Asla aramda bariz yaş farkı olan birisine bakmam saniyordum ama bu sene gayette yanıldım. Aramızdaki yaş farkını bilmiyordum öğrenince şok oldum. Ama duygularimda hala bir değişiklik yok. Fiziksel olarak kesinlikle göstermiyor davranışlarida ayni şekilde. Ama ben bu yaş farkindan dolayı duygularimi belli etme gereği bile duymuyorum. Çocuk diyip geçer sanıyorum. Napmaliyim sizce
Cevabın nedir?
yav şu sitede ammada yaş konusuna takılan var kardeşim yapmayın etmeyin her iki tarafta cidden seviyorsa şu yaş farklarını göz ardı edin çok değilki hani 15-20 desen neyse tamam 10 yaşa az demiyorum ama abartmayın anneannemle dedemin arasında 13 yaş vardı dedem vefat etmiyeydi 63 yıllık evli olacaklardı bu sene neyin kafasını yaşıyor bu millet anlamıyorum git konuş olmadı bekle bakalım ondan emin ol önce hatta
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi düşünmüyorr mesela olmaz diyende çok var
- +1 yıl
sen boşver olumsuz düşünenler ne görmüş ne sevmiş ne kadar sevmiş ben anneannemden dedmin ona olan sevgisini dinleyerek büyüdüm böyle birşeyde görmedim çok severdi dedem onu kısmetinde varsa olur onun sevgisinden emin olmaya çalış sevmesini istiyorsanda dene bir bakalım olacak gibiyse olur
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
"Gerçek büyüklük,
karakterdedir.
iki kişi arasındaki yaş farkı,
sadece birer rakamdan ibarettir.
Ve hiç bir yaş,
bir kadının rimelini,
göz bebeğinden çenesine kadar getiren yaştan daha önemli değildir.."13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke böyle düşünse o zaman
- +1 yıl
Ben olsam eig yapıstırırdım :D
Soran+1 yılAnlamadım :/
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana ilgi gösterdiğini bir şekilde belli etmesi lazım. Ama oda senin onu abi olarak gördüğünü düşünecektir belkide o yüzden duygularını söylemez. Senin ufakda olsa ilgini göstermen gerekir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yüzüne bile bakamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılSohbet etmeye çalış o zaman. Normal sohbet et duygularını göstermene gerek yok. Sana karşı hisleri varsa sohbet sırasındaki tavırlarından anlarsın zaten.
Soran+1 yılSohbet esnasında ne anlayabilirimki?
Cevap sahibi+1 yılİlgisiz kişiler kısa cevaplar vererek sohbet bitsin isterler mesela. Ama ilgiliyse sürekli konuyu uzatmaya çalışır :)
Soran+1 yılTamsm bir denerim. En son tartışmıştik bana cevap vermek yerine imada bulunmuştu ama neyse
- +1 yıl
Ayy bu yorum ve konu ilgimi çekti bende 10 yaş büyük birinden hoşlanıyorum da ilgiliyse uzun yazar kestirip atmaz demişsin gerçekten böyle bir durum vardı ya şu an da şüphe duydum :D :D Tabi ben daha çok yazıyorum ama ben zaten normalde çok konuştuğum için ama o da kısa yazmıyor bu durumu sevdim :D
+1 yılYol yakınken dön derim çok sorun yaşarsın, aradaki her senin ayrı bir tecrübe dolu olduğunu düşünürsek, çok fazla fikir ayrılıkları yaşabilirsin. Realist olmanda fayda görüyorum dostum
02 Yorumla
- +1 yıl
Sağlıcakla..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçıl söyle 10 yaş çok problem yaratcak bir yaş değil, yaşından ziyade düşüncelerin olgun olması önemli aslında. En azından gurur duyar terslemez fazla. Ya da vazgeç bu sevdadan sana erkek mi yok de karar senin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılyas farkı fazla degıl ancak yıne de cok zorlukları var.. ancak ıyı yanlarıda vardır. cocuksuysa ve sende olgunsan aranızdakı yas farkı kapanabılır
06 Yorumla
Soran+1 yılşu an öyle. Ne fiziksel ne de kişisel olarak yaşının insanı değil
- +1 yıl
o zaman neden olmasın.. olabılır.. ama zor bır ılıskı olur.. sureklı nazı ceken sen olursun cunku karsındakı sana gore tecrubelıdır ve sıkılgandır.. bence yınede zor gıbı ama
Soran+1 yılAnladım. Oldukça ilişki deneyimi olan bir insan zaten
- +1 yıl
ılıskı deneyımı fazla bır ınsansa kesınlıkle capkındır.. bence uzak dur.. arakadası olarak bıraz onu gozlemle.. ya capkınsa demı ama :))
- +1 yıl
rica ederım :))
ilk başlarda sıkıntı olmasa da
ileride sorun yaşayabilirsin.014 Yorumla
Soran+1 yılBu beni de cok düşündüruyo ama işte
Soran+1 yılHaklısınız tabi
Soran+1 yılMantığı duygulardan önde tutarim ama bu birazda karşı tarafa bağlı. şu an onun duygularini bilmediği m için kendimi çekebiliyorum.
Soran+1 yılHayır olur mu öyle şey. Bir şeyler hissediyorum. Gönül eğlendiricek olsam kafama bu kadar takmaz eğlenceme bakardim
Soran+1 yıl19-29 :/
Soran+1 yılO belli olmaz kafa yapısına bağlı. O pekte yaşının insanı değil zaten.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılOlar böyle vakalar olmayacak birşey için sıkma canını bir şansım var dersen dene birşey kaybetmezsin ama aklında bulunsun bu yaş farkından dolayı karşı taraf seni pek ciddiye almaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bu yüzden belli etmeyi denemiyorum zaten. aklimda yani
Bende 6 yaş küçük kızdan hoşlanıyorum açılsan sübyancı kapansan ayrı bir dert 18 yaşındaysa sıkıntı olmaz. Küçük bayan iyidir bnce :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 yaşta bişey yok be abi. İdeal bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer seninle konuşuyorsa bence ilgini söyle bende hiç yaşca büyük biriyle sevgili olmam bakmam diyordum ama 22 yaş büyük benden ama 8 aydır cinsellik bakımından en ufak bişi istemedi gayet te mutluyuz
00 Yorumla
+1 yılNeler neler yapmam etmem diyodum büyük konuşmamak lazim. Olabilir on yaş. Bizim öğretmenin de kocasiyla arasında on yaş vardı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hmm epey bir yaş farkı varmış ama bence o kadarda sorun değil gibi birbirinizi sevdikten sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum da onu hiç bilmiyorum
Erkeğin 10 yaş büyük olması sorun değil.. erkekler geç olgunlaşır. Bence ideal:)
00 Yorumla
+1 yılşahsen ben cocuk demem ama ciddi düşündüğüm için zor oluyo genelde ama o adamın niyeti karakteride önemli yoksa cıtır saf diye kandırabilirde
02 Yorumla
Soran+1 yılValla zaten çapkına benziyo. Pek güven teşkil etmiyo yani
- +1 yıl
uzak dur o zaman yoksa kandrıabilecek yaştasın
+1 yılne güzel işte hem sevgilin hem erkek arkadaşın hemde abin olmuş :)
10 YorumlaBende kendimden 4,5 yaş büyük birinden hoşlanıyorum ne olacak?
07 Yorumla
Soran+1 yıl4,5 ideal zaten
Soran+1 yılBilmiyorum ki :/ sevindim senin adina
Soran+1 yılİnşallah hepimizin :)
Soran+1 yılIyi akşamlar :)
Evlenirseniz filan büyük gelir sıkıntı olur mahalle ayağa kalkar yemin ederim bulaşma wow wow wow haram :D
00 Yorumla
+1 yılBizim komşu abla da benden 10 12 yaş kadar büyük, ama beni cezbediyor nedense.
058 Yorumla
Soran+1 yılCezbedebilir o ayrı
- +1 yıl
Haa sen, ben ciddiyim diyorsun yani.
Soran+1 yılAynen :)
- +1 yıl
Lay lay lom galiba bana göre sevmeler, hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler...
Soran+1 yılAhhaha. Değil
- +1 yıl
Biz de sevdik be ablam, biz de sevdalandık da yaralandık gönlümüzün tam ortasından. Duydu mu, hissetti mi o zalım yar? Hayııırrr.
Soran+1 yılAnlıyorum seni. Komşunu bir yokla bence sen
- +1 yıl
Karı evli la evli :D
Soran+1 yılHey Allah'ım. dengin birini bul diycem de şu durumda bunu en son diyecek insanlardanım
- +1 yıl
Olsun, ben normalde çıtır severim, pek olgun sevmem ama ne yapayım hormon bu, dur dinlemiyor.
Dengin denk gelince tutuyorum zaten.
Soran+1 yılSen de bir tuhafsin anlamadım seni ben
- +1 yıl
Dur daha yeni başlıyoruz.
Soran+1 yılAlla alla :/
- +1 yıl
Benim neyim tuhafmış onu anlamadım.
Soran+1 yılÇıtı pıtı sevip komşuns takıksın ya ondan
- +1 yıl
Komşuma takık değilim, karı güzel. Yaşıtlarımdan, akranlarımdan hoşlanırım genelde. Yaşı geçmişlere bakmam.
Soran+1 yılTamam o zaman. Ben de onun için böyle dertli dertli şeyler yazıyosun sandım.
- +1 yıl
Hayır be, eski mevzulardan dem vurdum sadece. Artık sadece aşna fişna, başka şeylerde gözüm yok.
Soran+1 yılDaha 18 yaşındasın yaa duygulara kapatma kendini bence
- +1 yıl
Uğraşamam artık, ergen kızlar sıktı beni.
Soran+1 yılKeyfin bilir tabi :)
- +1 yıl
Ya duygular güzel, hoş, hatta paha biçilemez ama artık canım istemiyor öyle şeyler. Aradığım kadını bulana kadar lay lay lom takılmak istiyorum.
Soran+1 yılAradıgin kadini Umarım bir an önce bulursun öyleyse. en iyisini yapiyosun belki de
- +1 yıl
Kendime uymayan, hak eden veya etmeyen birçok insana haddinden fazla, taşıyabileceğinden çok değer ve emek verdim. Hayatımın kadınını bulana dek tırı vırı.
Soran+1 yılOlsun. Yaşanmışliklar önemli. Ben mesela yıllardır ugrasmadim böyle şeylerle. kendimi hep çektim bu tarz seylerden. Sonunda gittim 10 yaş büyük bir insana taktim kafayi
- +1 yıl
Senin de kafa ayrı kırık benimki gibi :D
Soran+1 yılAynen ya. O kadar bekle git en imkansızıyla başla. Ben eskiden erkeklerin kızları kullandığını düşünürdüm bu yüzden ugrasmazdim
. Meğer bişeyler hissetmedigim icinmis- +1 yıl
Hiç hissetmemiş kadınla uğraşmak gene ne zor sen biliyor musun. Evlerden ırak...
Soran+1 yılNerden bileyim :D
- +1 yıl
Kıza kendi ellerimle kar küresi yaptım, kız ego kasma peşinde. Tabi sonra aldım boyunun ölçüsünü.
Soran+1 yılVay be baya da romantikmişsin :)
- +1 yıl
Bende daha ne numaralar var :)
Soran+1 yılKankilerine filan taktik ver bari. Nasilsa sen artık uğraşmiyosun
- +1 yıl
Sıradan taktikler veririm. Diğer özel olanlardan vermem, onlar bana özgü :) Gerçi bende fikir tükenmiyor, hep yeni şeyler buluyorum.
Soran+1 yılNe güzel işte :)
- +1 yıl
Romantik olmaya gız yok ama gız :D
Soran+1 yılDur be daha gençsin. Çıkar karşına merak etme
- +1 yıl
Sen ne yapiyorsun, konusuyor musun senin adamla?
Soran+1 yılHayir nasıl konuşayim. Ciddiye almaz güler geçer heralde
- +1 yıl
Ne alakasi var, delikanli gibi konusacaksin, boyle boyle diyeceksin. En azindan muhabbet et adamla.
Soran+1 yılAsla diyemem. Duygularımi belli etmekte güçlük çekerim
- +1 yıl
O zaman bu sevdadan vazgec.
Soran+1 yılElimizde olsa keşke. Belki o bir adim atar belli olmaz
- +1 yıl
Peki ya o da diyorsa "hoslaniyorum ama 10 yas kucuk, bana bakmaz yasli der" diye?
Soran+1 yılDiyebilir belkide olması gereken budur. Benim elimden bişey gelmez
- +1 yıl
Aşktan sevgiden kutsal bir sey var mi bu hayatta? Olması gerekene göre mi yaşayacağız? Kim bu kodumunun 'olması gereken kuralları'nı belirleyen ya?
Soran+1 yılDediğim ben gidipte söyleyecek insan değilim. Tamamen ona bağlı. Adım atarsa okey bende atarim ama öbür türlü olmaz
- +1 yıl
Hep ayni seyi yapiyorsunuz. Zincirlerini kir, istedigini al.
Soran+1 yılReddedilmekte var mesela
- +1 yıl
Bizde de oyle bir sey var ama gozumuzu yumuyoruz, nefesimizi tutuyoruz dan dun giriyoruz. İki olgun insansiniz, ben yapamam ben edemem, yok reddedilirim.
Soran+1 yılBilmiyorum yani bu olgunluk değil. Korkuyorum işte
- +1 yıl
Vakit durmaz. Şu an korkarsan, ilerde de üzülmek için çok vaktin olacak, merqk etmw.
Soran+1 yılYa bence o bişeyler hissetse zaten söyler. Kaç yaşına gelmiş artik. Sanmıyorum o yüzden
- +1 yıl
Bunca zamandır sevda peşinde koşan biri olarak söylüyorum : Çok yanlış düşünùyorsun.
Soran+1 yılKeşke yanlış düşünsem
- +1 yıl
O zaman sen lay lay lom peşindesin.
Soran+1 yılNe alaka şimdi? Herkesin ayrı bir yapısı var.
- +1 yıl
İnsan seviyorsa sevgisine güvenir. Yapım şu, ben böyle yapmam, ben şöyle demem... Dersin efendim, yaparsın efendim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için no problem olurdu. Karşımdakinin beni taşıyıp taşıyamadığa olgunluğa erişip erişmediğine bakardım. 10 yaş fark da bence çok uçuk bir far değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılKendisi çokta yaşının insani değil zaten. Ben ona yetişirim gibi geliyo.
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman. Bence açıl sürekli aklında acaba ile yaşamaktansa.
Soran+1 yılBakalim ruh halime bagli belki bir gün
Cevap sahibi+1 yılHayat kısa her saniye ömürden gidiyor. Bence hemen açılmalısın. Bu arada ikinizin yaşı ne?
Soran+1 yıl19-29 . Haklısın ama ben açılacak insan değilim. Belki belli ederim biraz ama acilamam.
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada yaşlarınızda bana göre en ufak bir sıkıntı yok.
Soran+1 yılBen hep çoluk çocuk der geçer sanıyorum ama bakalim
Benim de babaannemle dedemin arasında 14 yaş fark vardı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılServisi bekleme kalk kendin al ya da payına düşen için diz çök. asdsasd
00 Yorumla Eski kız aradaşlarımdan biri benden 10 yaş büyüktü :D
00 YorumlaBırak bu işleri, sen 30 unda filinta gibi gezerken , o 40 yaşında bir dayı olcak
00 Yorumla
+1 yılHiçbirşey olmaz son sevgilim benden 8 yas küçüktü takılma böyle şeylere
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için sorum değil de o çocuk der geçer diye korkuyorum
- +1 yıl
Bakislarindan anlarsın
+1 yılBeni anlattın sen :-P
Sana ilgisi olduğunu düşünüyorsan belli et ilgin olduğunu.00 YorumlaYas onemlı degıl hatta daha ıyı Olgun olması kafanı karıştırma tmmm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıluzak dur kaptırma kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
ilk zamanlarsıkıntı yok gibi gelebilir ama daha sonra mutlaka sorunlar, anlaşmazlıklar çıkabilir aranızda
Soran+1 yılAnladim teşekkürler. Zaten aramizda bişey yok.
Sana yaklaşımına bak önce emin ol^^
03 Yorumla
Soran+1 yıl:/ o kadar değişik bir insan ki emin olmam mümkün değildir
Soran+1 yılAynen :/
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularının arkadasında ol.
00 Yorumla
+1 yılVer Kurtul sende bizde.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoş konuşma
belkide karşılık verir
012 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Soran+1 yılHayır asla açılamam. Belli bile edemem. Çocuk diyip geçmesinden korkuyorum.
Soran+1 yılOrasi öyle tabi. Sonuçta 29 yaşında bir insan ve tuhaf ta bir insan çözemiyorum. Belki duygularimi kullanir korkusuda var
Soran+1 yılHaklısın da işte açılamam asla o bir gerçek. Belki duygularimi belli etmeyi denerim
Soran+1 yılNasıl yani ne yapmaliyim mesela
Soran+1 yılBar mı? O tarz bir insan değilim.
Oda seni seviyo git konus bence :Ddd :D
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviyosa gelsin o konuşsun :D
Soran+1 yılYillarca beklerim ama adim filan atamam malesef :D
Soran+1 yılIşaret olur tabi.
Soran+1 yılYok daha neler :D
benmiyim l*n asdadgf
06 Yorumla
Soran+1 yılSen benden 13 yaş büyüksün abi :)
Soran+1 yılSevgili değilizki. Oluru var mı onu sordum bende
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
@ayn1299 dan 13 yaş küçüksen benden 10 yaş küçüksün demektir. l*n yoksa?
ille vercem diyorsun yanı
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılbelli etme geçer bir zaman sonra
10 Yorumla
+1 yıl13 yaşında kız bana açılmıştı dxzxz
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme ya :(
- +1 yıl
Geçmiyom ciddiyim. Kızlar olgunlardan hoslanir bu cok normal ama az bekle kucuk bir hoslanti olabilir.
Soran+1 yılBisey yok zaten aramizda. Belki de fiziksel bir ilgiden ibaret
.
+1 yılOlur oyle dikkat et yetet
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye dikkat edeyim?
+1 yılzengin mi?
01 Yorumla
SoranHayır orta
ona dişiligini göster :):
00 Yorumla
+1 yılUmrım olur o iş
05 Yorumla
Soran+1 yılZor biraz
- +1 yıl
Onunda gönlü varsa zor değil
Soran+1 yılBilmiyorum bakalım artik :/
- +1 yıl
Kısmet :)
Soran+1 yılAynen :)
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. evlenın sızz
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha yasim küçük ne evliliği. Adamin haberi bile yok zaten.
Ates...
00 Yorumlaağzını yokla
00 YorumlaEvet o benimmm :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBende 12 yaşındayım zaten
Soran+1 yılYokmuş valla
Normal değil
00 Yorumlagayet normal ;)
00 YorumlaDevam er
00 Yorumlanormal
00 Yorumla
Devamını Gör(30)