Hayatta en çok kınadığım şey başıma geldi ne yapmalıyım?

Eşimden geçen yıl ayrıldım. Aldatıldım diyelim kısaca.7 yıl evli kaldım. Evliliğim boyunca eşime hep sadık kaldım. İyi bir eş olmaya çalıştım ama olmadı. Bir yıldır kafamı dinledim hayatıma kimseyi almadım. Almayı da düşünmüyodum. Eski bir arkadaşım mesaj attı. Boşandığımı öğrenmiş. Teşekkür ettim. Sonra aradı bu konuyu uzun uzun konuştuk. Aklımda hiçbir şey yoktu. O da geçen yıl evlenmiş. Mutluluklar diledim. Ertesi gğn tekrar aradı. Her gün günaydın msjları atmaya başladı. İlk başlarda pek anlamadım. Konuşmalar uzadıkça yakınlaşmaya başladık. Çok uyardım eşine yazık dedim. Kendimi geri çektim. Israrlarına devam etti. Sen benim hayatımın ikinci yarısısın dedi. Eşini sevmediğini söyledi. Durum sadece seninle aşakalı değil senin bir suçun yok dedi. Ben de kapılmaya başladım. Başka bir şehirde yaşıyo. Beni görmek için iki günlüğüne geldi. Birlikte kaldık. Onun oldum. Sonra çok pişman oldum. Görüşmeyi kestim. Engelledim bunu. En yakın arkadaşımı aramış. Beni çok sevdiğini asla bırakmayacağını, bundan sonra karşıma boşanıp çıkacağını söylemiş. Çıkmazdayım
Hayatta en çok kınadığım şey başıma geldi ne yapmalıyım?