23 yaşındayım ve 20-22 yaş arası erkeklerden hoşlanıyorum onlarla daha iyi anlaştığımı düşünüyorum ama bu ara ara beni kötü hissettiriyor nedense
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkesin stili farklı kötü hissetme bence bende kendimden küçüklerden hoşlandım hep
Erkekler için bu normal karşılanıyor zaten ama bi kız kendinden küçük birinden hoşlanırsa hep kötü gözle bakılıyor gibi hissediyorum
Hayır bence yanlış düşünüyorsun
Genel öyle düşünüyor ama görüyorum ve biliyorum:(
İnsanların ne düşündüğü inan umrumda değil keyfime zevkime bakarım hep her zaman kimse umrumda olmaz
Keşke bende öyle olabilsem:(
Bence öyle ol senin hayatın ve kararların kimseyi ilgilendirmez
Umarım olabilirim teşekkür ederim
Rica ederim
Daha düşünce olarak olgunlaşmadığından küçüklerle anlaşıyor olabilirsin
Bunun böyle olma sebebi başka bir şey olabilir. mi.
Yani yaşça büyük kişilerin sana karşı tavrı yaklaşımından dolayi
Hayır aslında yaşça büyükler daha olgun oluyor konuştukları konular vs ama küçükler daha eğlenceli geliyor görüntü olarak daha bebeksi oluyor bu hoşuma gidiyor
Hmmm qnladim. Yani sen daha çok eğlenceli tipler istiyorsun ama bunlar sana sadece eğlenmek. icin gelir. Yani gelir eğlenir gider
Onu da biliyorum biliyor musun hani ciddi düşünüp evlenmek istesek çocuk hala okuyor ama ben mezunum falan sıkıntılı oluyor her yönden ama napiyim değiştiremiyorum da kendimi
Eğlenceli yaşça büyük seninle güzel vakit geçiren birisi olursa ne olacak
Öyle insanlarla da tanıştım ki ama yok içimde bi şey olmuyor hiç bi şey hissedemiyorum
Bence doğru insan denk gelmemistir
Hem benden yaşça büyük olup hemde doğru bi insanın denk gelmesini bekliceksem ömür boyu beklerim zaten
şu an ki ilgi alaninda olanların hiçbiri de doğru kişi degil
Biliyorum olmadıklarını soruyu sorma amacım da o zaten kötü hissettiğimi belirtmiştim
İyi hissetmen mucize olur
:(
Ne işle mesgulsun
Öğrenciyim
Hangi bölümü okuyorsun
Mat. öğretmenliği
Ne güzel,
Neden kendini rezil ediyorsun ki sen
Rezil ediyorsun derken?
Senden küçük erkeklerin maskarası oluyorsun.
Onların egosunu tatmin edip çevrende komik duruma düşüyorsun. Böyle bakılıyor olaya
Hayır kimsenin maskarası olduğum yok onlardan ayrılan da ben oluyorum hep zaten
Farktmez. Sonuçta kendiji rezil ediyorsun
Size göre
Bana göre değil başkalarına göre de öyle Anladın mı Bir erkek Kendinden yaşça büyük bir kadınla görüşüyorsa amaç bellidir Tutup da seninle gelecek planı kurma peşine girmiyor Anladın mı
Ok
Peki bol şans
2 Yaşın ne önemi var 26 yaşında sevgilim vardı 3 ay öncesinde bir şey olmaz bence
Ya bilmiyorum
Genelde şöyle bi algı var hep evlenilen kişi kadınsa senden küçük olmalı hep erkeğin büyük olması lazım diye saçmalık çok uçuk yaş farklarından bahsetmiyorum ama 2-3 yaşın önemi yok bence mutluysanız
Aynen bide yaş farkını geçtim ama şimdi benden 3 yaş küçükse ben bunla nasıl ciddi düşüneyim ki daha çocuğun hiç bi şeyi yok kendini bile zar zor idare ediyor yani amacım da öyle takılmak değil sadece gerçekten ciddi ilişki istiyorum
Ciddi ilişki için erken bi yaş evet takılmalık felan neysede ciddi ilişki istiyorsan ya bekliceksin o kadar da beklemessin bence 😅 ya da daha yaşı büyük birileri ile ilişki kurman gerek
Şahsen ben 30 dan önce ciddi düşünmüyorum
Hayır beklerim de ama bekleyene kadar da karşımdaki insanın fikirleri değişebilir diye korkuyorum:( kendimden büyüklerle de bi kaç kişiyle tanıştım ama inan eli yüzü düzgün olsa dahi yok bi şey hissedemiyorum yani anlamadım
Ne desem bilemedim evet haklısın sen bence biraz daha takıl henüz ciddi çok düşünme belki fikrin değişir karşına biri çıkar
İşte takılmıyorum benden küçükse hemen aşık oluyorum çocuğa ama sonra ciddi ilişki istemediğini öğrenince ayrılıyorum acı çekiyorum bi kaç ay sonra başkasına falan hep böyle bi döngü var
Senin ki aşk değil o an sadece ilgini çekiyor aşk başka bir şey sen devam et böyle salla gitsin ilerde fikrin değişir
Bakalım hayırlısı
Aynı yaşıt sayılırsınız. Çok büyük bir fark yok ki
3 yaş 2 yaş çokk geliyor bilmiyorum neden ama 1 yaşsa belki
Bence yaşıt sayılırsınız
Ciddi ilişki istiyorum ama:( bu da sıkıntı çıkarıyor
Ne gibi sıkıntı
Yani evlilik düşünüyorum direk ama 21 yaşındaki biriyle de bunu düşünmek mantıklı gelmiyor çünkü daha kendini zar zor idare ediyor
21 yaşı da birisinin bu devirde evlilik düşünmesi çok zor zaten
İşte bende ondan bahsediyorum ama öyle sırf takılmak içinde biriyle olamıyorum kapalıyım da zaten ters geliyor bana hemen ciddi düşünsün 3 4 yıla evlenelim istiyorum
Ben seni anladım ama senin istediğin birisini bulmak zor. Bulamazsın demiyorum ama zor
Aslında bulurum da maddi durumunun çok iyi olması lazım (kriter değil tabi de örnek vermek istedim) ama öyle biri de bana niye baksın
Öyle bulacaksın hiç bulma daha iyi
Dominant bir karakter misin
Biraz öyleyim ama az önce bi arkadaş da hakimiyet kurmaktan falan bahsetmişti öyle bi şey yok
Demek ki zihinsel gelişimini henüz tamamlamamışsın
Gayette olgun biri olduğumu düşünüyorum
Garip genelde büyüklerden hoşlanılır
Bende anlamadım 🤷♀️ daha eğlenceli geliyorlar bana
Anladım sen bilirsin 😅
tercih meselesi
Normal tabi onlara hakimiyet kurmak istiyorsun
Hayır hiç öyle bi şey aklımdan geçmedi tam tersi
O zaman daha eğlenceli geliyor
Bide yüzleri daha bebeksi geliyor ya o da hoşuma gidiyor
Böyle yüzlerini mıncırasın geliyor mu
Evet dhdgshs
Senin yüzün nasıl bebeksi mi 🤭
Pek değil onlar kadar
Görmek isterdim
Neden
Yüzünü merak ettim olgun mu duruyorsun bebeksi mi diye
Dediğim gibi olgun duruyorum ama çok tatlı bi yüzümün olduğunu söylerler genelde
O tatlılığı görmek çok istiyorum 🙈
Ben geleyim mi 😍🔥