İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı.
Benim için böyle şeylerin önemi yoktur diyordum ama 2 sevgilim de de aynı şeyi yaşadığım için artık taviz vermiyorum. 2 yıllık beraberliğimizden sonra 1. si ile tartışmamızdan sonra artık hayatında biri olduğunu söyledi. 4 ay sonra kulağıma sosyal medyadan tanıştığı o kişiden ayrıldığı geldi. 2. sevgilime de güveniyordum ancak aramızda sürekli tartışmalar oluyordu. Elbette bu sefer hazırlıklıydım. Sosyal medya'da ne yaptığını, kimlerle tanıştığını, neler yazdığını görebiliyordum. Hiç bunları bildiğimi hissettirmedim. Ancak bir çocukla tanışmış işi epey ilerletmiş. Benimle birlikteyken çocukla yazışmalarında eski sevgilim diye bahsediyor bir yandan da benimle anlaşamadığını ve benimle ilgili aşağılayıcı kelimeler kullandığını gördüm. Hatta benimle ilgili yaptığı şikayetleri okuyarak kendimi düzelttim hala yaranamadım. Hediyeler aldım, konserlere gittim sarıldım hep , benimle tartışma çıkardığında ağzımı bile açmadım hep haklı olduğunu kendimi düzelteceğimi onu ne kadar sevdiğimi söyledim. Ancak tüm bunlara rağmen çocukla yazışmaları daha da arttı ve buluşmaya karar verdiler. O tarihte 5 günlük yurtdışı tatiline birlikte gideceğimiz söyledim. Buluşmasını iptal etti. Karşı tarafa amcasının hasta olduğunu 5 günlüğüne almanyaya gideceğini yazmış. Artık 4 dörtlük biri olduğumu sanıyordum. Bu sefer tartışacak birşey kalmadığı için benim giyimime, biraz göbeğim olduğu için ona karışıyor ve sürekli benim vücudumla ilgili aşağılayıcı şeyler söylemeye başladı. Kolların ne kadar kıllı ya senin ayı kolu gibi, dişlerin çok komik vampire benziyorsun, bu ayakkabıların iğrenç, kulaklarının bu kadar kepçe olduğunu hiç farketmemiştim gibi... bunların dozunu giderek arttırdı. Hiç kızmadım ve laf etmedim. Senin gibi bir sevgilim olduğu için ne kadar şanslıyım bana yanlışlarımı gösteriyorsun diyordum. Bir yandan çocukla yazışmaları ilerlemiş ve hatta bel altına inmişti. Artık o na karşı saygım ve sevgim bitmek üzereydi. Bu işi biraz daha uzattım ki kadınları biraz daha tanımak için
... bunlara da olumsuz bir tepki vermeyince aileye geçti annen şöyle, kardeşin böyle diye. Bu arada çocukla buluşmalarını gerçekleştirmişlerdi. Çocukla ilgili biraz araştırma yaptım. Çocuğun ailesinin durumu gayet iyi fakat çocuk uyuşturucu kullanıyormuş tedavi görmüş şimdi yine kullanıyormuş, eski kız arkadaşı yabancıymış kızı dövmüş filan bunları öğrendikten sonra artık buluşmalarına da karışmadım, belasını bulmuş dedim ve benimle zaten bahaneler söyleyerek görüşmelerini azaltıyordu ben de hiç aramamaya başladım. Artık o çocukla birlikteler. Esrar partilerine de katılıyormuş demek ki layık olduğu hayat buymuş buldu.
@Kumralizmm o da bana kalsın bunu yapabileceğin birçok yöntem var ben biraz pahalı olanını seçtim gerçekten çok pahalı. Elbette bu işin üstadlarıyla görüştüm onların verdiği bilgiler sayesinde.
Manitalı birinin karşı cinsle ilişkilerine sınırlama getirmesi gerekiyor. O yüzükler takılacak, antenler açılacak, dışarı bakılmayacak yoksa babalara gelir o muhabbet.
Benin için sorun değil. Karşı cinsle takipleşebilir fakat iletişim kurmamak ve fotoğraflarına beğeni yapmamak ve en önemlisi de ara sıra sosyal medya hesaplarını kontrol etmeme izin vermesi şartı ile kabul edebilirim bu durumu ancak.
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
140
Cevap
95
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Karsi cinse ilgi duyuyor, merak ediyor. Benim icin birmistir eger oyle bir durum olursa. Ben flirt doneminde bile dikkat ederim boyle seylere. Hani surekli kiz takip ediyor mu diye. Bana abaza geliyor boyle tipler. Isim olmaz.
Ayrılık değil ama kıskançlık sebebi, durup durup delirebilirsin hatta kızı stalklayıp yine delirebilirsin 😁 Amaaan oluyor yani en iyisi sevgiliyi boş bırakmamak, bir de karakter meselesi, adam özgür ruhluysa onu dizginleyemezsin ki ben öylesine mest oluyorum işte...
öyle bir algı yaratılıyorsa o zaman kendisini eve kitlesin, bütün teknolojsini elinden alsın, mağara yaşamı gibi sadece 4 duvar arasını rave görün, sonra niye sevgilim olmuyor niye evlenemiyorum diye ortada dolanın? anlamak zor bu tarz insanları... aslında 259 karakter ile anlatılmazda ben kısa kesiyorum.
kıskanmakla uzaktan alakalı bir durum eğer sende karşı cinsi takip ediyosan oda edebilir ilişkide herşey karşılıklı olmak zorunda. meshep genişliğiyle alakalı bir durum değil birbirinizi bu tarz küçük şeyler yüzünden sıkmaya gerek yok yıpranırsınız şahsen ben sevgilimin takip etmesini istemedim oda zaten kendi istemedi bende takip etmiyorum anlaşıp gidiyoruz hayırlısı herşeyin.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
İlk kez böyle bir şey oluyorsa bir açıklama beklerim arkadaşı olabilir kuzeni olabilir. Fakat bu durum tekrar etmemeli tekrar ettiği takdirde ciddi bir mesele haline gelir.
Takip etmesi değil de yorumlaşma ve samimi tavırlar fark edersem hiddetimden korksun, değilse durduk yere problem çıkarmam ama bu kıskanç olmadığımı göstermez.
Yüzyüze görüştüğü arkadaşlarını takip e der ona lafım yokta tanımadığı birini takip ederse tipini beğenip etmiştir ve bu bir sorun direk güvenmem ya da güven duygusu yıkılır.
olmaz. insanın karşı cinsten kişilerle de aşırıya kaçmamak suretiyle bağı olabilir. sorun olur diyenlerde aşağılık kompleksi vardır, kıskançlık değil. sebepsiz yere kıskanmak aşağılık kompleksine dehalettir.
Hayır tabiki ayrılığa kadar gitmemeli çok saçma olur, iyi anlaştığı arkadaşları vardır, okuldan tanıdıkları da olabilir bunun için bitmez ki bir ilişki. Ama hareketlerine dikkat ederim o ayrı
arkadasi ise takip edebilir. Ve ya bu kişi ona bilgi katan komik vs videoları olan birisyse takip edebilir ama sırf güzel kız dış görünüşunu beğeniyor falan açık saçık giyinen bir tipse takıp edemez
Telefonuna takip yazılım yüklerdim. Böyle aptalca sebeplerden ayrılmam. Takip yazılım yükler en yaptığına bakarım eğer kötü bişeyler yapıyorsa güçlü kanıtlarla ifşa ederdim.
Güven duygusu asla oturmaz lakin biraz güveniyorsam karişmam. Bunu vasıfsızlik olarak niteyelen kezbanlarimiz var. Zaten onlarida hayatima dahil etmiyorum.
Bence olamaz cunku normal arkadasi olabilir bence ne yaptigini izlemeli ve davranislari sana krsi degisirse eger ayrilmalisin bilki ona karsi hissttigi vardir...
En İyi Cevaplar