AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Dava açıcaksın 2 şahit tahmini 500 lira gibi bir para yeterli olur. Yerel bir gazetede ilanla halledersin. 18 yaşını geçmiş olman gerekiyor.
Gerek yok izine
Adını mehmet akif ya da akif koy :)
Canım kardeşim seni anlıyorum.Çünkü bende aynı durumdayım.Ama burası bilgi alışverişi değil.Daha çok bilgisi olmayanların fikir alışverişi.O yüzden cevabı sana bir hukukçu verebilir.Avukat veya hukukla uğraşan birine sormalısın. :)
dua et muazzez koymamış :D bu arada bulent ersoy 26 sene once şimdiki gibi deıldıkı baban ne bılsın
adını git mehmet akif koy soyadınla işte ozaman uyumlu olur
Babaya bak. Ne biçim baba o yahu
Soruya gülmedim ama senin adına üzüldüm
ulan gülmekten ağladım resmen ekle kardeşim ben savcıyım :D
:DD:D:D:D:D: jsdfhşsdjkhfşkjsdhfşkdshlkfj :D:D:D:D:Dd
:DSASa:DaDA:d
Ekşide gördüm ve 5-6 dakikadır gülüyorum hatta gülmekten ağladım annem falan geldi ne oluyor diye. Beni güldürdün Allah da seni güldürsün:)
ben bu yazıyı başka yerlerde de görmüştüm bir kaç sene önce.
İsmine değilde anlatis şekline cok güldüm ya süpersin :))))
Babana dava açıyorsun arkadaşım. Değişir dert etme.
18 den büyüksen izne filan gerek yok sıkıntı yapma tek davada biter dediğin gibi bir durum oldugu için
Helal kardeş! İnşallah markalaşırsınız, yolunuz açık olsun!
Annenizin soyadı da gördüğüme göre güzel değil.Bence Hakan Ersoy diye değiştirseniz en iyisi.
kardeşim çogu kişi gülmüşde gülünecek bişey yok adını degiştirebilrsn soyadın dursun ersoyda bişey yok
Soyadı değiştiriliyor mu bilmiyorum ama ismini değiştirmen için babana dava açman gerekiyor diye biliyorum. Kendim için araştırmıştım bir ara da vazgeçtim öyle olunca.
son güncellemene bittim :))) isminide değiştir hepten kurtul kardeş
İzin almana gerek yok kendin değiştirebiliyorsun. Güncellemene hasta oldum yalnız :)))
Kahkaha attım :D:D Benim babam da tam bir piçtir :D
evet gidip mahkemeye başvuruyorsun babana tebligat geliyor baban tebligatı aldıgında ister mahkemeye gelsin ister gelmesin sen mahkeme saatinde orada ol mahkeme senin lehine karar verir
hacı ersoyu salla sen adını degiştir hakan ersoy yap olmadı hakan annenin kızlık soyadı yap ama hayat zordur be dostum Allah yardımcın olsun :) babanda harbi şerefsizmiş la:D
bunun için avukata gidip dava mahkeme uğraşman lazım, ama hiç kolay değil. en iyisi evlenecek olursan eşinin soy adını alabiliyor musun bunu araştır. erkek bayanın soy adını alabilir sanırım.
en güldüğüm soru hahahahşu an adı ve soyadı ne üyenin acaba :)
Soy isim degistirmek raha zor. İsim degistirmeye nazaran
değişiyor kardeş
rahatına bak
babanda çok çakalmış
18 yasini gecmissen savciliga dilekce yazman yeterli.
Yaşın 18den büyük olduğu için değiştirebilirsin soyadını ya da adını.Bülent sorun sanırım onu ya da soyadını değiştir sana kalmış gerisi.
Pozitif yanından bak.. Adam 26sına kadar erkekti :D
Adını değiştir gerekli bilgiyi sebepleri sun tek mahkemede hallolur bende soyadımı değiştircem ama benım ki izne falan gerek yok atalarımın sanı yurusun diye onların adını koycam inş
tesaadüftür. o zamanlar bülent ersoy tanınmıyordu .soyadını degiştirme ama adını mehmet akif olarak degiştirirsen çok karizma olur.mahkemeden tek celsede degiştirebilirsin.
Bence sadece adını değiştir kardeşim. Değiştirebiliyorsun ailenin iznine gerek yok
Yanaklarıma kramp girdi gülmekten mk hahahahahahahahaha :D
@Kava-banga :D:D:D:D:D
puhahahhaa :D :D :D :D ulan harkaymış bu ya :D :D :D :D :D :D :D
@Kava-banga karnım ağrıdı kanka gülmekten :D
mahkemeye başvur adını değiştir ne biliyim mesela rüzgar Ersoy gibi
zamanında incisözlük te dolanan bir başlık. çalıntı olmayın.
burda yanlıs olan yer adın ya da soyadın degil verdigin tepki bana kalırsa değiştirmen gerekende o reaksyon derim.
bence hiçbirşey yapma adınla ve soyadınla gurur duy utanma :) bide iyi tarafından bak olaya turkıyede senden sadece 1 tane daha var ve öldukten sonra bıle unutulmayacak bırı olursun bence :)))
adını değiştir soyadın yerine göbek adını normal adın yapabilirsin
inanamıyorum babana şerefsiz demişsin hiç yakıştıramadım bu yaştaki bir erkeğe
Evlenince karının soyadını alırsın sorun çözülür. :D
Ayy sen çok yaşa emi soran, koptum yahu.:)) Burada Bülent Ersoy'a hakaret etmek gibi olmasın ama bariz özel bir meşhurluğu olan bir kişinin adı da verilmez yahu.:)
bu arada sen gizli kullanıcı olarak sormuşsunda biz senin hakan lakaplı bülent ersoy olduğunu öğrendik.
bence gereksiz kafaya takma isim benzerliği ne olmuş ki fazla abartıyorsun dalga geçenlere sert tepki göster bir daha yapmazlar
18 i gectiysen kendin yaparsinda annemin kızlık soyadını alicam kısmına çok güldüm bee shbdhxx
Gercekten de kotu olmus ama ne alakasi varki dalga gecilmemesi gerek
yaşınız kaç bilmiyorum ama sanırım bülent ersoyun operasyon geçireceğinide bilememiştir babanız
artık eskisi gibi değil
madem rahatsızsın
mahkemeye başvur adını değiştir..
babanı mahkemeye ver :)
ismini degiştirmek istediginde bu prosedürü uygularsın
bence annenin soyadını al ve adını da hakan diye yazdır seni okadar karnında taşımış bakmış bu yaşa getirmiş kadının yüzü bari gülsün :)
annemin soyadı da kımıl. o da ayrı bir dert. öleyim ben ya.
O dönme yüzünden milletin ismiyle dalga geçiliyo ya neyse anneniin soyadını al öyle baba düşman başına
soyadı bılmemde adını babana dava açarak degısterebılme sansın var resıtsen tabı kolay gelsın kardesım
Gece gece yapmayın yaaaa asdfghjklsdfghjklşfghjkl
istemsiz haykırdım :))))))))))))))))) trafik polisi muhabbeti süpermiş:)))))))))
Komple değiştir bana kalırsa. Hayatını isminle renklendir :D
ahahhaa :))) gece gece harikasın ya
dilerim çözersin
Bülent Ersoy duymasın senden telif hakkı ister bide :)
Başıma bişey gelmeyecekse okurken bende güldüm kardeş.
günün sorusuna bir yıldız veriyorum neyin kafası la bu :(
cayırt
18 yaşından büyüksün ve mahkemeye başvurarak ismini değiştirebilirsin bir defaya mahsus.
kardeş sen en iyisi cinsiyetini değiştir o zmn bir sıkıntı çıkmaz
Harbiden okuyunca güldüm güldüm :D Umarım çözüm bulursun