Kendimi çok kötü hissediyorum. Yaptığım hata benim hayatıma mâl oldu. Sizce ben ne yapayım?

Ben erkek arkadaşımla ilişkliye girdim. Artık ben bir kadınım ama diğer herkes beni kız olarak biliyor. Erkek arkadaşım çok psikopat andan ayrılmanın çabasındayım. Ne olursa olsun ayrılacağım. Bir erkek ark. daha biliyordu benim bu durumumu sonra işte ben seninle evlenmek istiyorum dedi. Bende dedim bu şekilde mi?
Senin yüreğini biliyorum ben sen temiz kızsın Allahın izniyle sen şuandan bir kurtul direkt gelicez seni istemeye dedi.
Sonra işte bazı cinsel konuşmalar falan oldu. Dedi eğer sende istersen yapalım mı?
Önce ben demiştim bu haldeyim kaybedecek birşeyim yok sen yaparmısın diye.
Neyse sonra bir gün belirledik kendimize. O gün bizim günümüz olacaktı.
Sonra ben kız akrabasıyla konuşmasına sinir oldum böyle kız yüz vermiyor buda bana olan cevaplarını geciktiriyor falan. Bende bir durum paylaştm facede. Bana mı bu dedi. Üzerinemi alındın dedim. Falan böyle tartıştık. Tamam dedi istemiyorsan bana açık açık söyle. Dedim o olayı yaşamicaz. Sonra işte tamam falan dedi. Birsürü birşeyler dedi. Neden böyle değiştin neden soğuk davranıyorsun falan. Galiba bende biraz giderli konuştum. Tamam ben çıkıyorum dedi kafamı dinlicem. İyi tamam dedim. Bu kadar sıkıntın varsa hiç konuşmayız dedim. Sen yazana kadar yazmam dedi. Yazarsan cevaplarım. Bende dedim ben yazmicam. Tamam dedi. Dünden beride konuşmuyoruz. İnadım inat çok içimden yazmakta gelse yazmicam.
Şimdi sizce ben nasıl tavır sergilemeliydim?
Ve bundan sonra sergileyim?
Kendimi çok kötü hissediyorum. Yaptığım hata benim hayatıma mâl oldu. Sizce ben ne yapayım?