Sevgilinizin sosyal medyada eski sevgilisi ile takipleşmesi ayrılık sebebi midir?

Sevgilinizin sosyal medyada eski sevgilisi ile takipleşmesi ayrılık sebebi midir?
Benim için evet ayrılık sebebi onu yaparsa ben de bildiğim bütün erkeklere mavi boncuk dağıtırım çünkü eski sevgiliyle arkadaş kalınmamalı eski hatıralar ortaya çıkar eski defterler zaten sana önem verseydi eski olmazdı değil mi
Evet, güzel cevap :)
Zaman buldukça ve gördükçe geliyorum :) İstersen davet de edebilirsin zaten " soruya davet butonu ile. "
ama gelirim :)
Eski ilişkisini hâlâ bir yerlerde tutuyorsa o zaman benimle olan ilişkisi de ilişki değildir. Böyle bir konumda görmek istemem kendimi, bu yüzden ayrılık sebebidir.
Ne abartmışlar ya 😂 geçmişi geçmişte bırakmayı beceremeyen herkes evet demiş. İradesine sahip çıkabilen bir Allahın kulu yokmuş sanırım.
Evet. Müsamaha yok bu konuda
Cevap
9Cevap
Evet ayrılık sebebidir.. takipleşmeyi bırak düşünmesi bile benim için ayrılmak demektir.. zaten hala takipleşiyorsa olmaz o ilişkiden.
Mezar modellerini tek tek atarım seçtiği bir tanesi ile önce onu gömer bir uca da sevgilisini gömerdim
Ah neler yazarım şimdi de terbiyem el vermiyor sjsjsjsj neler olur nelerrrr sjsjsjsj
:d :D :D
Düşününce bile tepem atıyor sjsjsj
Takip etmesi, ona kendini farkettirmeye çalışması, onu kıskandırmaya çalışması falan hep ayrık sebebidir. Yallah Arabistan’a
Evet. Eskide kalmış demektir. Bana eskide kalan değil, geçmişe sünger çekip geleceğini bana veren adam lazım.
"Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun be adam?" moduna girdim soruyu okur okumaz. Aklımdan dövmeli saç baş yolmalı fantezi geçti.
Ayrılık sebebi değil, çıkartması rica edilir
Hatta direkt engelleme sebebidir. Aşkımdan öleceğimi bilsem de arkama bakmadan ayrılırım
@Kehribark 'ın yoruma bayıldım yaa.
Eski ya adı üzerinde.
Niyet önemli... yani iyi tarafından bakmak istiyorum ama olmaz ya yani tamam her şey iyi kesinlikle yedek de tutma falan yok diyelim yine de saygısızlık bu yeni ilişkiye ayıp olmaz kesinlikle
Ansızın engel yer g*v*tör değiliz
Israrla takip etmek isterse evet.
Kesinlikle öyledir.
Takiplesemez. Arkadas degil bu eski sevgili.
Nedenini sorardım önce
Evet ayrılık sebebidir
Kesinlikle
Kaos sebebidir ama nasıl anlarım bilmiyorum. 🥹
Evet ayrılık sebebi
Hayır değil normal bir şey
Ayrılık değil kırgınlık sebebi.
Kesinlikle evet
Evet ayrılık sebebidir.
Evet
Evet öyle
Çıkarmıyorsa evet