Bi arkadaşım dedi ki senin hiç sevgilin olmadığı için flört etmeyi bilmezsin ve seni kimse istemez gibi bir şeyler söyledi cidden mi ya tecrübesiz kızı istemez misiniz sahiden.. acayip üzüldüm ama napıyım klasik bir kişi olsun hep o olsun diyorum işte..
Cevabın nedir?
+1 yılEngin deneyimimi anlatayım o zaman.Hiç sevgilisi olmayan 20 yaşındaki kız arkadaşımdan 2 gün önce ayrıldım.Öncelikle seni seks objesi gibi veren hemcinslerime buradan sesleniyorum. Alayınızın AMEKE.
Giriş kısmını geçiyorum başladık.Biraz çekingen daha önce deneyimi olmamış.Deneyimle bir alakası yok aslında zamanla olayların akışıyla alakalı.En önemli şey aslında karşı tarafa ilgi alaka gösterip ve zaman ayırman.Senin daha önce bir ilişkin olmadığından bunları yapman biraz zaman alır.Nerden baksan iki ay.
çocuk senden hoşlanır sana bağlanır ama sen bir şey yapamazsın deneyimsiz sin çünkü.Her ilişkide el ele göz göze olmaya gerek yok kalp kalbe olsun yeter.Zaman her şeyin ilacıdır.
Gel gelelim 1 senede hiç bir ilerleme kat etmeksizin gerçekten seviyorsa bekler çocuk.Sonra ter eder doğal olarak.Biraz acı bırakır kalpte.Belki birazdan da fazla.Böylece ilk deneyimini atlatırsın.
ikinci deneyiminde biraz rahat olursun bu sefer kaşar damgası yersin.
Yani her şey senin elinde doğal ol zaman ayır ilgi göster gerisi gelir.Erkekler aslında hoşlanır ilk olmaktan ama.seninde biraz yardımcı olman lazım.
Şimdi karşıma ilk sen olacaksın diye bir kız çıksa bana teklif etse bak bana teklif etse diyorum kabul edermiyim?
ADRİANA LİMA OLSA ASLA! Papaz hergün pilav yemez güzelim.09 Yorumla
Soran+1 yılniye ayrıldın yahu, gerçekten bu kadar kötü bir şey mi bu tecrübesizlik? hem diyosun ki zaman ayırır ilgi gösterirsen çok güzel ama hem de diyosun ki bir daha olsa ASLA kabul etmem? anlamadımm
- +1 yıl
Gel diyorum gelmiyorum arıyorum açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor.Ama seviyor.Çekiniyor rahat davranamıyor.Karşı tarafında ilgisi hayliyle azalıyor
- +1 yıl
Demek istediğim sey seviyormu sevmniyormu belli edemiyor.Buna tecrübesizlik denir.Belli edemeyince erkek soğuyor.Kızda elinden geleni yapmadımı ayrılık kaçınılmaz.Herkez aynı değildir ama.Her erkek benim kadar sabırlı değil.Her kızda benim kız arkadaşım gibi değil.Kendi adıma cevapladım ben.Genelleme değil
Soran+1 yılben şahsen yapmam onu, tecrübeyle alakası yok. her şeyimle severim ben sevgilimi. bence asla deme ilklere. seninki kötü bir deneyim olmuş ama herkes öyle olamaz.
Soran+1 yılayrıca sen de sevsen sabrederdin hep kıza da suç atmayalım şimdi.
- +1 yıl
Ben kıza suç atmadım.Bak anlamadın bile beni.Yargısız insaf yaptın hemen.Ben sevdim 1 sene bekledim.Hani alışır diye biraz tecrübe kazanır dedim.Elini bile tutmadım korkmasın diye beni yanlış anlamasın diye.Ha o benim için ilk miydi değildi.Ben acemi değlim.O sadece benden ilgi bekledi.Bana 1 grm ilgi veremedi.Ama seviyorum diyordu.
Soran+1 yılanladım, gerçekten de hoş olmamış eğer dediğin gibi davrandıysa. ama herkes öyle olacak diye bir şey yok:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Merhabalar;
Bu durum normaldir. Bence arkadaşınız zorunluluk olarak görüyor. Şayet ben 22 yaşındayım ilk aşkım oldu 14 yaşında onun istememesi üzerine arkadaş olduk. Onunla arkadaş olduktan sonra düşüncelerim değişti. Gerek hoşlandığım insanlar oldu. Gerek benden hoşlananlar. Hoşlandığım kişileri analız ettim ve bana uygun olmadığını düşündüğüm için muhabbet çizgimi sabit tuttum. Benden hoşlandığını hissettiğim kişilerden elektrik almadığımı düşündüğüm için arkadaş kaldım. 2 kız çıkma teklifi etti onları da kırmadan sessiz ve arkadaş kaldım. Sonuç itibari ile sevgilim olmadı. İhtiyaç değildir bence çünkü ileriyi düşünmediğim insanların elini kolunu dudağını düşünerek yaşayarak boş zaman harcamak saçma geliyor.
Sevmediğin güvenmediğin kişileri görmediğin sürece yalandan sevgili olmak saçma; Sen çizgini bozma tebrik ediyorum seni
İyi Günler15 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler ama sen 12 gün önceki soruyu nasıl buldun da geldin?:)
Cevap sahibi+1 yılpopüler ya da öyle bir linke tıkladım ilk sayfaya geldi cevapladıktan sonra farkettim
Soran+1 yılTamam, teşekkürler.:) Senin de karşına çıkar bir an önce umarım.:)
Cevap sahibi+1 yılZamanı gelince çıkar belki. tecrübesizlik el tutma sarılma ve ya onu görünce heyecanlanma oluyor bence.
Tecrübe ise bütün bu duyguları hissiz yaşamaktır bence
Sana tavsiyem Seversen hoşlanırsan kızlarla iletişimine değil genel anlamı ile erkekler ile muhabbetini önce uzaktan kontrol et hoşuna gitmezse sevmesen de uzak dur :)
Soran+1 yıltamam teşekkürler, masumiyet güzeldir hem. tecrübe şart değil illa ki olur zaten. :)
kıskanmış seni. kim bilir onun hayatında kaç kişi olmuştur
03 Yorumla
Soran+1 yılKIZ BU 4 GÜN ÖNCEKİ SORUYA NASIL GELDİN SENN:))
Soran+1 yılsağol canım üzülmüyorum artık:))
Saf mısın ya onun bunun lafıyla mı hareket ediyosun sen ?
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama sormak da istedim. farklı görüşler var ben bildiğimden şaşmıyım:)
Soran+1 yılsağol tavsiye için haklısın tabi:))
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
Bu tarz şeylerle kafa yorma :) İlla ki seninde bir kısmetin vardır bir yerlerde. Ben evliliği düşündüm. Arkadaşımla yattı. O gün bu gündür kimseye de güvenmiyorum. Güvenimi kazanabilecek kadar dayanacak biri olduğunu da sanmıyorum... :) Bence hiç takma sen hayatına bak beklemediğin bir anda karşına çıkıyor diyorlar. Bilemiyorum daha denk gelmedi :D
34 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı, denk gelir elbet üzülme:) teşekkürler:)
Soran+1 yılişte arkadaş sonuçta:)) çokkk teşekkür ettimmm:))
+1 yılbende 25 yaşındayım 1 tane sevgilim oldu oda ayrıldı , sen sen ol senin gibi biriyle beraber ol yani flörtü fazla olmamış olsun yoksa acı çekiyorsun hiçbirşeyi tam bilmiyorsun ve karşındaki senlen oynuyor ve o acıyı tahmin bile edemezsin , saflık iyidir iyiliğin sembolüdür
31 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler katılıyorum...
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. valla arkadaşım. Şu yönden tecrübesiz olursun. Elini tutmaya çalışır geri çekersin. Bir romantizm havası olmaz o gün öyle felaketle sonuçlanır. Romantizm diyorum aklına kötü şeyler gelmesin. Ayrıca nasibin kimse o çıkar elbet birgün karşına. Yeterki sen onun değerini, o senin değerini bilsin..
03 Yorumla
Soran+1 yılya her şeyin ölçüsü olsun yabani gibi kaçıcak değilim ama belli ölçülerde olsun istiyorum. sağoll
Soran+1 yıltamam:) işte çok erken yaşta olmasın istedim hepsi bu:)
Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. Eğer ki gönlünde o varsa, o olsun. bana göre güzel bişey bu. umarım karşına senin gibi olan biri çıkar.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorumm:))
ne alaka amk aynı şey bendede var 21 yasındayım hiç sevgilim olmadı güzel de bir kız yakısıklısında dedi alakası yok bakirelige devam :D
13 Yorumla
Soran+1 yılneden olmadı bir erkek olarak seninki de az rastlanır bir durum..
Soran+1 yılanladım:))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende 22 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı. Bu yaşa kadar böyle kalabildiyse varsın tecrübesiz olsun beraber tecrübe ediniriz :D
238 Yorumla
Soran+1 yıldi mi:))
- +1 yıl
Arkadaşlarımdan azar işitir oldum. Üniversite bitecek oldu hala bulamadın birini. Aç gözünü biraz etrafına bak bul birini biraz yüzün gülsün diyorlar ama kimi bulayım bulduklarım bu zamana kadar istemediler bende kendi gönlüme küstüm kaldım öyle
Soran+1 yılgenelleme yapıp da vazgeçiyim deme elbet isteyen bulunur:))
- +1 yıl
yok öyle yapmadım. Ben bir şeyler yapmak istediğimde kalbim kırılıyor hep çok üzülüyorum. :( :( :( O yüzden hiç bir şey yapmıyorum yapamıyorum korkuyorum çünkü yine aynısı olacak diye :(
Soran+1 yılhatalar ve olumsuzluklar da tecrübedir, kendini hatalarınla hayal kırıklıklarınla ve olumsuzluklarınla sevmelisin:)
- +1 yıl
Ben kendimi seviyorum.. Kendini beğenmiş biriyim :D :D :D :D :D ama beni sevmiyorlar :D :D :D
Tip olmayınca olmuyor
Soran+1 yılseven bulunur:) yeter ki görmeyi bil:)
- +1 yıl
gözlüğüm bile var ama hala göremedim. Kısmet ne diyelim. Çok istiyorum gerçekten çok sıkıldım hayattan mücadele edecek gücüm kalmadı ama bakalım sonumuz ne olur bilmem.
Soran+1 yılnedir bu yalnızlık yaa:)) hayırlısı inş bulursun:)
- +1 yıl
Sen napıcaksın ? :D :D Seninde hiç sevgilin olmamış hiç teklif falan almadın mı ?
Soran+1 yılçok aldım açıkçası:) ama hep reddettim idealler filan:))
- +1 yıl
İdeal ? biscolata reklamındaki mankenler gibi birşey mi istiyorsun ? :D
Soran+1 yılidealler derken eğitim anlamında söyledim :)) nedir bu biscolata takıntısı arkadaş yaa hepsi heykel gibi ne itici:))
- +1 yıl
:D maalesef günümüz kızlarının tamamına yakını o tiplere hayran hayran geziyorlar sonra göbekli herifleri oluyor o yüzden dedim. Sevmiyor olman ne kadar güzel :D :D :D
Ünidesin sanırım ne okuyosun ? İdaelin hedefin nedir ?
Soran+1 yılşimdi burda ifşa etmiyim bölümümü ama üniv.deyin evet:) ve doğal-iyi kalpli olsun yeter napıcaksın ki o sahte ambalaja bürünmüş erkekleri:))
- +1 yıl
Şeyyy yanlış anlamazsan eğer özele davet edebilir miyim seni ?
Soran+1 yılşey hayırr:)) kimseyi eklemiyorum benn teşekkürler:) sormak istediğin varsa burdan da konuşabilirsin ama:))
- +1 yıl
Daha rahat sohbet ederiz diye düşünmüştüm :( :)
Sevgilim olsun gayretinde misin ? Yoksa olursa olur olmazsa napıyım mı diyorsun ? Bu zamana kadar ki gelen teklifleri neden reddettin ?
Soran+1 yılistersen sen de gizli ol huzursuz olmanı istemem:) ya öyle arayışta değilim, elbette vardır bir yerlerde olur bir gün. ben yaşım küçük olduğu için ve kendimi eğitimime verdiğim için istememiştim eskiden. ayrıca bazı ailevi durumlar da vardı onlarla uğraşırken insanın gözü başka bir şey görmüyor:) ama artık belli bir yaşa geldim olsa olur belli bir kalitede. fakat öyle arayışta da değilim asla.
- +1 yıl
Huzursuzlukla alakalı değilde hoş sohbet birine benziyorsun seni daha yakından tanımayı isterdim daha rahat oluruz diye demiştim idare edicez artık napalım :(((( :)
Benimde önceleri bu konulara ayıracak zamanım falan yoktu. Ha olsa kaç yazar ki halimiz ortada :D
Soran+1 yılsağol sen de hoşsohbetsin ama eklemiyorum kimseyi:) ve inşallah kalbine göre olur, niye umutsuz konuşuyosun ki
- +1 yıl
Neden umutsuz konuşuyorsun ki ? :D Nedeni şu ki 22 yaşındayım ama ruhum sanki 60-70 hayatım hep zorluklar içinde geçti yaşımdan çok çok çok aşır şeyler yaşadım hayatı olduğundan çok çok çok daha hızlı yaşadım erken öğrendim. O yüzden umut denen o zımbırtılı ile aram hiç iyi değildir
Soran+1 yılben de yaşadım zorluklar, babam vefat etti düşün:) ama umudumu kaybedicek de değilim:)) sonra yarın bir gün mutlu şeylerle karşılaşınca pişman olmak istemem boşuna üzülmüşüm diye:)
- +1 yıl
ayyyyy çok üzüldüm gerçekten :'( :'( :'( bende umutsuz olmak istemiyorum emin ol bana bu durumu kabullenmiş falan da değilim ama elimi her attığımda boş kaldı. Yoruldum artık yani yorgun hissediyorum kendimi
Soran+1 yılanlıyorum ama biz söz var gecenin ardından gündüz gelir diye.. şu an geceyi yaşıyosun demek ki ama elbette aydınlık da gelicek yeter ki umutsuz olmayalım di mi:))
- +1 yıl
İnsana yaşama sevinci veriyorsun resmen yaa :D sendeki umudun 1/4 ü bende olsun ohooo :D :D
Her şeye rağmen bu kadar mutlu olabilmenin sırrı nedir ? :)
Soran+1 yılsağol:)) sırrı şu ben babamın durumundan dolayı çok mutsuzdum uzun yıllar, sanıyordum ki hep böyle mutsuz olucam. ama sonra art arda öyle güzel şeyler nasip etti ki allah çok mutlu oldum ve anladım ki umudunu kaybetmiceksin, güzelliklerin ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyo:))
- +1 yıl
o güzelliklerden bahseder misin ? Nedir onlar ? :)
Soran+1 yılbirsürü şey var burda yazmıyım:) ama en basitinden okuduğum okul bile diyebilirim ilk tercihimi hayalimi kazandım:)
- +1 yıl
ama meraktan çatlarım ki beeeeen :D :D :D :D çok gizli gizemli :) gizeminiz büyüleyici hal almaya başladı :D
Soran+1 yılsöyleyebileceğim bu kadar işte ya:) ama okulum bile öyle büyük bir güzellikti ki benim için:) hala öyle:)
- +1 yıl
Bu kadar gizem bünyeye zarar ama :D :D :D
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
bitti mi sohbet :(
Soran+1 yılyok istersen burdan devam ederiz:) ama artık uyumam lazım:))
- +1 yıl
tamam ben seni tutmayım saate geç oldu zaten hadi iyi geceler sana :)
Soran+1 yıliyi geceler teşekkür ederim güzel sohbetin için:)
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim :)
aaa bu arada yinede eklemeyi düşünürsen hemen kabul ederim :D :D :D :D :D
haydi görüşürüz :D
Şaka mı yqq harbiden bu bende 21 yaşına gircem benşmde tam anlamıyla sevgilim sevecrgım beni seven biri olmadı alay ettiler gittiler başka şeyler beklediler aşk cinsellik degıldır ki her sevgili olan... mi konusur yaa bide utanmadan öyle diyor şerefsiz yaa işte bu yüzden kimseyi sevmiyorum zırt pırt telefonla mesajla konusmak mı lazım evet çekingen bi insanım telefonla hiç Bi erkekle konusmadım bu zmaana kadar sadece mesaj yoluyla oda kısa sürdü bitti gitti kurtuldum her kız öyle kolay kolay sevemez güvenemez insanlara ümit verip yarı yolda bırakmayın
00 Yorumla
+1 yılŞimdi biz sana, "daha önce hiç sevgilisi olmamış kız candır, bir tanedir o seviyoruz öyle kızları" dicez senin de egon tatmin olacak.
Peki21 Yorumla
Soran+1 yılbunu böyle algılıyosan senin sorunun. özgün düşüncenizi sordum ben ego tatmini değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle kendine güvenmelisin.
sinsinsin nickli arkadaşın dediği gibi elini tutarsa geri çekersin vs. Bunları kötü amaçlı algılayabilirsin.Ama bunu yenmek senin elinde.11 Yorumla
Soran+1 yılo arkadaşa da dedim yabaniye bağlıcak değilim:) olunca elbette uyum sağlayabilirim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibi düşünüyorum 22 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Ben hiç sevgilisi olmamış bir kızı isterim çünkü bende ayni durumdayım :(
113 Yorumla
Soran+1 yılniye olmadı bir erkek olarak az rastlanır bir durum?
Cevap sahibi+1 yılBen tek özel bir kişi arıyorum. Etrafta gördüğüm günü birlik ilişkiler saçma geliyor. Ben bağlanmak istiyorum
Soran+1 yılaynen..
Cevap sahibi+1 yılBu konularda da biraz pasif utangaç kaldığımdan şimdi de kızlarla samimi olamıyorum. Aslinda etrafimda cok kizda var.
Soran+1 yılsen yine de çok utangaç kalma bak benim gibiler sizin gibileri bekler:))
Cevap sahibi+1 yılBenim gibiler de senin gibileri gözler :)) ama tecrubesizlik iste
Soran+1 yılolsun beraber tecrübe kazanılcak işte..
Cevap sahibi+1 yılKazanalım beraber :) senin gibileri bulmak çok zor bu devirde
Soran+1 yılsağol ama olcak iş değil yani burdan:)) teşkkür ettimmm:))
Cevap sahibi+1 yılBencede burdan olmaz zaten. Özel birini ararken burdan olacak is değil espri olsun diye söyledim :) ama cidden ben ilklerimi , ilklerini yaşayan bir kızla yaşamak isterdim
Soran+1 yılelbette:)) ve umarım kalbine göre tam istediğin gibi biri çıkar:)))
Cevap sahibi+1 yılIyi temennilerin için teşekkürler. :) seninde hersey gönlünce olsun
Soran+1 yılteşekkür ediyorum senin de :))
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kötü düşünmem ama pasif kalır biraz kimse istemez kısmı yalan inanma onlara sen
10 Yorumla
+1 yıldoğru söylemiş seninle kimse sevgili olmayı istemez çünkü sen evlenmelik kızsın..
30 Yorumla20 yaşında hiç sevgilisi olmamış kızı her erkek ister candır. İlk olmak pahabiçilemezdir:)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamamen senin kişiliğine bağlı bir durum. utangaç ve pısırık biri değilsen çok fazla zorlanmazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılutangacım ama pısırık değilim:)
her şeyin bir başlangıcı vardır.. sen de yıkarsın birgün duvarları !
10 Yorumla21 Yaşındayım Adam Akıllı İlişkim Olmadı.Önce Okulumu Btiriyim Sonra O İşlerle Uğraşırım.
Şimdilik Sevgilye gerek yok.10 Yorumlaana kuzusu ya da içine kapanık olmadı ilişkiden korkuyo
10 Yorumlaarkadaşının sana garezi var anlaşılan. seni bütün erkekler ister.
20 Yorumlatecrübesiz kızlar daha iyidir ben tecrübesiz bir kız isterim.
20 Yorumla
+1 yılo arkadaşın yollu galiba
aceleye gerek yok ufaklık00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani bn de 20yim ve hiç tecrübem yok, benim için mükemmelsin öyle düşün
117 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm:)))
Cevap sahibi+1 yılrica ederimm :)) tecrübeli olmak yaşanmış demek kaç kişiyle yaşadı o duyguları kimbilir, biz daha iyiyiz bence :)
Soran+1 yılya bence de.. masumiyet güzeldir hem:)
Cevap sahibi+1 yılaynen hem birlikte öğrenmenin verdiği tat başkadır :)
Soran+1 yıldi mi o bir erkeği sende çözücek sen bir kadını onda çözüceksin çok değerli bir şey bu..
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle ama denk gelmesi de önemli işte yarın birine vurulsam ve tecrübeli olsa ki büyük ihtimalle olur, biz az bulunuyoruz bence, yani o zaman tecrübeli olmak istersin belki..kısmet :))
Soran+1 yılumarım tecrübesizler birbirni bulur o zaman:))
Cevap sahibi+1 yılhaha ben de umarım bunu :))
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıl:)) teşekkür edrim yaa sohbetin güzeldi ve durumumdan bir kez daha memnun olmamı sağladın :)
Soran+1 yılrica ederim ve ben de teşekkür ederim sen de aynı şekilde moral verdin:) kalbine göre olsun:))
Cevap sahibi+1 yılikimizin de kalbine göre olsun :))
Soran+1 yılamin:))
Cevap sahibi+1 yıl:)) iyi geceler sana
Soran+1 yılsana da iyi geceler dilerimm:))
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl kimse istemez asıl ciddi düşünenler senin peşinden kosar nasılsa eline erkek eli bile degmemiş düşün yani . . .
20 Yorumlacok cirkin ve aptal oldugunu düşünürrüm
216 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim ya abartma:( sadece erken yaşta yıpranmıyım diye
Soran+1 yılhmm anlyrm sni:s
Soran+1 yılhmm hklsn knedence:s
Soran+1 yılne diyosun ? ben burda fikir sordum nedir yani deminden beri ne demek istiyosun sen açık ol?
Soran+1 yıltamam ama zamanı var diyorum bir sevgili için elbet bigün olucak ama bu yaşa kadar olmadı istemedim diye 'kimse seni istemez' dedi arkadaşım onu sordum sadece hadi bye
Soran+1 yılayıp gerçekten. deminden beri serdin kaliteni ortaya.
Soran+1 yılsen derdini anlatamadın:)) sürekli kaba konuşunca dedim ki ne diyo bu arkadaş:)) tamam ben de doğruyu yaptığımı düşünüyorum ama insan kırılıyor işte öyle duyunca:) anlaştık şimdi:) üslubunu kibarlaştır biraz da anlıyım yani:))
Soran+1 yılkıskanmak demeyelim de işte:)) ve katılıyorum sana sağol ama kabul et çok çirkin mal aptal şişman vs saydırdın şoka uğradım yanii:))
Soran+1 yılbiri alsın hevesinde değilim neyse tamam sağol
Soran+1 yılayy :///
yalan sölemiş sana gayet normal olmayabilir. bence benim ilk olması daha iii
10 Yorumla
+1 yılb*k yemiş o arkadaşın.
23 Yorumla
Soran+1 yılha ha:D yok canımmm :DDDDD
Soran+1 yılsağolsun gülümsetti beni kumpircik:)))
bu kiz isi biliyoo :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. seni yemiş o yok öyle bişey..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne konuda tecrübesiz ne konuda ? ne yapıcaz bu kızı ?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkac kisiyle ciktgini hatrlamayan kizdan daha iyidir
10 Yorumlasen sadece sen olursan bu sözüme hak vereceksin :)
15 Yorumla
Soran+1 yılefendim:)
Soran+1 yılöle olmaya çalışıyorum:) iyi mi yapıyorum sence:)
Soran+1 yılkimmiş o :))
hazırlasın o zaman seni kullansn biraz denesin
167 Yorumla
Soran+1 yılayıp oluyor ama
Soran+1 yılne diyosun ya:s:)
Soran+1 yılne diyosun senin dilinden anlamıyorum inan
Soran+1 yılniye sordun
Soran+1 yılneden ekliyim yahu, sağol cevap için. hşçkl
Soran+1 yılsen de bye..
Soran+1 yılondan ne yaa:D nece konuşuyosun sen
Soran+1 yılbence sen git. ne zavallı insanlar var anlamıyorum ki pes
Soran+1 yılben bu kadar seviyesizliğe alışkın değilim. hoşça kal gerçekten daha fazla bu basitliği yapıp da seviyeni düşürme
Soran+1 yıliyiymiş yaa sen hem böyle seviyesiz konuşup hem de kendine olan saygını koruyosan helal yani
Soran+1 yılhayır hoşçakal
Soran+1 yılnasıl insansın sen ya? kime gidicem, sanane hem? insan gibi soru sordum di mi, git bu ahlaksz yorumlarını içinde tut daha fazla tiksindirme
Soran+1 yılyeter by
Soran+1 yılul*n? şaşırmıyorum bile artık
Soran+1 yılkibar olucaksın tamam mı benle böyle konuşmaya hakkın yok en başından beri ne bu üslup yaa
Soran+1 yılben gayet insancıl biriyimdir ama sen alttaki yorumlarını oku bir ve ne kadar onur kırıcı şeyler yazdığını gör. sen de yazma artık yardımseverliğin buysa almıyım. sana bu kaba üslubunla mutluluklar.
Soran+1 yıleğer insani şeyler yazıp güven verseydin dost gibi dinlerdim seni ama sen art arda onur kırdın. yazma evet!
Soran+1 yılsen niye yazıyosun soru benim sorum istediğimi yazarım:p
Soran+1 yıltaktın ya eklemicem işte, bu kadar kırıcı şeyler yazanı eklemem ben, byee yazma sen de
Soran+1 yılne korkaklığı? nerden çıkarttın bunu
Soran+1 yılhakaret ettiğin için eklemiyorum, benim için en önemli şeydir üslup. korkaklık değil bu. bye
Soran+1 yılya ne komiksin senn bu kadar acemi takılma komik oluyo:)) hadi bye
Soran+1 yılsen yazma
Soran+1 yılnapıcan sanki:)) bu kaba uslubundan sonra bir de senle bir araya mı gelirim ben:) ayy hadi byeeee
Soran+1 yılçömez dedin, ulan dedin, deniz atı dedin, korkak dedin, defol dedin, gel de eskitiyim dedin. ohoo.. 20 yılda duymadığım küfrü bir soruda yedim. hem de haketmediğim halde kib byee
Soran+1 yıliyi bye
Soran+1 yılha ha:D ama sen de yazıyosun sen de ruh hastası olmuyor musun o zaman peki:)))))
Soran+1 yılsen de hakaret yağdırdığın birine yazmıcam demene rağmen yazıyosun, takıntılıyız ikimiz de bu yazma konusunda :D
Soran+1 yılyıkan sensin, hakaretlerinle:)
Soran+1 yılburdan sor, gizlenip sorabilirsin
Soran+1 yılben senle özel bir şeyler konuşmak istemiyorum ki sen ne sanıyosun ki beni? ve sen o hakaretleri hafif görebilirsin ama benim için çok ağır ve byeeeee
Soran+1 yılben senin kaba tavrına yazıyorum belki bir özür dilersin insanlığını hatırlarsın diye ama nerdee hala hakaret bye
Soran+1 yılbak hala seviyesiz yorumlarına devam ediyosun ben başkalarıyla da konuştum soruma insan gibi cevap verdiler kaliteli sohbet ettim git bak soruma senin yaptın ahlaksız yorumu yapmadı kimse yeter yaa hala iğrenç takılıyosun son kez yazıyorum git
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok gec kalmış derim...
17 Yorumla
Soran+1 yılama istemedim işte erken yaşta yıpranmayı
Cevap sahibi+1 yılsen de haklısın.. sevgili yıpratıyor değil mi? ama güçlü, direçli olursan olumsuz bir durumda fazla üzülmezsin...
Soran+1 yılevet ama güçlülükle alakalı değil. erken yaşta başlanan ilişki illa ki bitiyor. ben de biteceğini bile bile başlayıp kötü anılar bırakmak istemedim kendimde. işte büyüyeyim bir kişi olsun onunla olsun istedim.:)
Cevap sahibi+1 yılyapma ya hu! şaka mı ediyorsun? bitmeyen ilişki mi var? ya da başka bir şey? ömür bitiyor kardeşim. neyin garantisi var? illaki bitecek... bu mantıkla devam edersen zor senin işin kusura bakma...
Soran+1 yılhayır ya evleneceğin insanı düşün. bir ömür beraber olacaksın işte.. o kişi olana kadar da küçük yaştan başlamak istemedim.
Cevap sahibi+1 yılkızım evleneceğin insanla bir ömür beraber olacağının garantisi var mı? boşanmalar olmuyor mu? her şey nikah yüzüğü takınca hallediliyor mu sanıyorsun? neyse ya ... tabi ki tercih ettiğin gibi yaşa hayatını. yaşayarak gör ve anla...
Soran+1 yılolsun ben yine de erken yaşta erkek arkadaş geçmişine sahip olmak istemiyorum. bir kişi çıkar karşıma belli bir olgunluğa gelince işte bir iki yıla kadar, onunla denerim ayrılsam bile pişman da olmam ama erken yaşta deneseydim pişman olurdum masumiyet güzeldir anlatabiliyor muyumm
o arkadaşın gitsin kkumda oynasın
10 Yorumla
+1 yılözgüven eksik. yerine getir
03 Yorumla
Soran+1 yıleksik filan değil yaa, sadece henüz zamanı var diye düşünen biriyim.
- +1 yıl
okuyorsan bncede var. okumuyorsan bilemem artık :)
Soran+1 yılokuyorum evet:) o yüzden yani
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşında hiç sevgilisi olmayan bir kız hakkında düşünceleriniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler