Cafedeki garsona aşık oldum?

Gittiğim cafede 1 haftadır çalışan bir garson var. Çocuk inanılmaz yakışıklı zaten okuldaki bütün kızlar çıkışta cafeye gidiyo çocuğu görmek için. Bayağı dolup taşıyo cafe şaka yapmıyorum. Çocukla konuşuyoruz can sıkıntısından garsonluk yapıyomuş normalde okuyomuş. Dün dedim ki bu kadar kız senin için geliyo farkındasındır dedim güldü evet dedi hergün hesabı alırken çoğu numarasını yazıyo iyi de bahşiş bırakıyolar falan dedi güldük. Ben cafedeyken sürekli gözü üstümde sık sık gelip birşey ister misin falan diyo. Bugün biraz dekolte giydim o da bakıyodu zaten geldi yanıma bugün ne istiyosun dedi. Benimde salak gibi seni istiyorum diye ağzımdan çıkıverdi. Çocuk duyunca gülme krizine girdi tabi ben çok utandım kalktım gidiyodum kolumdan tutup kendine çekti bayağı öpüşücek kadar yakınlaştık nefesini hissettim. Kulağıma gitme diye fısıldadı. O an belime sarılmıştı. Ben gidiyim yarın görüşürüz dedim giderken gülümsedi. Sizce benden hoşlanma ihtimali var mı güzel bir kızım o da bana bakıyo ama ağzından somut bişey duymadım. Yarın gidince ne demem lazım? Bugün çok rezil oldum durumu da biraz toparlamak istiyorum.
Cafedeki garsona aşık oldum?