Evliliğinizin ilk günlerinden beri eşiniz ailesini çok özlediği için gitmek istediğini belirtse ne yaparsınız? Madem 7/24 ailenin evine gideceksin, neden evlendin diye sorarlar adama. Ben çok saçma buluyorum evlendikten sonra kişinin ailesinin evine sıkça gitmesini. Peki, saçma buluyor musunuz siz de?🐞 03/02/2018 21.23🐞
Yeni evlendiğiniz eşiniz, her gün ailesini ziyarete gitse bu sizin için herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Duruma ve şartlara göre değişir düşüncem mesela babası yoksa annesi yalnızsa bunca sene birlikte kalmışsa sesimi keserim. Ama kendi kafasına göre tek başına sürekli gidemez sonuçta bende bir aileden geliyorum beni da kovuktan bulmadı evini benimsemek öncelikle
Sık sık gitmesine müsade etmem neden çünkü kız anneleri, kızlarını evlendikten sonra pek bir dolduruyor. Etrafımda bunun örnekleri çokça var. Doldurup doldurup keyif kaçırıyorlar.
Zamanla ailelere gidip gelmeler azalır, bunu problem edecekse çiftlerden herhangi biri evlenmese imiş. 7/24 değil de haftada bir gidilir başlarda normaldir bence. :)
Her gün değil ama haftada 1 gün gidebiliriz ya da her gün yemeğe gidebiliriz arada onlar da gelir kaynanamı yanima bile alırım eğer yemeğimizi yapacaksa biz ise gideriz eşimle kaynanamda temizlik yemek filan yardımcı olur
En İyi Cevaplar