https://youtu.be/hatGDfQ4I9E
Deyin ona; çoktan kalktı kalpten, gidenin naaşı

Bunlar çok göreceli ya. Kimileri için sevgilisinin sosyal medya hesabının olması, kimleri takip ettiği, saat kaç gibi girdiği ya da çıktığı her şey mesele olabilir. Büyük konuşmak istemiyorum ben, ayrılık sebebi olarak görmem için bu konunun ilişkinin çok içinde ve etkili oluyor olması lazım 🙃
Hahah stalker mod on
Yeap ddsd
Senide stalker olarak düşünemiyorum Nalaaan 😃
Deme öyle Nalan. Ummadık taş dedikleri dgdf
Yokya neden etsin? Fenomen sonuçta. Takipçisi az olup mesaj kutusu kalabalık olmasından iyidir bence kuzu.
Birini bin kişi ister bir kişi alır 🙃
Ben anlatamadım, sen anlat 😃
Seni bu yüzden uzuyorlarsa üzmesinler biz asik olduğumuz zaman diğerlerine kör ve sağır oluyoruz garantili bir şekilde
☺️✌️ bu ben, bu biz
HAyır rahatsız etmez
Hele de sevgilimle aramızda güvene dürüstlüğe daalı bir ilişki varsa zerre sorun olmaz.
🙏
👍
Teşekkürler
Ricalar 🙏
Sosyal Medya hesaplarının şifresini ben bilirsem sorun olmaz,,, 🧐
Onuda vermiyorlar, devlet sırrı mübarek 😃
Vermiyorsa biri var demek olur, buda ayrılık sebebi net👍
Belkide sadece aptalca güvenmek.
Bende öyle yapıyorum biliyomusun😌😂
Güvenmeyi seçiyorsun dimi?
Evet evet Allah kahretsin evet Çok sevince söz geçmiyor kalbe inandırıyosun kendini😂herşeyiyle kabulleniyosun 😌
Eh işte, tamda ondan oluyor 😅
Aynen öyle😌
Thanks baby
Ricalar tatlım
Cevap
48Cevap
Güven olduktan sonra gerisi teferrüat
Benim bu takipçiler konusunda biraz geride kaldığımı düşünen çok olacak ama, önemli olan benim bu konudaki doğrularım. Sevgili pozisyonuna gelmişsek sosyal medyala o karar iç içe olma taraftarı değilim başkalarıyla paylaşacağı şeyleri benle paylaşsın ki benim ne kadar özel olduğumu göstermesi daha çok sevgimizin kenetlenmesine neden olur.
Az takipçisi olması onu rahatsız eder mi? Eğer ederse beni de çok takipçisi olması rahatsız eder çünkü o zaman o kişilerden bir beklentisi olduğunu düşünürüm. Ama 1 kişi de olsa 100 kişi de olsa aynı kafasında düşünüyorsa o zaman 1 milyon kişi de takip etse umrumda olmaz.
Umurumda değil ne yaparsa yapsın.
Önemli olan benim yanımda telefonu elinden bıraksın.
Sürekli elinde telefon olan sevgiliyle işim olmaz.
Kullanma saatini bilmeli.
Yani telefonu ihtiyacı kadar Kullanmalı.
Takipçileri için bir gönderi paylaşıp beni almaya çalışan kişi den hayır gelmez.
Hayır asla rahatsız olabileceğim bir konu değil. Bunu gizli saklı fake hesaplarla yapan adamdan korkarım , bir çok kisiyi takibe aldığı ve benim bildiğim hesabından rahatsızlık duymam
Her zaman güven duygusu varlıgını surdürdukçe, çiftler bir birlerine her zaman dürüst ve şeffaf oldugu sürece hiç bir sorun oluşacagını sanmıyorum.
hayır sevgilimin benimle olan bağına bakarım. Herkesle içli dışlı sohbet içinde olmaması da güzel bir etkendir.
mesele onu çok takip eden değil ki
benimle olduğunda sosyal medyada fazla zaman geçirmesi
bu beni rahatsız ederdi:)
Takip ettikleri önemli papatyam. Ben gibi olmaz sevgili... benim kimseyle işim olmaz sadık biriyim.
Karşı tarafı bilemem 😌
Umarım eniştemiz de senin gibi sadık biri olur ♥️
Asla rahatsız etmez bu konuda geri kafalı değilim
Takipçisi değil kimi takip ettiği daha önemli bencee 😁😁😁
Katılıyorum bencesi ✌️
Satıyorum.. satıyorum.. saaaattım 😅
Ayrılan net canı sıkılıyodur böyle ayrılık sebebi mi olur
:D öyle ayrılık sebepleri var ki aklın hayalin durur
Biliyorum ya eski sevgilim anneler gününü kutlamadım diye ayrılacaktı benden de sonradan aklı başına geldi heralde daha anne olmadan ne alakaysa 😂😂canları sıkılıyo bazılarının 😊
😂😂 bak bu da iyiymiş
Nerede kalabalık orada alabalık olur. 😃 Cokluktan ne doğar biliyoruz. Kır dizini otur dibine derim, o kadar. 🤣🤣🤣 Ben rahatsız olursam takipçiler tüyer zaten. 😃 Şeytan yapacaksınız zebani olurum. 😁
Saçmalamayın, bundan da tartışma çıkacaksa zaten ayrılın gitsin. Yok son görülmesini kapatmış, yok mesajıma geç cevap veriyor, yok sosyal medya da nereleri takip ediyor... Aaaahhh abi seviyorsa bırakmaz zaten, daha ne diyim.
Yazan ve yürüyeren çok olur.
Tek tek yolmak yorar beni şimdi o kızları 😃
Hahah eğlence is loading 😃
Ahahah dimi 😃
Ben oldum olası saç yolmam :D en uyuz olduğum şey
Bende yumruklar konuşur 😃 ama okadar hatuna yumruğum yetmez 😂
Hahah :D çok kalabalık da olmasın eniştenin listesi 🙏
Fenomenlerden uzak durmak lazım 😂😂
İviit 😃
Her zaman söylüyorum birini bin kişi ister akıllı ve zeki olan kişi alır. Yani çok takipçisi olsun banane sonuçta benim olmuş geriye artık o takipçileri silmesi kalıyor ki seven insan bunu yapar
Ayrılık sebebi değil tabiki ama rahatsız eder ister istemez...
Demirden korkan trene binmez 🤣 önemli olan sayılar değil zaten güvenmiyorsan sevmezsin sevdiğini zannedersin belki ulaşılamayan bir hedefe ulaşmak istersin
Nasıl rahat ediyorsa öyle takılsın.. ama sırf beğeni takip için video akımları vs resim paylaşıp nasılım diyorsa. Bana ters.. sosyal hesabını sadece kendine özgü kullanmalı başkasına göre değil
Fazla takipçinin olmasını kıskanırım. Nolursa olsun insan fazlalık içinde mutlak birinin yaklaşımına göre kayma yapar. Bu işin lamı cimi yok. Öyle bir anda bir güzel en zayıf anında seni yakalayıverir bilemeden. Yoku moku yok, insanız insanı biliriz
Hayır etmez. Benimle olduğunu hareketlerinden ve tavırlarından anlıyor ve güveniyorsam rahatsız olmam.
Valla hiç sıkıntı etmem bir ara 40k takipçisi olan bir sevgilim olmuştu ilgi göstermediğimi söylemişti ama bir türlüde terketmemişti ilginçtir ki :D
Sevgili olmadan önceki haliyle sonraki hali aynıysa sıkıntı değil. Sallamıyorum artık böyle şeyleri fhsod
Hayır. Dengesini koruyabildiği, özel hayatını çok göz önünde yaşamadığı sürece sorun etmem. Ayrılık düşündüremez.
Hayır rahatsız etmez. İnstagramda güzel paylaşımlar yaptığı için bir sürü takipçisi var, yakışıklı da olunca kızlar sürekli takip ediyor jsdhsjdh
Rahatsiz etmez kimleri takip ettigini gordugum surece sorun yok. Gizliden yaparsa ve sonradan ogrenirsem sorun olur 🙄
Evlendikten sonra sosyal medyalark kaldıracağım kapalı kalsın
Hahah mantıklı
Mantıklı sosyal medya evliliği zedeliyor
Evet beni rahatsız eder ve bu konuyu onunla konuşurdum.
Benim ediyor. Çok takipçi rahatsız eder beni. Nedeni tam olarak bilmiyorum.
10 bin takipçisi vardı yinede ayrılmadım ondan keşke ayrılsaydım 😅
Kız çoğunluksa ben sevgilim değil ekleyeni dahi kabul etmiyorum, sıkıntı büyük
cevresı genıs olabılır.
rahatsızlık boyutuda olabılır.
100k takipçili yayıncı bi sevgilim vardı. bu rahatsız etmiyordu ama kız takipçilerinin yorumlarına kalp flan bırakıyordu o çok rahatsız ediyordu zaten yürümedi ayrıldık
Xp ilk 10 üyenin tek sevgilisi yoktur..
Fenomenler kendine pay *..
Kimler ekli diye istemsizce bakarım ama asla ayrılık sebebi olamaz
Evet rahatsız eder, ayrılmam uyarırım. Dinlemesi gerekir, dinlemezse sıkıntı büyük.
Kendini bilen insanlarla beraberseniz bu asla sorun olmaz
Takipçilerini umursamam ama takip ettiklerini umursarım diyelim.
Ayrılma sebebi değildir. Rahatsız eder. Kontrol ederim. Sorarım.
hayır hayır neden rahatsız etsın asla ayrılık sebebı bole bısı yuzunden olwaz
Ayrılık sebebi olmaz ama biraz nası desem kafamda hep bir kurt dolaşır Temkinli olmak gerek diye düşünürüm
Karşı tarafın ayrılık sebebi gerçekten böyle saçma bir sebepten olsaydı, bunu bahane olarak adlandırabilirdim.
her önüne geleni takip etmiş oluyor tabiki rahatsız eder
Erkek adamın çevresi çok sevdiği tek olur. Neden rahatsız olayım ki
Direkt sosyal medya hesabı olması rahatsız eder ki zaten kullanıyorsa sevgilim olmazdı
Yooo ne rahatsız edecek yaw he biz neden rahatsız olalım. 10 bin kişi takip etsin hiç sorun değil çok normal bir şey
Takıp ettikleri ilgilendiriyor beni
Edebilir evet, bunu karşılıklı konuşmak gerek
Eder tabi o liste ayıklanmalı
yoo ne guzel bir basari elde etmis desteklerdim
Şimdi, görmezden gelmem dersem buna kim inanır 😃
Güvenim tamsa niye rahatsız etsinki?
Hayır, benim için sorun olmaz
Konuşursa onlarla rahatsız eder.
O sayının içindeki görüştüğü kısım önemli.
Kısmen rahatsız olurum güven meselesi birazda !
Aşırı fazla olmadığı sürece sıkıntı yok
Hoşuma gitmeyen şahıslar varsa kavga çıkabilir.
Eder. Huzursuz eder.
Anlıyorum :D
Bunu da anladım :D
Bende bayılıyorum kendime
Güveniyorsam, o güveni sağladıysa sorun yok.
Bu da herkesin inanmak istediği kilişe bir söz. İnsan içinden şöyle der, ben sana güvenmek istiyorum ama etraf kötü...
Güven uzun uğraşlar ve zaman sonunda yükselen ama en ufak bir hatada yıkılan bir şeydir. Bu yüzden başta hiç bir insana güven duyamazsın. Yani güveniyorsam şeklinde başlayan sözler bana inandıtıcı gelmiyor. Şöyle diyebilirsin. Onu kaybetmek istemem. Bu yüzden buna katlanmaya bakarım. 😉
Şimdi şöyle bir şey var. Yalan dolan işler bi yerde patlak verir, er ya da geç ortaya çıkar. Güveniyorsam ve bunu boşa çıkardıysa o zaman dakika durmam onunla. Ama güven sağladıysa, ki bunu sağlamak kolay değil :) o zaman sorun yok istediğini takip edebilir, takip edilebilir
Sosyal medya hesabına bakarak evlenirim zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?