlığı vardır ki bende de var) evet işte ben geleli yarın 4. Gün olacak, vaziyet bu şekilde. Ben sandım ki hep buluşuruz onyn için geldim çünkü. Bok gibi geçiyor, arkadaşlarımla buluşuyorum falan öyle. Sizce ne yapmalıyım? Direkt biletimi alıp dönmeli miyim ağladım bu durumdan dolayı kötü hissediyorum. Her zaman aynı yerde olsak görüşmemeyi sorun etmem de bir haftalık geldim zaten. Hemen mi dönsem?

Uzak mesafe sevgilimden ayrılmalı mıyım?