Sevgilimde kişilik bozukluğu var yardım edin?

Merhaba arkadaşlar , bu yazıyı yazmamın sebebi sevgilimi sevmemem değil ne yapıcağımı bilmediğimden. Öncelikle sevgilimi gerçekten çok seviyorum hayatımdaki en güzel anlarım onunla birlikte geçti. Taa ki değişene kadar. Biz onunla çok dertleşiriz çok konuşuruz her gün akşama kadar birlikteyiz üniversitede aynı fakültedeyiz ve yanında olmaktan hiç sıkılmam ama Beş altı ay önce dertleştiğimizde kişilik bozukluğu olduğunu söyledi. Ben bunu önceden tahmin ediyordum zaten. Bir anda mutluyken bir anda ölmek istiyor herşeyden nefret ediyor. Bazen çocuk gibi oluyor en ufak şey sevindiriyor bazen çok bilgili kültürlü bir insan bazende askerlik aşkıyla yanıp tutuşuyor. Ben bu ruh hali değişikliklerini artık çekemez oldum çünkü psikolojim alt üst oldu nasıl davrancağımı şaşırdım. Mesela bazen o kadar romantik oluyor , bana o kadar güzel bakıyorki kendimi dünyanın en güzel kadınıymış gibi hissediyorum. Bazen de herşeyden nefret ediyor günlerce şikayet ediyor herşeye sinirli oluyor. Tüm gün benle olduğu için hergün ben artık ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. Ayrıca Sürekli 21 yaşında ölüceğini söylüyor. Herneyse aynı zamanda şizofreni hastası kendisi , ama şöyle bunları ancak onunla aylar geçirirseniz anlarsınız çünkü dışardan mükemmel iyi bir insan gibi duruyor. İlk tanıdığımda onun mükemmel olduğunu düşünürdüm , ama oysaki ben hergün farklı bir adamla konuşuyormuşum. Bugün bana durduk yere kalbimi kırdın dedi ve ondan sonra iki saat benim yüzüme bakmadı. Ne oldu? Diyip durdum sürekli. Hep bilmiyorum dedi. İki saat sonra geldi sarıldı. Ben neden kalbini kırdım bilmek istiyorum dedim. Oda nerden çıkardın kalbimi kırmadınki dedi. O romantik adama büründü sanki yeniden ama ben artık sınırdayım doktora gitmeyi redediyor onu çok seviyorum bırakmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen çok uzattım biliyorum ama umarım beni dinleyen arkadaşlar olur
Sevgilimde kişilik bozukluğu var yardım edin?