Çoklu kişilik problemi olan bir sevgilim var? (biraz uzun lütfen okuyun)?

3 ay önce tanıştım ilk başlarda sorun yoktu herşey çok güzeldi gayet iyi anlaşıyorduk bana olan ilgisi hoşuma gidiyordu son bir aydır kendisinde tuhaflık hissettim bana olan ilgisinin azaldığını söyledi o gün ayrılalım halde dedim konuştuk ve ayrılmaya karar verdik normalde alkol kullanmaz o gün biraz içmişti dışardaydık ayrıldık çok üzüldüm tabi yoğun hisler besliyorum sevgi oluşmadı aramızda henüz ama çok hoşlanıyorum ertesi gün uyandım bana mesaj atmış günaydın aşkım diye şaşırdım dalgamı geçiyorsun dedim biz dün ayrıldık falan deyince şaşırdı şaçmala şaka yapma falan dedi inanılmaz şaşırdım sonra ben anladım sana bir şey anlatmam lazım görüşelim dedi buluştuk ve bana hastalığını içinde 5 karakter olduğunu söylediğini sürekli çeliştiğini ve zaman zaman bazı durumlar onlardan birisinin beynini ele geçirdiğini söyledi öyle zamanlar yaptıklarını hatırlamadığını ve beynini ele geçirenin kötü birisi olduğunu söyledi çok şaşırdım ilk inanmadım tabiki eve geldim araştırıdım biraz annesini aradım uzun uzun konuştuk bana oğlunun küçükken babasından çok şiddet gördüğünü ve bu hastalığın onun sonucunda oluştuğunu söyledi bugün bana benden ayrılmak istemediğini zaman zaman böyle şeyler olabileceğini söyledi ne yapmalıyım bilmiyorum elinde olmayan bir durum yüzünden onu terk etmek istemiyorum bana akıl verin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
yazarken bazı hatalar yapmışım kusura bakmayın kötü durumdayım içimi dökmek istedim yanında olmak istiyorum bende ama diğer karaktere geçtiğinde geçtiğinde beni çok kırıyor gerçekten ve bazen bu durum günlerce de sürebiliyormuş psikolog önersem yanlış mı yapmış olurum bilmiyorum her şey karma karışık.
Çoklu kişilik problemi olan bir sevgilim var? (biraz uzun lütfen okuyun)?