Erkek arkadaşım olmadan önce ki kullandığım instagram hesabında binlerce takipçi vardı, ilişki ciddiye binince hesabı silip yeni hesap açtım ve şu an sadece 50-60 takipçim var. Bence eğer ciddi bir ilişkisi varsa insanın kendine çeki düzen vermesi lazım. Tanımadığım yüzlerce kişinin fotoğraflarımı beğenip yorum yapması beni bile rahatsız etmeye başladı, onu nasıl rahatsız etmesin ki?
O ilişkiye başlarken bilmiyor musunuz sanki o kişinin nasıl biri olduğunu, bu aslında kıskanmak değil kendine güvenmemek. Bırakın insanların hayatına mudahale etmeyi, kendinizle barışık olun. Öyle kabul etmiyorsanız da başından kendinize göre birini bulun
Ben kıskanmam. Bana karşı da yapmasını istemem. Sevgilim olsaydı zaten ondan başkasına bakmam ki o da öyleyse takipçi sayısı yüksek olsa da fark etmez çünkü ortada güven kavramı var. Bir insanın takipçi sayısı az olsa bile bu onun aldatmayacagini mi gösteriyor ki bu yüzden takipçi değil ortada güvene ve sadık mı diye bakacaksin.
Bence kıskançlık özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Şahsen kendime güvendiğim için kolay kolay kimseyi kıskanmam. Sosyal medyada fazla takipçisi olması da beni memnun eder.
Evet sıkıntı ama kıskanmadan dolayı değil. Çoğu sosyal medyanın kölesi olduğu için. Beğeni almak takipçi sayısını arttırmak için şekilden şekle giren insanla olamam
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgilim; Sanatçı değilse Ünlü biri değilse Büyük bir işletme sahibi değilse Uçmak gibi üstün özellikleri yoksa Sıradan bir kadın olarak çok erkek takipçisi varsa ya seksi pozlar verip paylaşım yapıyodur, ya da herkese mavi boncuk dağıtıyodur. Çünkü erkek genelde umudunun olmadığı bir kadının peşinden gitmez ve birlikte olmak istemeyeceği bir kadınla arkadaşlıkta kurmaz.
Hayır da kendinin tanımadığı kişileri eklemesi bana itici geliyor, çıkarması gerekir bu yüzden... Amacının dışında kullanılmasına anlam veremem ben sen mahalle kültürüyle büyümüş bir kızsın neden ünlüymussun gibi davranıyorsun?
Benim çok takipçim vardı. Kapattirdi ama ben aşağı kalir miyim bende ona kapattırdım. O acarsa bende acarim. Kiskanclik yapan o. Ama şimdi kafa rahat kiskanicak biseyler olmiyo sosyal medyasizz ohh
Ne kadar güvenirsem güveniyim bir kızın ona bakmasına tahammulum yok güvenle alakalı olan bisey degil benim icin evet güvenirim belki o hic birine kotu niyetle bakmiycak ama ona ne gozle bakacaklarını bilemeyiz.
Muhattap olmuyorsa kimseyle ne sorun olucak kendinin takipçisi olsun ama kendi takip etmesin yoksa bende kıskanıyorum kontrollü ıyidir.. bisey yapmak istese hertürlü yapar birazda rahat birakicaksn öylesi daha iyi..
İşi ile ilgili bir takipçi bolluğu varsa sorun etmem ama sürekli kendisinin yakışıklı fotoğraflarını falan paylaşıyorsa ve deli gibi kadın like ı geliyorsa oturur bir konuşurum tabiki.
Ben de istemem öyle takipçi falan. Hoşuma gitmez yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Takipçi olayı aşırı saçma bişey hiç tanimadigin insanlar senin fotoğrafını begeniyor yorum yapıyor hiç mi rahatsız olmuyosunuz la? Hem ne malum fotograflarinizi alıp başka sitelere koymadiklari?
En İyi Cevaplar