Soyadımdan utanıyorum ve değiştirmek istiyorum!

Arkadaşlar benim babam zamanında nasıl bir b*k yediyse artık adımı kimliğe Bülent olarak yazdırmış. Ama babam dahil yakın arkadaşlar ve akrabalarım göbek adım olan Hakan'ı kullanıyor. Tamam, Bülent güzel bir isim olabilir ama soyadımız Ersoy. Senelerdir geçilmeyen t*şak kalmadı. Hayır madem Bülent koydun niye Hakan diyorsun? Ya bir insanın babası çocuğuna bunu neden yapar. Kendisine soruyorum, gülüyor suratıma. Artık sırf ibn*lik olsun diye bunu yaptığını düşünmeye başladım. Babam ya, babam. Soyadımı değiştireceğim diyorum, sen tek çocuksun soyumuz yürüsün diyor. Ya arkadaş Bülent Ersoy diye bir adam senin soyunu nasıl yürütecek. Sinirden geberiyorum ya.

Biri bana anlatabilir mi acaba. Kendi başıma mahkemeye başvurabiliyor muyum? Nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 26 arkadaşlar. Aileden falan izin almak gerekmiyo dimi? İzin gerekiyosa bu şerefsiz izin falan vermez.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim ilginize. Kafamıza göre soyadı seçebiliyo muyuz peki? Annemin kızlık soyadını alıcam. Annemin soyu yürüsün bari. Bu da benim babama ibn*liğim olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya var ya moral bulmaya girdim şuraya, bir çıkar yol bulurum dedim; siz de dalga geçiyosunuz. Gerçi alıştım artık. Trafik çevirmesinde polise ehliyet gösteriyorum, buyrun Bülent hanım siz geçebilirsiniz diyip gülüyor. Alıştım. İsmimi değiştireyim diyorum ama Hakan Ersoy da bir değişik geldi. Ya böyle daha acayip bir isim lazım bana. Ya da soyadımı mı değiştirsem? N'apayım ki ben?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar hepinize tesekkur ederim. su an hollandadan yaziyorum. burada peynir isine girdik babamla. boyle tekerlek kadar peynir uretiyoruz. ersoy peynirleri olarak markalasmak istiyoruz burada. artik takmiyorum kafama. soruyu sorali da 1 ay falan olmus. ismimi ya da soyadimi degistirmeyi dusunmuyorum. hepinize tesekkurler.
Güncellemeler
+1 yıl
soyadımı değiştirdim arkadaşlar. yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Soyadımdan utanıyorum ve değiştirmek istiyorum!