Olduysanız anlattın neler yaşadığınızı, deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum şu an bu durumun içerisindeyim, 5 gün boyunca kaldığım oteldeki garsona aşık oldum 😂 napıcam ben
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Garson olması ne değiştirir, normal insan işte abla
Tabiki de normal bir insan sadece bazıları garsonların çok çapkın olduğunu falan diyo özelikle de otel de çalışanların
Hepsi değil, değildir. Sonuçta meslek çapkınlığı gerektirmiyor, sadece çapkınlığa müsait.
Aynen, karaktere bağlı bir şey
O yüzden çok takma, ama garson otelde kaldı, sen ayrıldın öyle değil mi? Nasıl olacak o iş peki?
Evet, malesef tatilim bitti ve şehir değiştirdim onu geçtim ben yurt dışında yaşıyorum yakında da gidicem zaten, çok imkansız gibi
Sağlık olsun, belki o da sana aşık olmuştur, seni bulacaktır
Bilmem, umarım o da biraz hoşlanıyor gibiydi ama zor bulması
Ben de garsonken böyle bir şey olmuştu, bulmuştum ben :D Sonra devamı gelmedi tabi, mesafeler, o zamanki şartlar vs derken kaldı.
Ya kötü olmuş eskiden daha zordu birine ulaşmak şimdi çok daha kolay :( umarım bizim hikaye için hayırlısı ne ise o olur
Umarım :=
Yahu ne aşık olması bırakın bunları bende garsondum özel ünlü bir restuarantta sürekli yürüyorlardı birazda yakışıklı sayılırım. Numarasınu masaya bırakan mı dersin patrona soran mı dersin neler neler ama hepsi sadece hoşlantıdan ibaret 2 gün görüşüyorsun sonrasında aramıyorlar bile. Aşk farklı hoşlantı farklı tanımadığın bir insana aşık olamassın.
Bilmiyorum galiba hoşlanıyorum ama birşeyler hissetiğimi kesin otelden dün oğlen ayrıldım aklımdan bir türlü çıkmıyor sosyal medya hesaplarını da buldum aramızda elektriklenme gibi bir şey oldu
Olmadım ama aşık olduysan ne güzel
Aşka inanmıyorum
Umarım karşına seni inandırıcak birisi çıkar
Zor. Benim için sadece içi kokuşmuş boş bir kelime. Ben güce inanırım. Makama inanırım. Paraya inanırım. Bunlar olunca hepsi gelecek zaten. Aşk mı kaldı ki bu devirde biz inanalım 🙂
Evet, haklısın aslında nerde o eski aşklar bu devirdeki aşkların çoğu sahte ama hâlâ gerçek aşk diye bir şeyin olduğuna inanıyorum eğer sen de birine gerçekten çok aşık olursan anlarsın ki aşk farklı bir şey güç ile elde edilmez ve parayla satın alınmaz
Anladım. Ama ben belli bir mevkiye ulaştıktan sonra insanların bakışı değişti. Kızlar dahi aşkla bakmıyor, yani ben değişmedim mevkim değişti onların bana karşı olan tavrı da değişti. Ve bu benim midemi bulandırıyor
Anladım, aşk değil onların ki menfaat malesef ki öyleleri var, senden çok senin maaşınla, mevkinle ilgilenirler ama hâlâ mevkinle değilde seninle ilgilenebilicek insanlar da var. Umudunu kaybetme inşallah er ya da geç karşına seninle ilgilenicek, seni gerçekten sen olduğun için sevicek biri çıkar
Sen benim yüreğimin kanamadığını mı zannediyorsun. O geceler nasıl uzun, nasıl zor bilir misin? Hasret, özlem beni bitiriyor. Birini sevdim. 6 senedir unutamadım. Ondan sonra aşka olan inancım kalmadı. Tekrar sevmekten korkuyorum. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Ya o da bırakır giderse diye korkuyorum.
Aynı şeyi yaşadım ve itiraf ediyorum ki hâlâ da unutamadım ama malesef hayat devam ediyor yapıcak bir şey yok çok zor unutmak asla unutmuyorsun ama umadığın bir anda karşına biri çıkıyor umutlarını yeşertiyor ve tekrardan aşk gerçekten varmış dedirtiyor her ne kadar tam eskisi gibi olmasada..
Aşk diye bir şey yoktur. Daha da tahammülüm yok acı çekmeye. Nerde aşık olan, seven varsa gözüme ezik gibi geliyor. Ask zavallı işi. Ama mutlu olanları gördükçe de zoruma gitmiyor değil. Uğraşasım geliyor. Yalnız ve çok güçlü olmak varmış nasipte.
oldum 5 bın tl harcadım tavlamak ıçın :D
😂ciddi misin, biraz anlatsana
yok ya özel biraz
Peki tamam 😂umarım başarmışsındır bari
başardım anlatmak ısterım sızede burda anlatamam :)
Oo iyi bari sevindim senin adına 😅, tamam ozaman hikayenin o kısmı sen de kalsın
acı bıtı ama :(
anlatsam anlardın
Yaa öyle mi :(
yazsana
Garson yakışıklımı.
Yakışıklıydı 😂😂 ya en önemlisi iyi biriydi baya kibardı