Bilmiyorum belki gerçekten pedofili durumuna düşerim, ama bu takıntı halinde olan bir şey değil. Ben 18 o ise 13 yaşında ama kendisi üçüncü sınıf gibi. Alakasızlıktan bahsetmiyorum veya çocukluktan, yani cidden 8 yaş grubuyla anlaşabilecek seviyede ve zaten yaşıtlarıyla değil, 4. sınıflarla takılıyor. Onu gerçekten çok seviyorum sanırım, bu bana baya tuhaf geliyor ve arkadaşlarım bu konuda bana pedofili sıfatını takıyor. Çocuk ise beni hiçbir şeyi olarak görmüyor, zaten psikolojisini de bozmak istemem. Beni ne zaman görse vuruyor sinir ediyor gitmemi istiyor. Özür dilesem de aynı hareketler. Ah boğa burcuymuş bide. Ona kendimi nasıl sevdirebilirim bir abla gibi? Ve bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
+1 yılPedofili olduğun için arkadaşların sana pedofili diyor olabilir mi. Evet sen pedofilisin. Pedofili olduğun için psikriyatiste gitmen gerek. Pedofili olan herkesin psikriyatiste gitmesi gerek.
060 Yorumla
Soran+1 yılbu yargının sebebi sana düşmemeli
- +1 yıl
Kimsenin seni yargılamasını istemiyorsun ama konuyu açan da sensin. Madem ki BAYAN PEDOFİLİ büyük gururunun (!) yaralanmasını istemiyor o zaman küçücük çocuğu tavlayıp yatağa atmaya uğraşacağına bir psikriyatiste gidecek.
Soran+1 yılyatağa mı? pis düşüncelerinden arında karşıma geçip konuş, aklım gücün milletle sevişmekteyse bu benim elimde olan bir şey değil, psikoloğa gitmesi gerekenin sen olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılaklın gücün* olacaktı (::
- +1 yıl
Kızın yaptığı yanlış olabilir ama senin zihniyetin dahada yanlış acilen şu cahilliğini bir kenara bırakmanı tavsiye ederim ve direk aklına sevişmek geliyosa heleki bu yaş farkıyla bence senin pedofili olma olasılığın kızınkinden daha yüksek bir psikiyatrise görün tatlım
- +1 yıl
HA HA biliyor musun şimdi neden 13 yaşında bir çocuğa aşık olduğunu anladım çünkü zeka seviyen 13 yaşındaki bir çocuğa yetiyo. Dur dur hatta ona bile o küçücük aklın yetmiyo ki o küçücük çocuk bile senden nefret ediyor seni küçümsüyo senin ne mal olduğunu ne mikrop olduğunu biliyor. Kim bilir çocuğa ne tarzda yaklaşıyorsun da çocuk senden nefret ediyo. Ha ha küçük bir çocuk bile seni küçümsüyo çünkü hem ağır derecede gerizekalısın hem de PEDOFİLİSİN
- +1 yıl
Sende bu aptalca şeyleri buraya yazabilecek kadar nasıl olsa beni tanımıyo diyip güvende hissederek hakaret edicek kadar zavallı ve seviyesizsin
Soran+1 yılkardeşim işin gücün mü yok bana burda bulaşıyorsun, birbirini desteklemeler felan çocuk musun amınakoyayım anlattığımdan da betersiniz, bu ne bir kocakarılık. tavırlarını takın hareketlerine dikkat et çünkü kendini siktirtmeyi sevmen ve benimle o çocuğun arasını aynı ilişkiye benzetmen ne alaka çocuğa yaklaşmamaktan bahsetmişim. sayısalı geçtim sözelinde zayıf heralde bu yüzden asosyalliğini belli edip buralarda takılıyorsun. git kendine adam gibi bir uğraş bul mahalle karılığın ile hiçbir yere varamazsın yıkıl karşımdan şimdi.
- +1 yıl
@isimsizsanirim Entel ayağına yatarken iyice canım olmuşsun. Bozacının şahidi şıracı seni. Bir pedofiliyi bu kadar ateşli bir şekilde savunan ben değil de sen olduğuna göre asıl pedofilinin sen olduğu zaten ortada. Bu yüzden konuşmadan önce iyice düşünmeni isterdim ama bu kadar aptalca konuştuğuna göre ne yazık ki bundan mahrumsun :( Bu yüzden kendini açığa çıkarmamak için kendine bir iyilik yap ve boş atmayı bırak tatlımm
Soran+1 yılbu kız (@isimsizsanirim) beni mi destekliyordu ya
- +1 yıl
Öncellikle acilen terbiyeni takın hemcinslerinede böyle yaklaşabilen biriysen o cahil aklının neler yaptığını düşünmek bile istemiyorum bir insanı sevmeyi sevişmek ilişkiye girmek olarak düşünüyosun ve bence bu çok zavallı bir şey biraz feministliği araştırmanda senin için yararlı olucaktır
Soran+1 yıldediğim gibi git işine akşam akşam sinirlerimi bozma, yarına hangi erkekle yatacağını felan seçersin
Soran+1 yıl@isimsizsanirim kusura bakmayın yanlış bir şekilde algılamışım size de iyi akşamlar dilerim. boş insanlarla aynı kefeye yerleştirilmiyoruz
- +1 yıl
Aa seni gidi küçük bacım asıl sen bu dünyaya bir iyilik yap ve kendini akıl hastanesine kapat. Senin gibi süt dilimleri ruhlu insanlar yüzünden ülke bu halde zaten. Ayrıca çocuğun kim olduğu da zaten belli. Ayrıca asosyal olan da sensin ki azgın bir fahişenin teki olduğun için insanlar sana yaklaşmıyor bu yüzden de yarraksızlıktan 13 yaşındaki çocuklara dadanıyorsun kimbilir neden bu çocuk senden kaçıyo o çocuk için gerçekten üzülüyorum. Ayrıca merak etme senin gibi sapık ruhlu bir pedofili olmadığın için hiçbir zaman sahip olamayacağın kadar çok arkadaşım var o yüzden boş atmayı kes kapa çeneni ve o rezil hayatına sıktır ol git
- +1 yıl
Kız açıkça düzgün bir şekilde yazmış ve sen bunu cinsellik olarak algılıyosun üstelik hakaretler ediyosun ve kıza PEDOFİLİ diyosun oysaki burdaki tek cinsellikle bağdaştıran sensin burda bir pedofili varsa o da sensin yeterince cahilliğini kustun ortalığa daha fazlasına gerek yok
Soran+1 yılbeni çekemediğinden mi bu kadar küfür ve iticilik. edebini takın, aynı zamanda bacım felan hayırdır yani. iticilik mi kaşarlık mı demeliyim? bana bu kadar kadınlığı öğretmeye çalışıyorsan anlayacağın dilden söylemek düşüyor, hadi ordan git edebini takın geç karşımda konuşursun fok balığı gibi karşımda homurdama ananı bile severim amınakodumunun aptal kaşarı seni. annemi veya kendimi siktirtmiyorum, 13 yaşında çocuğu sevmemin bir zarar olduğunu da düşünmüyorum. bu konuyla alakasız bir şey açtın ve bu ülkeye senden daha fazla şey kazandırdığımı da düşünüyorum. senin gibi bir asosyal ne yapacak beni mi eğitecek? seni eğitecek biri varsa o da benim ancak oda uslu bir it olabilirsen ahahah karşımda ne ağla ne havla. amınakodumunun patlak kaşarlarına prim yok.
- +1 yıl
@isimsizsanirim ben de geminizdim pedofili ve savunucusu değilim ayrıca benim tanıdığım hiçbir feminist pedofiliyi savunmaz eğer 18 yaşındaki erkek 13 yaşındaki kıza asılsaydı herkes onu kınardı ama 18 yaşındaki kız 13 yaşındaki çocuğa asılınca birdenbire feminist kesilsin şıracı hanım burada feministlik ayağına yatmadan önce feministliği öğren ayrıca feministim deyip diğer feministleri lekeleme. Hadi şimdi boş atma da uza
Soran+1 yılseninle uğraşacak vakti yok insanların. insanları bu kadar takmamalısın, çok fazla alınıyorsun bu bir hastalık :))) kimse senin kadar kaşar olamaz ve ne olduğunda sorulması sıktırgıt yok ol şimdi
- +1 yıl
Farkındaysan en başında kızın yaptığının yanlış olduğunu belirttim burda kızıda savunmuyorum sadece senin yanlışlarını düzeltiyorum kız hiç bir cinsellikten söz etmemişken sen cinselliği göz önüne koymuşsun ki bence feministliğinden şüphe etmemiz gereken kişi sensin ayrıca feministlik açısından beni en son yargılayabilme kapasitesine sahip biri olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Sanırım senin pis ziynetinin yanında şizofrenlikte var olmayan şeyleri eleştirmeye çalışıyosun kendi kafanda uyarlıyıp nasıl laf atabilirim diye düşünüyosun kanıtlarınıda belirtelim kızın yaptığı yanlış dedim kızı savunuyosun dedin kız cinsel hiç bir şey söylememiş sevişmek diyosun kızı ateşli bir şekilde savunuyosun falan dedin lezbiyen değilim olsamda bu seni ilgilendirmezdi daha bir çok şey gördüm sayabilirim
- +1 yıl
Aa kaşara bak ben senin gibi kevaşenin neresini kıskanayım kendi yaşıtımda bir arkadaş ve ya sevgili bulamayacak kadar zavallı olmanı mı kıskanırım yoksa seni kimin savunduğunu anlamayacak kadar spastik özürlü olmanı mı kıskanırım senin gibi bir kaşar asla benim gibi olamaz sen ne boksun yav kaşarı. Hadi şimdi sıktır gır ve ezik yalnız zavallı varoş boktan hayatına geri dön seni gidi küçük canım kardeşim
- +1 yıl
@MuhooBşkn pardon bana mı dedin senle hiç bir dialoga girdiğimi hatırlamıyorım
- +1 yıl
ŞU BEYİNSİZ İNSAN SANA SÖYLÜYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE KIZI SAVUNMADIM SAVUNMAMDA KENDİNE GEL DİKKATLİ OKU YAZILANLARI CİDDEN SAYGI ÇERÇEVESİNDE YETERİNCE KALMAYA ÇALIŞTIM BOZARSAM İŞLER ÇOK DEĞİŞİR SÖYLEMİŞ OLIYIM
- +1 yıl
Bide canım önceki yanıtlarına baktımda feministim dedin ya sence bir feminist “en güzel aşk şiirlerini erkekler yazar” veya “yavşaklardan nefret ediyorum” yazar mı? Feministliği anlatıyım ben sana feministler insanları cinsiyetine göre değil insan olarak varsayar ve eşitliği savunur baktımda senin yanıtlarınla feministliğin uzaktan yakından hiç bir ilgisi yok ah sen bak şu allahın işine bide bana diyosun bir anda feminist kesildin diye sana tavsiyem düşman edinirken düşmanını iyi tanı yavrum
- +1 yıl
@isimsizsanirim Aman çok kızgınmış da büyük harflerle yazarmış bücür seni bana büyük harfle mi yazarak intikam alcan boş atma da kaybol
- +1 yıl
“İğrenç herif” ve “kızları gerçekten anlamıyorum” laflarından gözümden kaçmadı söyliyim😉
- +1 yıl
@MuhooBşkn senle hiç bir diolaga girmedim girmicemde o yüzden burda yazdığım hiç bir şeye odaklanma burda iki saattir hakaretler yağdıran kız feministim diyip yanıtlarında erkeklerle kızları aşağılamışta ondan bahsediyorum
- +1 yıl
@isimsizsanirim 1) ben kızları aşağılamıyorum spastik özürlü kendilerini sevmeyen erkeklerin peşlerinden koşmaması gerektiğini söylüyorum bu derece ağır gerizekalıysan ben ne yapabilirim zaten gerçek feministler de kendilerini aşağılayan kimsenin peşinden koşmaz 2) evet şiir yazan birçok şair erkek ve de güzel yazıyorlar sen edebiyattan anlamayacak kadar cahilsen ve de bunu bilmiyorsan ne yapabilirim ayrıca feministim diye erkek şairlere kötü şiir yazıyorlar diyecek halim yok feministlik kadın erkek eşitliğidir ve anladığım kadarıyla bunu bilemeyecek kadar aptalsın 3) burada tek karşı olduğum şey de pedofili. Zavallı ezik seni ne büyük intikam. Boş atma da hemen uza
Soran+1 yılulan aptal kaşar, sen hala neyin boşunu yapıyorsun? sikiştiğınerkekler mi yetmiyor bide benimkine mi yükleneceksin :(( sana eskilerimi ayarlayabilirim böyle bir çağda herkesin senin gibi pis zihniyetli olduğunu düşünebilmek bir açık. çözülecek bir problem yerine, kabul edilmesi gereken bir gerçek olabilir mi? gecenin 11inde burda insanlara boş muhabbet açan bir aptaldan ne beklerim? türkiye ekonomisine hiçbir katkın yok, yani burda sana konuşma hakkı vermiyorum git mavi dildolarınla oynaş belki gerçek aşkı onlarda bulursun ahahah
Soran+1 yılrte nin dağıttığı makarnalardan felan ye, gez ve dolaş. burası sana göre değil. neden bir yerde uğraşlar edinip burda insanlara cehaletinin en güzel örneklerini sergiliyorsun? işsiz bir orosbuevladına laf anlatamam, ama şansımı deneyeyim. dediklerimi uygularsan zihniyetini felan belki biraz açarım. feminizme o kadar laf yapmaya çalışıyorsan belli ki Atatürk’e saygı duyan birisi değilsin. bırak burdaki söz hakkını, sana türk halkıyla kaynaşma izni verildiğini pek sanmıyorum. fetocu arkadaşlarınla iyi sikışmeler
- +1 yıl
Aa yav sapık fahişesine bak o spastik aklıyla söyleyecek birşey bulamamış da alakasız konuşuyo ne alaka çiçeğine kodumun kaşarı fetocu ne alaka azgın köpek asıl burada senin gibi eşekle halvete girenlerin küçük çocuklarra hallenen dinci yobazların yeri yok bu zihniyette olduğun sürece burada senin gibi sapıklara yer yok ve dibine kadar Atatürkçüyüm atam şimdi senin gibi pedofililer yüzünden ülkenin ne hale geldiğini görse kemikleri sızlar. Atam zamanında küçük çocuklarla fena gözle bakan sözde aşk adı altında çocuklara halvete giren senin gibi pedofilileri astırmıştı ne yazık bu zamana kadar geri dönememiş sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ama senin nasıl azgın bir kaşar olduğun ortada gerçek türkler senin gibi sapıklara burada göz açtırmaz sen git eşekle sıkışenlere yavşa senin burada yerin yok hadi şimdi sıktır git
Soran+1 yıl@MuhooBşkn sana bildirim gelip gelmemesi gram umrumda değil
- +1 yıl
Canım sen erkekler güzel şiir yazıyo diyince kadın erkek eşitliğini savunmuyosun kötü yazıyor diyede bir şey demedim yine şizofrenliğini konuşma ama erkeklerin yazdığı şiirleri kadınlarda yazabilir ki yazıyolar
- +1 yıl
Sen kendine dildo sokan bir kaşar görmek istiyorsa kendine bak o yobaz imam gibi popona salatalık sok sayende dildonun ne olduğunu da öğrenmiş oldum senin gibi bir pis mikrop bir fahişeden de bu beklenir zaten o küçük çoçuğu düşünürken erkeksizlikten çiçeğine mavi dildo sokan sensin anlaşılan ezik kaşar senin gibi düşük seviyeli bir fahişeye kim bakar eskilerini ayarlıycakmış peh kaşara bak gizli kullanıcı olmuş bana bol keseden atıyor gitde amcığını parmakla yobaz seni ayrıca burası laik bir ülke bu laflara bakılırsa ne laiksin ne de atatürkçü sen de din adı altında küçük çocuklara hallenen aşağılık sapık bir yobazsın senin gibi kaşara burada yer yok en iyisi sen arabistana git orada fahişelik yap senin yerin orası
- +1 yıl
@isimsizsanirim ben kadınlar yazamaz demedim beyinsiz özürlü erkekler yazıyor dedim bak arkadaşım küçük aklına koyayım
- +1 yıl
BENDE SANA DİYORUM Kİ FEMİNİSTLER İSNANLARI KADIN ERKEK AYIRÖADAN İNSAN DİYE VARSAYAR
- +1 yıl
@isimsizsanirim daha ne dediğini bilmiyorsun bu aptallıkla hala konuşuyo hadi uza boş atma
- +1 yıl
Cidden çok cahil gördümde senin gibi birini görmedim istersen instagram adını yaz ben gösteriyim sana aptallığı aşkım hiç sorun değil
Soran+1 yılbune işsizlik cidden gülüyorum artık, cahillerin seviyesine tamam düşmüyoruz da sen neymişsin öyle ya, hem koca karı mı diyeyim hem ahlaksız bide üstü üstüne hala laf söylüyor ne biçim ailede yetişmişsin? senin gibilere acıyorum, gibilere derken diğerlerine hakaret etmiş olurum , git uyu işin gücün mü yok ciddi ciddi söylüyoruö salak mıdır nedir sabahtan beri koca karı gibi ciyak ciyak bağırıyor yeter kes sesini aptal fahişe kimse seni umursamıyor anlamıyor musun bukadar işsizsen kendine bir takvim kur her gün sikişeceğın erkeğe dair ya boş zamanları bir şeyle geçmeli insanın
Soran+1 yılbeni yargılamak asla sana düşmez seni burda öyle bir yargılarım ki aklın oranı buranı façalarken başına gelir sana inat birdaha sorarım, birdaha hoşlanırım, daha çok severimmm sevdirtirimm öyle güzel kudurur ağlatırım ki seni karşımda altına yattığın erkeklerden daha fazla acıtırım canını kukusu kokan çürük kars kaşarı seni
Soran+1 yılşimdi sıktır ol karşımdan ah nasıl laf soksam ah ne yapsam diye kafa yor çünkü senin gibi işsiz bir aptal orospudan sadece bu beklenir gece gündüz kendini parmaklayıp canın acıyınca bizden mi çıkartıyorsun sinirini ayıp denen bir şey var boşuna demedim aile terbiyen gram yok diye (:: benim senden katça önemli işlerim var, konuyu getirdiğin hale bak varoş gülü olduğundan bunları bile dile getirmeye yönlendirtiyorsun. sana eskilerimi verebilirim ama biraz daha havlarsan olabilir küçük itim
- +1 yıl
Aa küçük fahişe sen hala uyumadın mı. Sözde atatürkçü azgın yobaz seni sanane benim hayatımdan sen gidip kendine bahsettiğin mavi dildolardan soksana git eşeklerle seviş sen asıl kendine acı arakaşların bile sana pedofili diyo senin ne bok olduğunu biliyo bit pazarındaki 3 liralık ucuz fahişe seni utanmıyo bir de hala konuşmaya yav kaşarı seni seviyen o kadar düşmüş ki 13 yaşındaki bebelere yavşıyo seni zavallı ezik kaşar hadi yallah arabistana senin gibi namuslu ayağına yatıp 13 yaşındaki çocuklara yavşayıp dildolardan çok iyi anlayan bir kaşarın burada yeri yok. Git orada arabistanda namustan falan söz edip arap şeyhlerinin altına yat kokouşmuş aptal fahişe. bir de utanmadan konuşuyo hala gelmiş burada bana laiklikten atatürkten söz ediyo sakın bir daha dildo soktuğun ağzına benim atamın lafını alma seni götü kıllı ucuz fahişe ahırına geri dön
- +1 yıl
Ayrıca popon yiyorsa gerçek adını söyle bana şov yapma asıl sen bir daha böyle ağzına yaprak yemiş gibi konuşursan sana ne yapacağımı daha iyi biliyorum benimki lafla da kalmaz yav tatlısı seni varya linç ederiz anladın mı
En İyi Cevaplar
+1 yılkendinden uzak tut asla böyle bişey yapma bu yaşlarda bir hatan çocuğu sapıklaştırır yazık ya yapma ki yarın çocuğuna yapmasınlar
10 Yorumla
+1 yılOnun sevebilecegi seyleri arastr nelerden hoslaniyo sor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Senin sevdiğin daha çoçuk yaptığın yanlş
21 Yorumla
Soran+1 yılçocuğa taciz ediyoruz sanki dediğine bak
+1 yılKafan büyük olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılne yönden
- +1 yıl
Her yönden ilişkide , konuşmada , oturmada , kalkmada
+1 yılKız bu gittiğin yol yol değil :D
20 YorumlaOha js
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz