Otel'deki garsona aşık oldum, napıcam?

Merhaba, konuya direk giricem ben 5 gün için tatile gittim ve gittiğim otelde ordaki bi garsonla sık sık göz göze geliyorduk ondan biraz etkilenmiştim açıkcası, aramızda bi elektriklenme var gibiydi oteldeki son gecemde çalıştığı yere gittim arkadaşımla o sırada bir şeyler düzüyordu o zamanda göz göze geliyorduk ve sürekli bize içicek ve yiyicek bir şeyler getirdi hep ilgilendi gülümsüyordu da ben de ona gülümsedim hep, muhabetde ettik biraz, nerelisin nerde yaşıyorsun falan muhabetti en sonunda kahve getirdi bize ve biz de odamıza gittik arkadaşımla ordan sonrada göremedim hiç gündüz de zaten otelden ayrıldık :( ismini ve soyadını okumuştum ve instagramini, facebook'unu falan buldum 😂 baya bi stalkladım. şu an ne yapıcağımı bilmiyorum, ondan hoşlandım unutamıyorum ama bazı engeller var benden bi kaç yaş büyüktü kesinlikle ve en kötüsü ben yurt dışındayım buraya tatile geldim, yani imkansız gibi bir şey, ne yapmalıyım? Unutmalı mıyım (ama çok zor gibi) veya bi fake hesaptan seni otelde gördüm falan yazıp biraz konuşmayı mı denesem (buarada 30-35 yazdığına bakmayın 19 yaşına giricem yakında)
Otel'deki garsona aşık oldum, napıcam?