31 yaşındayım ama 22-25 arası gosterdıgım soylenır. Enerjı olarakta o şekilde. Ses tonum bile hala 22 :)
Gel gelelim 21 yaşında karakteri olgun, düzgün biriyle tanıstım. Ve asırı hoslanıyorm. Ondan büyük olduğumu biliyor ama 10 yaş kadar olduğunu bilmiyor :(
Çok mutlu ve huzurlu.. Hayaller kuruyor sürekli. Çok iyi anlasıyoruz. Bu ilerde sorun olur mu ya da etık mi? Kafam çok karışık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Olabilir dostum mutluluklar dilerim ins bozulmaz
Teşekkürler güzel kalpli adam 🙏🌸
Rica ederim
Ben de hep 10 yaş civarı gençlere denk geliyorum. Yani normal galiba bu yaş farkları
Erkek 10 yaş buyukte olsa garip bakılmıyor :( ama kadın olunca maalesef kötü hıssettırıyor. Halbukı peygamber 25 iken karısı Hatice 45ti :((inanlar için güzel bı örnek
Yaşandan küçük gösteriyorsan sorun olmaz ama ciddi bir ilişki de olmaz gibi. sanki
Asla gostermıyorum:) hayırlısı artk o zaman :(
Aklında evlilik var mı
Ailesi benı görünce yasımı anlamayacagı ıcın sorun olmayacaktır tarihi görürlerse sıkıntı.. evlılıge kadar ilerlersek ki o seneye Eylül'de evlenelim dıyor. Annem bısey diyemez ben istiyorum dıyor.. Senınle çok huzurlu ve mutluyum. Yasıtım kızların davranısları trıplerı ile zaman kaybedıp mutsuz olmak bana göre degıl dıyor..
Evlenmeden birlikte olmak isteyebilir
Avucunu yalar :))
Evlenmeden olmaz diyosun
Asla.. O da öyle bıri degıl bence hıc öyle bır talepte bulunmadı.
Bence şeffaf ol ve yaşını söyle. Sonrası zaten şekillenecektir.
Çok teşekkür ederim
maalesef sorun olur o etmesede iş ciddiye binerse ailesi eder
Evet bunu düşünüyorum canım sıkılıyor hep eğer öyle bır durum olursa ailesine asla ters dusmesını istemem ve.. Uzaklasırım :(
o yuzden kendini çok kaptırma
Çok haklısın🙏
yani benzer durumları yaşayıp acı ceken kız cok oluyor o yuzden ne kadar erken bitirir uzaklasırsan senin için o kadar iyi olur
Uzaklastım bir ara çok üzülüyor.. Tam hayatımın insanını bulmuştum derken neden alt üst edıyorsun benı dedı.. Gidemedim.
git çünkü benzer durumları yasayan arkadaslarım oldu sonunda cok canları yandı o yuzden en basta gitmen en mantıklısı
Yaaa, nasıl oldu meselaa
uzun yıllar ilişki yasadılar sonunda ayrıldılar birisinnde mesela erkek uzaklastı ayrıldı sonunda engelledi hem duygusal hemcinsell 2 3 yıl ilişki yasadılar yas farkıda ya 5 ya 6 idi sonunda bu oldu
baska bir arkadasımda 6 7 aylık bir sevgililik dönemi oldu pek cinsellik olmadı ama duygusaldı oda baskasıyla evlendi tabi bu durumda kızlar bunalıma girdi birisi aylarca bunalıma birisi yıllarca öyle
Ohaaa cidden çok kötü olmuş
yani daha ben burada kısaca anlattım detaya girsem olay uzun dedigimi anlarsın
Neden olmasın akıl yaşta değil baştadır
Teşekkürler doğa seven adam 🌸 senın gıbı düşünen birileri olunca umudum yeşeriyor iyi ki sizin gbı aklı basında insanlar var
Rica ederim 🌹 kimin ne dediği önemli değil önemli olan senin ne yaptığın. Onu çok sev
💜🌸😍çok sevecegımmm, senı de çook seven biri çıksın umarım.. Hakediyorsun
Umarımm. Ama yok bu konudan müzdaribim. Yaşıtlarım yüz vermiyor 😒
neden öyle düşünüyorsun
Oldu bir kere sonrada aldattı
İşte :( sanırım o nedenle yası küçük olan erkekler büyük kadınları istıyor. Bana şey dıyor. Artık mutlu olmak istiyorum. Artık trıpler kavga aldatma olayları vs ben aklı basında bi kadın istiyorum beni sevsin sahıplensın. Yanımda dursun birlikte eglenebıldıgım biri.. Vs
Aynen öyle bende bu düşüncedeyim yaşıtlarımdan vaz geçmek üzeriyim
Artık erkekler daha erken olgunlasıyor yaşam şartlarından dolayı sanırım kızlar daha geç :(
Evet. Bilemem kader bana gülermi
Umarim güler🌸🙏
Selam
Normal degil seviyorum diyorsan tamamsir sen bilirsin
senin için sorun olmayabilir de onun için sorun olabilir belki?
Yakisikliysa taparsiniz siz bile heleki senin gibi yaslanmis biri daha cok sever nede olsa dininiz imaniniz tip ve para
Parası normal bir memur maaşı bende onun kadar kazanıyorum.. Ayrıca ben ona göre fazlayım:) daha alımlı fızıgım düzgün ve bilgi liyim. Senın canını biraz yakmıslar sanırım
O yuzden yakisikli olanlar 100 kizla konusabiliyor aynen aynen hehe sen daha iyisin tipe bakmiyorsun zaten
Olur bende öyle birisine evlenme teklifi etmiştim
Yaaa 💜 sonuç noldu peki
Okuduğu için kabul etmedi ama o da beni seviyordu
Nasıl güzel çok mutlu oldum bir yandan bir yandan üzüldüm.. Umarım en güzeli olur sizin için🌸
Ben çoktandır görüşmüyorum sizin için öyle olsun bence yaş engel değil doğru kişiyi bulduysan öyle
Sanırım bu kez doğru kişi.. Hep mutsuz oldum. İlk defa böyle düzgün şeffaf biriyle konuşuyorum. 💜
🤩 evet anlayabildiğin birisini bulmak çok zor senin için sevindim.
😍💜🌸 darısı sana canım
Fazla yaş farkı var kendinize göre birisini bulmalısınız
Hani kalp kimi severse onunla mutluydu :( siz 10yas küçük bir kızla olmaz mısınız.
Ben kızım zaten ama kendimden 10 yaş küçük bir erkekle olmazdım şu an her ne kadar olgun gibi görünse de maalesef erkekler çok zor olgunlaşıyor ama kendimden 9 10 yaş büyük bir erkekle çok aşırı sevseydim evlenirdim bak çünkü dediğim gibi anca olgunlaşıyorlar
K bkmyn karıstırmısım.. Evet çok sevıyorum aslında.. O da bende çok mutluyuz. Ben onun yasıtı o benim yasıtım gbı hıc fark yok. Kafasını göğsüme koyunca sesszlık ve huzur oluşuyor.. Bırbırımıze uzunca bakıp sarılıyoruz ben sanırım uzun zamandır bunu beklıyormysum yaş buyusede duygular hep aynı yaşta :(
Daha önce bir evlilik falan oldu mu
Yok hayır hiç evlenmedim. Düzgün biri cıkmadı karsıma hep akılları başka yerde.. Yasları 30 u gecmıs erkekler bıle kafalar hovardalıkta.. Onlarda hoş 30 yaş degıl 18,20 yaş kızlarla takılıyor. Ama hıc sorun etmıyor kımse.. Ama bır kadın mutlu olmak istesın gör subyancılıktan tut. Kart bıle oluyor.
Bilmiyorum ileride sorun olur gibi geliyor bana ya var tabi kadının büyük olduğu evlilikler ama en fazla 3 yaş falan gördüm
:( hayırlısı olsun..
Hayırlısı üzmeyin kendinizi yaşınızı söyleyin eğer gerçekten olgunsa ve sizi çok seviyorsa zaten bırakmaz bu yüzden
Yaş farkını kim icad etti aq ya anlasabiliyorsan Euro ya kulum
Ver odunu gitsin
Bu iş evlilik ile sonuçlansa bile sen kart karı olacaksın muhtemelen buda erkek adam dururmu başka karıları kovalayacak bu hikayede yanan sen olacaksın
Tabırınız çok çirkin kart karı vs.. Erkek büyük olunca kart erkek olmuyor ama ne kadar üzücü.. Her kadın bir degıl bugün cagla sıkelde 42 sinde defne Samyeli 52 herkes aynı mı.. Kendıne bakan her kadın genç kalır. Ya benden önce çökerse ve sonra karsılastıgımda pişman olursa :))
Öncelikle ben böyle konuşmayı seviyorum hoşuma giden hitap şekli bu.
Evet dediğin gibi olabilir ama fit durmak sandığın gibi kolay olmayabilir.
Sarkma yaşayabilirsin, partnerin sarkık bir kadını ne yapsın başarabilecekmisin?
Menapoza girebilirsin vs
Spor yapan insanlarda asla sarkma olmaz :) yapan biriysen eğer bılırsın..
yasıtlarımlarda var ve aslınsa çok normal bir şey.. Artık estetık denen bırsey de var. O nedenle çok bu sarkma yok yaşlanma olaylarına takmak yerıne etık olur mu ilerde ailesi sorun çıkarır mı onu düşünüyorum.. Yanı onu mutsuz edecek durumlar beni de mutsuz eder. Aynı yaslarda sureklı tırp atan 40 erkekle konuşan kızlarla takılmak senı mutlu edıyor olabılır , onu değil :) bu da bi ayrıntı
Söylediklerine göre fiziksel olarak kocacığını memnun edebilecek bir hatunsun.
O halde problemlerin en başında ailesi gelir hadi bunuda çöz.
Aynı yaşlarda 40 erkekle konuşan kızı da kimse istemez.
Sen sadık bir böcük ol kocana tamammı
Evet umarım ailesiyle sorun olmaz :(
o seni zaten yasininsoylersen cok se. ksi gorur ver ister.. soylemedin diyelim zaten yalan baslayam devam etmez
Bılıyor musun asla benimle cınsellık konuşmuyor:) nüfus cuzdanımda yazan tarıh benı yansıtmıyor bıle ama baklm sanırım itiraf edeceğim
sen yasini soyle yakinlas ister
Nıye 30 yasında olunca bakırelık kendiliğinden mı bozuluyo ya da cınsellık aktıvıtelerı 30 da mı yuklenıyor. Yanlıs bır düşünce bence. 20 yasında olup asırı seks hayatı olan kızlar var..
hayir 20 yasinda biri 30 yasinda bir kadina asiri yukselir elde etme hissi ucar
maalesef o dedıgın evlenmeden olmaz :) zaten o da istemez Max ayrılır..
ee sizin iliski baslamadan biterr oyle
Bitsin ona sebep bıtecekse
yasitlarin ilgini cekmiyo mu
güzel kardeşim hepsi cinsellik pesınde hala hovardalık peşinde düzgün adam mı var. Konuşuyosun falan fılan ama iş evlılıge bıle gıtmıyor. Anlayacagın y kusugaından bi bk olmaz.
peki guzel kardesim
Hevesini al bırakırsın aşkoo
Hahahhaha :) yaaa
Ama evlilik olmaz ne diyim şimdi briaz takıl bırakısrın
Ona o gözle bakmıyorum şu an ben kolay ayrılırım ama o çok kaptırdı kendını.. Bi ara uzaklastım.. Nasıl mutsuz nasıl üzgün nasıl dayanacagım bilmiyorum
Bide başka şeyler yaşasanız bırakmaz seni hiç 😂
Hshshs
Büyü yapmış gibi olur 😂😂
Sımdıde bırakmıyor ki.. Jajajjsjs
Ahahah niye veriyim diyon sende haklısın 😀😀
Olabilir size mutluluklar dilerim
Ondan erken göçersin.
:) gayet saglıklı biriyim, düzenli spor yapıyorum ve yüzümde maşallah tek bır kırısık ve cızgı yok..
Sitede herkes Angelina Jolie ve Brad Pitt zaten..😄
Teşekkürler yıne de cevap için..
Önemli değil yine de..
Aşırı fazla fark var.
Evet sorun yaşanır.
Teşekkürler cevap için
Rica ederim