Bu kiz hakkında ne düşünürsünüz? Bu kiz şu an psikolojik açıdan çok zor durumlarda atlatamiyor. Belkide hiç evlenemeyecek. Hiç sevgilisi olmadığı için çok cekingen kalmış. Bu yaştan sonrada çok zorluklar acılar çekiyor bu konu hakkında üzülüp duruyor kendi kendine. Ve dogal olarak bu yastan sonra yapamıyor beceremiyor boyle seyleri. Hep ezik kalmis bir tarafı hep eksik kalmis kiz. Ben neden böyleyim böyle oldum diye üzülüyor. Bu kizin hicmi şansı yok ya da çıkış yolu bulamaz?
Cevabın nedir?
Ben de öyleydim lisedeyken sonra bir arkadaşım vardı baya çirkindi ama çok özgüvenliydi insanların asla kendisini çirkin görmesine izin vermezdi sonra düşündüm benim neyim eksik inan her şey davranışlarda bitiyo sen kendini nasıl görürsen toplum da seni öyle kabulleniyo kendime ve davranışlarıma özgüven katmaya çalıştım ve başardım giysilerim ve kendim gayet güzel olduğumu yansıtır gibiydi en azından ben öyle hissediyordum davranışlarım konuşmalarım ve yürüyüşüme bile özgüven gekdi biçok projeye katıldım kendime özen gösterdim araya yaz tatili girdi sonraki yıl sınıftan 2 okuldan 3 kişinin beğenisini kazandım herkesin ilgi odağı biricik arakdaşı oldum özgüvenli olunca herkes yanında oluyo ve pozitif olmakta önemli hayatının geri kalanı kendini severek geçirmeye çalış yoksa bu hayat böyle geçmez inan bana çirkindim ama nice çirkinler gördüm ne işler başarmış ne hoşlantılar kazanmışlar ne güzeller gördüm içine kapanık süklüm büklüm dolaşmış dalga konusu olmuş ona göre düşün
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklsin. Ama insanin hiç sevgilisi olmayinca ozguveni oluşmuyor maalesef. Ne yaparsan yap olmuyo.
Soran+1 yılSen sansliymissin. Benim karsima böyle bir manzara cikmayacak. Bana gelen erkekler bile y*vsak erkekler. Sevdiklerinden gelmiyorlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sen değerlisin bir kere önüne gelen herkesle çıkmamissin neden kendini kötü hissediyorsun. Benim de hiç olmadı erkek arkadaşım çünkü olmasını istemedim zorlamadim akışına bıraktım hâlâ yok. Ama ben değerliyim çünkü aşk denilen duyguyu üç beş kişiyle yaşamak istemiyorum. Elini hiçbir erkek tutmamış ve sen kendini ileride evleneceğin kişiye saklamak istemişsin bence erkeklerin hoşuna gider. Namuslu, tertemiz bir kızsın bu gurur duyulacak bir şey. Ezik falan kalmadın sen toplumda gittikçe sayısı azalan bir kaç güzel insandan birisin. Ozguvenin olsun öncelikle. Her konuyu kendine avantaja çevir olumlu yönünü bul inan hayat daha çekilir hal alacak. Basın dimdik yürü.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😇😊😊 ama böyle kalmak çok kötü bak 20 yasindayim cok çekingenim sebebi sevgilim hiç olmadığından. Kimsede hoşlanmıyor zaten hiç sansim yok durumum da çok kötü nasıl toparliycam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendine farklı aktiviteler bul. Hiç ortama girmedigin için konuştuğun kimse yok. Yani bu çekingenligi asmak için bir işe girebilirsin ya da insanlarla içli dışlı olan başka ortamlara. Kendini beğenmiyor da olabilirsin güzellik göreceli bir kavram. İnsanlar senin efendiliginden hoşlansın mesela. Konuşman, üslubun ne kadar düzgün olursa o kadar dikkat çekersin. Rica ederim bir faydam olduysa ne mutlu bana keşke buradan değilde yüz yüze anlatabilseydim. Bir psikiyatra falan gitme fikrini hiç düşündün mü belki bir yardımı dokunur.
Bu sorunların geçmişe ve özellikle yakın akrabalara dayanan sebepleri vardır. O sebepleri doğru anlayıp artık bir yetişkin olduğunun farkına varırsan ve karşılanmamış ihtiyaçlarının karşılanmasını bekleyen kırılgan çocuk modundan zihin yapısı olarak çıkarsan sorunlar yumağı zamanla çözülür. Muhtemelen sert/tacizkar ya da ihmal eden ebeveynle yetiştin
14 Yorumla
Soran+1 yılAşırı korumaci yapma etme diyen evebeyn. Sonucu da kendine zerre özgüveni olmayan cocuk
Soran+1 yılPeki tavsiye verebilirsin
+1 yılAile terbiyesi aldığı için kötü birşey düşünmemek gerekir demekki içine herşeyi çok atmış ve başkasına açıklamaktan çekiniyor dertleşmesi ve dertlerini birine anlatması lazım ama anlattığı kişide söylediklerini söylemeyecek birisi lazım yoksa içine kapanıp durmak daha kötü sonuçlar doğurabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılInsanin psikolojisini bozuyor.. terbiyeyle alakasi yok
- +1 yıl
Ozaman içinize çoğu şeyi atarak kafanıza çok takıyorsunuz ve dertleşek ve derdinizi anlatacak birisi yok bundan dolayı bu durum çekingen olmaya kadar ilerledi ve kendinizi teselli edemiyorsunuz elbet birine anlatırsanız biraz rahatlar kendinize gelirsiniz ama anlatacağınız kişi dostunuz gibi olmalı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılya bir kere şu ezik eksik kelimelerini çıkar at kafandan. vaktin olmamış ortam olmamış diyelim senin durumuna yoksa bunun hiç bir şekilde eksi yanı yok aksine artıları var ve göreceksin. ama şunu da unutma gerçekten samimi bir insan ile karşılaşırsan geçmişin ile yargınlanmacagını ve aslında hiç birşey yaşanmamışlığın faydasını göreceksin. (gençliğinde yaşamış insanlarıda tenzih ederim. hiç kimsenin bir başkasının özel hayatına karışmaya hakkı yok bence)
31 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim.
çözüm yolu var önce kendini bir güzel analiz et sonra ne yapmak istiyorsan kafanda bir taslak oluştuar sonra yavaş yavaş adım at bir süre sonra normal diğer kızlar gibi olursunuz
17 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olmadigi için utangaç kaldim ışte
Soran+1 yılHayır yok. Erkeklerden hoslanamiyorum artık zaten
Soran+1 yılHoslanma yeteneğim kalmadi
+1 yılsenin gişbi binlerce erkek var ama 1000 kızın içinde 1 tane çıkar böyle illaki bişeler yaşamıştır evlenilecek kızsın ne diyim
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊
- +1 yıl
rica ederim
Ben ce normal durum aşk başkadır o ana kadar yoktu die o bir güldür her an kokusunu hissettirir
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil. Bak hiç sevgilim olmadi hiç opusmedim bile vs. Insan böyle olunca çok utangaç oluyor erkeklere karşı. Ve yaşım 20 . Artık o kadar zor ki bu şeyleri aşmak
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. İnsan gibi birini arayan bütün kızlar senin gibi düşünür. Ama önemli olan şu psikolojik durum, ondan bahseder misin biraz?
124 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim çok kötüyum. Kendime zerre guvenim yok. Çekingenim. Kaç yaşına geldim boyleyim. Çünkü hiç sevgilim olmadi ondan böyle oldum
Soran+1 yılDurumum çok umutsuz
Soran+1 yılKova
- +1 yıl
Kova burcu zaten değişken ruh haline sahiptir ama zekidir bu burcun insanı. Psikolojin zannettiğin kadar bozuk değildir belki, belki bu senin kişiliğindir. Bence sevgilin olabilir sen istiyorsan bunu. İkinci bir etken de yaşadığın şehir, kendisine uygun olmayan yerlerde insan gerçekten garip davranışlar sergileyebiliyor.
Soran+1 yılSon cumlene katılıyorum. Ama bu maalesef yetistirilme tarzimdan kaynaklanıyor.
Soran+1 yılOhooo ben hep baskici korumaci bir ailede yetistim
Soran+1 yılIzin verip vermemeleri muhim değil ben sevgili zaten yapamam ki acı gerçekler
Soran+1 yılEngel yetiştirilme tarzim. Sen anlamazsin. Beni benim gibiler anlar
Soran+1 yılPardon?
Soran+1 yılSalakmisin nesin bişey anlamiyosun konusuyosun burda
Soran+1 yılBen birşey anlamadim. Bekaret diyosun bilmem ne. Ben biriyle yatmak istiyorum gini birşey söylemedim yapmam da zaten
Sadece ufak yakınlaşmadan bahsettim
Soran+1 yılBiri yok
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılEvet problem vallahi o kadar haklısın ki
Daha çok geç değil kendin bisiler başar yap 20 yaş bence duzeltilebilinir yardım al
10 Yorumla
+1 yılhayatina kimse girmemis. olmasi hoc olmayacak anlamina gelmiyorki bence biraz rahat olmalisin ve emin ol bir cok erkegin aradigi modelsin
023 Yorumla
Soran+1 yılŞu son cumlen kadar yalan bir cümle hayatimda gormedim
Soran+1 yılBenim gibiler evlenemiyor.
- +1 yıl
aksine senin gibilet evlenenbiliyor
- +1 yıl
cunku benim hem cinslerim. her halti yiyor ve el deymemis hatun pesine kosuyor evlenecegi zaman
Soran+1 yılHic sevismemis sevgilsi olmamis tecrübesiz bir kiz evlenemez. Iliskisi olsa iliskiyi evliliğe tasiyamaz bile
- +1 yıl
sacma ve yanlis dusunuyosun sevmemis bir kiz sevmeyecek diye birsey yok tecrube dedigin nedir bilmiyorum ama o zamanla kazanilir
- +1 yıl
hayir neden bukadar umutsuzsun kendince cok cirkinmi goruyosun?
Soran+1 yılCirkinlikle ne ilgisi var ya. Ben diyorum ki geç kaldım geç geç
Soran+1 yılKimse artık benim gibilere bakmiyor. Küçük görüyor erkekler beni
- +1 yıl
20 yasindami gec kaldin :)) bence sen oncelikle bu dusuncelerden kurtulman lazim cunku hoc birsey gec degil
Soran+1 yılSen oyle san
Soran+1 yılAnlamadigin çok belli
- +1 yıl
anlamadigimmi belli ben. yasim otuz senin yasin. kadar hatunla birlikteligim oldu :)
Soran+1 yılGeç kaldim ben. Böyle şeylere bu yaşta baslarsan olmaz beceremezsin. Hiç sevgilim olmadığı için utangacim zaten. Özel şeyler yasamadigimdan oluyor
- +1 yıl
ozel seyleri yasaman emin ol sevgilim oldugu zaman uzun zaman almaz simdi nekadar utangac olursan ol o aclik var ve engel olamazsin
Soran+1 yılBen kimseyle bişey yasayamam zaten. Birisi yok cunku
- +1 yıl
yoksada olacak ben bunu anlatamiyorum. sana
Soran+1 yılOlmayacak hani nerede niye kimse beni begenmiyor
Soran+1 yılNerede o güzel insanlar?
Soran+1 yılBenim utangacligim geçmiyor ki birkere zaten olsun
- +1 yıl
resim atma sansin varmi?
- +1 yıl
beyler bayanlar trol bu fazla ciddiye almayin :))
Soran+1 yılAy g*rizekali. Güzel oldugumu gordun inanmadin tabiki sende haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. ben o kıza Nasıl ya allah aşkına nasıl olur demek istiyorum bu kadar saplama varken? dindayım ben bakkal amca dinyayım sonra aha böyle abaza psikolojiniz bozuk olur erkeklere tecavüz edersiniz püü
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var. Her bitli baklanın bir kör alıcısı var. daha yaşın genç yolun uzun. İsteğin şu yönde olmalı. İnşallah düzgün ahlaklı ve seni seven bir eş ;)
05 Yorumla- +1 yıl
trol la bu fazla ciddiye almayin :))
- +1 yıl
2 zibidi bir araya gelmeyelim.
- +1 yıl
gelmisiz bile farkinda degilim :))
- +1 yıl
o zaman dans 😂😂
- +1 yıl
😆😆😆
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu konuda sevgilin olmasa dahi eziksin anlamına gelmiyor ki öyle düşünme
06 Yorumla
Soran+1 yılAcı gercekler biri ezik dese kizmam. Yetistirilme tarzim yüzünden böyle oldum
- +1 yıl
Sevgilin olsa ne yapcaktin ki hayatım cok ta iyi olmuyor bir yandan ha sevişme falan açısından dersen güzel tabiki de
Soran+1 yılHic sevismedim bilmem öyle şeyler. Zaten öyle seyler yasamadigim için Kendim e guvenim yok. Insanlar bu tür şeyleri yasadigi için utangac degiller
- +1 yıl
Ne kadar utangaç olursan ol birisiyle yasa utangaçlık kalmıyor hayatım.. Önemli olan ne yapmak istiyor olman
Soran+1 yılAnlıyorum... Ama kimseyle Yaşayamıyor um imkanim yok şu an
- +1 yıl
İlerde istediğin herşeyi yaparsın hayatım sende
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılbizim 30 yaşımızda olmadı ölelim mi o zaman biz? 20 genc yine keşke evlenceğim kız böyle olsa ama bakıyorum hepsi eski sevgili takıntısında
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmayınca dünyanın sonu mu geliyor? Bir zamandan sonra alışıyor insan
10 Yorumla
+1 yılbir şey düşünmem bende 22 yaşındayım benimde olmadı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam olarak ben de böyle düşünüyordum. sonra bana bir hal geldi bişeyler oldu düzeldim. yani artık zaten istemiyorum. :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBende istemiyorum ümit yok belli. Allah beni imtihan ediyor biliyorum
Cevap sahibi+1 yılsalla be kardeşim olanlara baksana hangisi mutlu? onların mutlulukları yalancı. 1 hafta mutlu olup 5 ay mutsuz oluyorlar. sen en azından istikrarlısın hep mutsuzsun. :D
Soran+1 yılAhahah haklisin. Kararli bir şekilde hep mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılsana bişey sorucam. önemli bak. şu dediğin durum hayatta çok değer verdiğin bir kız arkadaşının ağzından dökülmş olsaydı onunla ilgili ne düşünürdün?
Soran+1 yılDeğer verdigim kiz arkadaşımın ağzından dokulseydi asla kötü düşünmezdim. Insanların ne yaşadıklarını bilemeyiz
Cevap sahibi+1 yılo halde mübarek neden kendin hakkında böyle düşünüyorsun. ya diğer arkadaşın için de aynısını düşün ya da kendine yüklenmeyi bırak.
+1 yıldarlanmasın daha kucuk buyuyunce neler alacak neler
10 Yorumla
+1 yılyetistirilmeden dolayi
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan. Ann e babamdan nefret ediyorum beni böyle ezik yetiştirdikleri icin
- +1 yıl
o degilsin demi. cunku biriyle kac gundur bu konuyu konusuyoruz onunda hayati ayni senin gibi benimde
Soran+1 yılHmm anlıyorum üzüldüm
- +1 yıl
o kiz sen degilsin demi. ayni cumlelrr cunku
- +1 yıl
sende katilabilirsin bize
+1 yılÖyle çok fazla kız ya da erkek var hatta ben bizzat bir kaç tane tanıyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılBizi kimse anlamaz. Bizim gibiler bizi anlar sadece
- +1 yıl
Evet o arkadaşlarım da öyle söylüyor, sorun şu ki siz de bizi anlamıyorsunuz açıkçası kimse kimseyi anlamıyor
Soran+1 yılAma anlayisli olmak lazım. Empati cok guzel birşeydir
- +1 yıl
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
Soran+1 yılNe yazikki yetistirilme tarzi. O kadar kötü birseydir ki böyle yetişmek. Normal olamazsin. Ağaç yasken eğilir. Çok kötü birşey
- +1 yıl
Bence seni iyi yetiştirmişler, yetiştirilme tarzının kötü olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılKötü derken şu manada. Aşırı korumacı ailede yetistim. Böyle ailede çocuk hiç bir zaman Kendine guvenmez çünkü anne babası hep yapma etme sen beceremezsin der. Çocuk lazım kadar olsa bil e kendini büyük olarak gormez. Çocuk gibi görür. Kendini çok aşırı değersiz hissedr
- +1 yıl
Seni öz güvensiz yetiştirdiler yani öyle mi?
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılKendimi ezik görüyorum kendimi hicbirsye laik görmüyorum. Zaten erkeklerde bana böyle oldugumu hatirlatip yuzume vurmaktan başka şey yapmıyorlar
- +1 yıl
Kişiliği bozuk insanlara karşılaşmışsın özel hayatında bu senin suçun değil
Soran+1 yılBiliyomusun erkeklerin bu hareketleri yüzünden erkeklerden hoslanamiyorum artık olmuyor. Ilgimi çekmiyor hicbir erkek. Heteroseksüel gibi davranmiyorum yani. E yani birde üstüne taciz gördüm ben yasamiyim ya oleyim cidden
- +1 yıl
Saçmalama, karşına güzel biri çıkar ve bunların hepsini unutursun
Soran+1 yılSacmalamiyorum ciddiyim ilgim yok erkeklere. Kızlarada yok ama.
- +1 yıl
Daha iyi hiç aşk acısı çekmeyeceksin
Soran+1 yılBunca şeyden sonra bir zahmet ilgim yok olsun hiç şaşırmadım zaten
- +1 yıl
Aseksüel olmuşşun sen
+1 yılAynı ben, tek farkı 2 yıl öncesindeki halim..
13 Yorumla
Soran+1 yılBen duzelemem
- +1 yıl
Evet, bende öyle. Bu yüzden umudu kestim. İyi şanslar dilerim sana..
Soran+1 yılSanada
+1 yılyav kizim 3p yasina gelip sevgilisi olmayan dolu kiz taniyorum sen 20 sin daha
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuk sen anlamazsin
- +1 yıl
neden beybi anlat anlarim ben
Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Manyak bu kız psikoloğa götür kendinden 3. Kişiyle bahsediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yılHer konuda detaylı yardımcı olmak istiyorum
Sende istermisin00 YorumlaEn iyisi benimde olmadı hiç sevgilim
06 Yorumla
Soran+1 yılKötü birşey bu iyi degil
Soran+1 yılBenimde öyle oldu . Insanin psikolojisi bozuluyor bazı şeyleri yaşamadığı zaman
Soran+1 yılAh ah biz baştan kaybettik
+1 yılMaşallah derim en iyisi sen yapıyorsun
10 YorumlaHerkes günaha bulaşacak diue bir kuralmı var?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, normal.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılYa bence çok iyi işte 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel düşüncelerin var. Tanışmak ister misin?
022 Yorumla
Soran+1 yılGüzel derken
Cevap sahibi+1 yılSenin en azından buraya yazma cesaretin var benim o da yok.
Soran+1 yılBen kimseden utanmam. Boyleysem böyleyim yani. Eziksem ezigim. Niye inkar edeyim. Bu benim suçum değil. Anne babamin suçu. Kahpe hayatin sucu
Cevap sahibi+1 yılUtanıyorsun demedim ki? Çekingensin onu anladık. İçine kapanıklık varmı?
Soran+1 yılEvet var. Hiç sevgilim olmadığı için böyle oldum
Cevap sahibi+1 yılBenimde olmadı sanırım bende öyleyim bilmiyorum emin değilim. Kızlarla konuşamıyorum. O yüzden dedim tanışmak ister misin diye. Yaşım 21 bu arada.
Soran+1 yılBende öyleyim. Bunun sebebi kimseyle yakinlasmamaktan dolayı oluyor
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşadığını sorabilirmiyim?
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılBende aynı şehirdeyim ama asosyalim, içime kapanığım, öz güvenim yok, hiç bir arkadaşım yok. Bu yaşıma geldim bir kız arkadaşım bile olmadı.
Soran+1 yılAynı ben. Yetisme tarzim ve anne babamdan nefret ediyotum8
Soran+1 yılBen ölmeyi çok istiyorum
Soran+1 yılTakipten cik
Soran+1 yılGizliden cik pardon
Cevap sahibi+1 yılPeki çıktım.
Cevap sahibi+1 yılYarım saat oldu. Niyetini açık açık söyleyebilirdin...
Soran+1 yılNe niyeti anlamadim ?
Soran+1 yılBen burdan kimseyle sevgili olmam
Cevap sahibi+1 yılEgo tavan. Tamam boş ver bu konuşma hiç olmadı farz et. Umarım senin gibi kızlar bir an önce geberir gider çünkü sizin yüzünüzden bu haldeyim...
Soran+1 yılHayır ego tavan değil ne alaka.
Cevap sahibi+1 yılNeden niyetimi yanlış anlıyorsun o zaman? Seninle sevgili olmak istediğimi kim söyledi? Ayrıca genelleme yaptın. Ön yargından kurtulman gerek. Onu ben bile yapmıyorum çünkü.
Cevap sahibi+1 yılBen sadece biraz dertleşmek istemiştim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğrafını at karar verelim
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla ilgisi yok. Yetistirilme tarzim yüzünden böyle oldum
Cevap sahibi+1 yılHayır tipine bakalım :D
Soran+1 yılGizliden cik
Cevap sahibi+1 yılÇıkarsam sapık dersin olmaz öylesine demiştim atma
Soran+1 yılSen bilirsin
Olabilir canını sıkma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde olmadi
10 Yorumla tertemiz
10 YorumlaIyi kiz derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojisi bozuk kız benden uzak dursun
02 Yorumla
Soran+1 yılSenden benden uzak dur defol git. Sanki sana meraklıyım yorum yapma suraya uzaa
- +1 yıl
Bağırmadan konuş gece gece
+1 yılbkz: ben
00 Yorumla
+1 yılsanal?
00 YorumlaKonusalım isterseniz
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yasında hiç sevgilisi olmamış kız hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler