5 yıllık sevgilimden ayrıldım unutamiyorum ne yapmalıyım?

Sevgili oldk 1sene sonra askere gitti orda aldatildim geldi sözler verdi affettim sonr bu taksicilige başladı zamanla değişmeye bşladı yalanları ortaya çıktı ors kızları tasimya basladi fazla samimiyette kanka diyordu bu bnim isim dedi onuda kabullndim Sonra sözler verdi bir daha yalan yok hersey açık olacak dedi tamam dedimçünkü seviyorum güvenmek için cabaliyorum birgün bu arkadaşları ile toplandı bende rahatsız etmmek için yazmiyordum aramiyordum insta onerilrde devmli bir erkek çıkıyordu ddim şimdi kızar çıkıp duruyor profile girip engellemek istedim profil çıkmadı onermelerde olmasi için ya rehbrimde olması ya da ortak arkadaşı lazım neyse başka hesaptan deneyim ddim yüksek bir hesbım var hile ile yüksltiyorum takipçileri seçme şansım olmuyor profile girdim profil benle arkdasmis suphelendim bakayım ddim bunun olduğu araba bana yolda giderken çektiği yerin canlı yayını pis kızlarn gittiği spor salonundaki kızlar ve eski sevgilsinin annsi takip ediyor ardım tripli konştum konuya grmek istemedim arkdaşları var diye bana dürüst oluyoruz triplisin yalansız oluncada bylesin ddi kapattı mesaj attım bu profil snsin diye o dk videoları canlı yayını sildi fake başka erke rsimleri vrdı zatn onlar duruyordu bna dediği o bn dğilim sen kaslı erkkleri tkip edipbana iftira atma dedi öyle ayrıldım neysedayanamadim ara ara yazdım aradım seviyorum nedn byle yptın ddikçe bna o bn dğilim sen hrsindan yapiosun arkandn gelip yalvrmadim bu yüzden ddi boşa beklme yapmicam ddi 1ay hiç yazmdım bu geziyor gülyor ben aklimdan cikramiyorm bgün babm ameliyat oldu bna mesaj attı babn nasıl bişeye ihtiyacı olrsa söyle diye 40 yabncıda bana öyldiyor oda şimdi ne yapmam lzım söylnmesi dğru olmaz blki ama bn cafede bile hesap odtmezdm araba yattı ynima geldin der prasını vrirdim hediye istemzdim parası harcmasin diye sevmem derdim ne bileyim çok salagim aptalim yaşım 24is okulyok onun için 3kere kzandığım okla gitmdim is tkliflerini onun için reddettim o ynımda ol dedi istemiyrum dedi tmam dedim
TEKRAR DÖNER
Bir daha gelmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
5 yıllık sevgilimden ayrıldım unutamiyorum ne yapmalıyım?