Hayattaki en büyük pişmanlığım?

Hayatımda ilk kez birini hayatıma aldim ilgisinden dolayı hoslaniyor zannettim hoşuma gitti buda benim 11 ay sürdü iliskimiz ve prenses resmen oydu ilişkide alttan alan bendim hiç erkek gibi davranıyordu bi mekana gittiğimizde hesabı ben ödüyorum mesela hiç elimi cebime atayim demiyordu herneyse işte ayrıldıktan sonra öğrendim bana tamamen cinsel amaçlı yaklasmis 6 . Ayimizda yakinlasmalarimiz oldu oral manada sonra ilgisi sevgisi azaldi tahamulsuzlesmeye başladı falan vaktini ayirmiyordu cart curt bahaneleri vardi falan sonra anladım ne kadar şerefsiz biri olduğunu o kadar pismanimki yani geriye dönüp baktığımda kendime sorduğumda en büyük hata olarak bunu görüyorum ve o kadar pismanimki anlatamam... güvenimi kırdı yarı yolda bıraktı beni ahımı aldı aldı ayrilan bendim çünkü bana mental olarak zarar veriyordu dayanamadım sonra hep beni suçladı klasik narsist davranışları... ya ne bileyim ben o kadar ah ettimki beddua da ettim allahada havale ettim resmen kullanmak için yaklasmis bana ve ben tamamen her seyi sevdiğim için yaptım ona ama o beni hayal kırıklığına uğrattı hep aklıma geliyor canım acıyor kendimi kirlenmis hissediyorum 😔
Hayattaki en büyük pişmanlığım?