Belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak her şeyine karışırım 🙄

Belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak her şeyine karışırım 🙄

Hayır tabi ki de ben karışmazdım. çünkü sevgilime takip konusunda güvenirim her zaman.. birbirimize karışmaz ve kısıtlamayız zaten eğer bu olursa bunun sonu da olmaz. bugün ben takibe karışırım. yarın o o arkadaşlarıma karışır böyle elinde sonunda kavga ederiz.. zaten eğer gerçekten aşıksa insan. karşıda ki demeden davranışını düzelmesi lazım her şekilde..
Evet çok basit bir karışmam oluyor;
Çok basit isteklerim var bu konuda.
Ve diretirse uzatmıyorum, süre veririm. Düşünsün taşınsın.
Takipçi sayısına anlam yükleyen içi boş bir kızı asla hayatımda istemem. Bu kadar basit düşünen bir sevgilim olamaz.
Arada da gözümün tutmadığı insanlar olursa, konuşurum, kim bu neci diye anlatmasını isterim baktım hala tutmuyor çıkartmasını isterim. Çok basit.
Şuna bile laf edenler var usta yaw
Gereksizler.
Hoşuma gitmeyecek bir şeyi yaptıktan sonra karışsam ne karışmasam ne gözümden düşer bi kere. Takipten çıkmasını isteyip sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranamam.
Karışmam yani zaten tanımadığı ve önüne gelen herkesi takip eden birisiyle hiç sevgili olmam, tanıdığı insanları da çıkarmasını falan istemem açıkçası
Kardeşim, her şeyine karışırım demek olayları biraz fazla kontrolcü yapabilir. 🌐 Bence her şey de biraz denge önemli. Sevgi ve güven üzerine kurulu bir ilişki, sosyal medya takipçilerine kadar gitmez diye düşünüyorum. Ben de sosyal medyada aktifim, ama kendimle, hobilerimle ve teknolojiyle ilgilenmek varken sevgilimin takibine karışmak biraz gereksiz olur sanki. Herkesin biraz özgürlüğü olmalı bence. Ne dersin? 😊
Cevap
25Cevap
karışırım tabikii alışveriş fenomenleriydi butiklerdi filan hepsini engellerim
Hayır sorun etmem o ne yapması gerektiğini bilir
Flört ettiğim adama takip atan şahsın da takibi kabul eden flörtün de gelmişinin de geçmişinin de saydırırım sövdürürüm. O telefondaki desibelim yüzünden kulağını alev aldırıp telefonu karşıki dağlara fırlattırırım adama. O da yetmez kalkıp evini basarım düşünürken bile bana geldiler bi 😂😂
Bbb ne var ya 🤦🏻♀️ otursun oturduğu yerde uslu uslu. Katil olmak için çok gencim
Eskiden olsa hayır derdim ama artık hayır dememek gerekiyor jshsh gözüme batarsa alttan alta o kişiyi takip etmemesi için küçük sinyaller gönderirim direk söylemem
Takip ederim bakarım ama öyle gereksiz huzursuz olacağım bir şey olmadığı sürece müdahale etmem..
Yalnız cevap çok orijinal. Belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak.😁 yalnız o yetki iki tarafada verilmiş :)
Takip ettiği kişilere bağlı tabii. Sevgili konumuna getirmişsem bazı şeylere karışmaya da hakkım var.
Saçma insanlar varsa bir bu ne böyle derim, gerisi onun tepkisine kalmış. Ama kesinlikle rahatsız olurum.
Evet karşırım ve aynı şekilde o da benim hesaplarıma takipçilerime filan karışır sıkıntı yok...
İnstegramda her şey yapablir ama ksde nefes aldırmam hjk
Yoo burdakilere güvenmiorum sadece 🤧
Bir erkek kendini bilen kendine güvenen öz insansa karışmam.
Bu sosyal medya yüzünden ilişkiler topal oldu yürüyemiyor 😂🤣
😂😂
Hadi gözümüz aydın 😂
sayısına felan takılmamda karşı cins takip ediyorsa karisirim
Yalnız belediye sana yetki verirse artık sevgilin olmam🙄
Önce teklifi görelim😚
Güven temelinde karşılıklı güven ve bağlılık olmalı çiftlerin arasında, karışarak bir yere varmak mümkün değil gerçekten.. Birbirlerine bağlı iki insanı ne yapsalar ayıramazlar kesinlikle.. Karşılıklı güven çok önemli bu nedenle..
Takipçilerine değil de, takip ettiklerine karışırım.
Karışırım ya içine giydigin donun rengine kadar jxjs abartiyorum evt
Listesinde kefil olmadığı herhangi bir canlı barındıramaz, kefil oluyor ise de yaşanan herhangi bir problemde sonucunu baştan kabul etmiş sayarım..
Ben de karışma gibi bir huy yok. Ben söylerim. Dileyen yapar dileyen yapmaz. Koca insanlarız. Kimi takip edip etmemiz gerektiğini bilmemiz gerek.
Aslında kendisi karışacak bir şey bırakmamalı biz söylemeden.. ama baktı bir gelişim yok insan karışıyor ben de yapıyorum maalesef.
Belediye nikahı olanlara o yetkiyi veriyo ama
O sebeple sevgili olarak bazı sınırları asma hakkın yok bence
Sevgililik te yok
Karışmam. Rahatsız olduğum bir durum varsa konuşuruz. 🍃
Karışırım tabi. Saksı değilim ben saksı değilim 😂
Güzel kızlar kalabilir erkekleri çıkarması lazım takipten
Karışmama gerek yok o nerede nasıl davranacağını iyi bilir.
Kafası çalışan birisi olacağı için bu konularda beni yormaz.
Karışmam hovardalik yapmadığı sürece problem yok
Öyle boğucu ve sıkıcı değilim, kendim de çok fazla kullanmıyorum.
Şimdi karışmak lazım adettendir 😂😂
Haha 😂😂
Sevgilisi olan veya evli adam kadın takip etmez. d
Çok güzel sert gelirim dkjgjf
Yani sorarım kim olduklarını
Sonra çıkartırırım insanların tanımadığı kişileri takip etmesi çok saçma
Çok fazla kız varsa karışırım tabii
Kimi takip ediyor ona bile bakmıyorum
Telefonu alıp seni engelliyeyim de gör😂
Aşkınız buraya kadarmış🥺
Detay evlilik teklifini andırıyor 😀
Karışmama şansım yok sıfır ya valla